Használ-e a Rekongem paprikakrém? (beszélgetés)
Ha betekerem, akkor úgyse kell beszívódnia....vagy?
Mondjuk ezt napolajnál/naptejnél is tapasztalni lehet. Én jobban szeretem a napolajat, de ha valaki mellett rázza ki a törölközőjét...olyankor nagyon boldog vagyok.
nem tudom...Mennyit használsz belőle?
Amikor először használtam, akkor nem mertem sokat kenni belőle.Előszőr nem is érztem, aztán elkezdett kicsit bizseregni, csípni.Mostmár bátrabban használok belőle többet!
Próbáld meg az alábbi címen, ezt Gyetani ajánlotta nekem.
38. sz. Herbária
Debrecen 4024, Kishegyesi út 1-11. (Tesco)
52/ 310-974
Nem tudja valaki véletlenül hogy paprika olajat (az anticellulitioszest) hol lehet kapni? milyen üzletekben? mert eddig csak neten láttam de ott nagyon sok a postaköltség. előre is köszi :)
testtekercselő fólia ami olyan 80méter az mennyi időre jo? azaz hény tekercselést bir ki kb?:D
Szia Rézimézi!
Mi is örülünk a fogyásodnak meg annak is,hogy még egy elégedett fórumozó van, aki bíztat minket!
Jó a hullahopp karika? Nekem is van valahol csak én nem tudom használni.
Köszi, Neked is további szép fogyást kívánunk!
Szió Mindenki!
Huu Csajok! Ez a paprikakrém, nagyon komolyan dolgozik a párnácskákon...
Elég jól bírom a gyűrűdést, és már htása is van.
Lötyög rajtam a 14es farmer...úgy örülök.-)
Sok sikert mindenkinek!
Ja és vettem hullahopsz karikát is...végülis nyakunkon a nyár......
Sziasztok!
Nah, ez nagyon szép eredmény Patrícia, gondolom bíztó, hogy te már ilyen sokat fogytál. Nekem is jó tapasztalataim vannak. :)
További ajánlott fórumok:
- Párásító gépet használ-e valaki a babaszobában? Mik a tapasztalatok?
- Cefzil szuszpenziot használ-e valaki?
- Őrölt pirosparika helyett paprikakrém? Sertéspörköltet szeretnék csinálni, de kifogytam a pirospaprikából.
- Energy Saver Pro-t használ-e valaki?
- Mik a tapasztalatok a Rekongem paprikás krémről?
- Használta már valaki a Gerovital Plant anticellulitisz testápolót? Ha igen, használ-e és hol lehet kapni?