Használ-e a Rekongem paprikakrém? (beszélgetés)
Szia!
Hát az már tényleg nem kevés alkalom,már valami eredménynek csak mutatkoznia kellene!
Én ma használtam kb 5-re,annyit észreveszek,hogy sokkal puhább és feszesebb bőröm,na mondjuk előtte sem volt olyan nagy gond vele!
És magadnak csinálod otthon,vagy masszőrrel csináltatod?
zsuzso100 Hozzád lenne kérdésem én is Győri vagyok melyik Herbáliába lehet venni Paprikakrémet és kb mennyiért???
Köszike a választ
Szia!
Szerintem sokat számit ha plusszba valami kezelés is van,magában a krém+fólia nem sokat ér,legalábbis eddig nekem nem használt :(
Szia!
Én most rendeltem meg,de teljesen elbizonytalanodtam,a te tapasztalatod láttán!:(
lehet csak felesleges pénzkidobás?
Na de emostmár mindegy,majd elmondom,hogy mi az én véleményem egy pár használat után!:-)
Szia!
Ez aztán az önkínzás.
Főként ha valaki allergiás is rá.
Vigyázzatok vele.
És még egyszer: helyi fogyás nincs, és a háztartási folpack is jó bármire, kozmetikus elmondta.
Ne hagyjátok, hogy átverjenek benneteket.
Inkább mozogjatok, azzal feszesedtek és pénzbe sem kerül pl. a kocogás.
Ma 13.alkalommal van rajtam,ez az 5.hét hogy csinálom heti 3x,de őszintén szólva Én még eredményt nem látok! :(
Mikor fogok végre?Van olyan aki lát is magán eredményt?
Sziasztok!
Én ma rendeltem meg a Rekongem paprikakrémet és paprika olajat is rendeltem!
Remélem hamar magkapom!:)
Sziiasztok!
Szoptatós kismamák haználhatják a paprikakrémet?
Sziasztok!
ezt a krémet akkor naturban kell kenni? nem kell semmivel összekeverni?? (testápolóval például, valahol ilyet is olvastam)! Ezek szerint ha beballagok egy gyógynövényboltba akkor tudni fogják hogy mit szeretnék!!!
Szia!
Az olaj is van olyan hatásos mint a krém?
szia!
én gyógynövényboltban vettem.
Nekem most olajom van, de a krém szimpatikusabb volt, könnyebb volt kenni. Az olajat gyógynövényboltban vettem, a krémet meg a forgalmazónál, nekem szerencsém volt, az itt van Győrben.
Szia!
Én még nem próbáltam ki,még most akarom beszerezni,amúgy igen én is itt akarom rendelni a neten!
Remélem jó lesz nekem is!:)
Szia!Én még nem próbáltam ki,de sok pozitívumot olvasok itt a hatékonyságáról és ezért biztosan ki fogom próbálni!
Remélem használni fog nekem is!:)
Te hol használod(comb,has,fenék)?
A hasamról és a derekamról akarok eltüntetni egy pár centit!
Remélem használni fog!:)
További ajánlott fórumok:
- Párásító gépet használ-e valaki a babaszobában? Mik a tapasztalatok?
- Cefzil szuszpenziot használ-e valaki?
- Őrölt pirosparika helyett paprikakrém? Sertéspörköltet szeretnék csinálni, de kifogytam a pirospaprikából.
- Energy Saver Pro-t használ-e valaki?
- Mik a tapasztalatok a Rekongem paprikás krémről?
- Használta már valaki a Gerovital Plant anticellulitisz testápolót? Ha igen, használ-e és hol lehet kapni?