Használ-e a Rekongem paprikakrém? (beszélgetés)
Na, most a fahéjasat kentem magamra, fólia nuku, basszus most meg semmit sem érzek :)
Fóliával meg ki tudnék szaladni a világból. Eddig így is égtem, most meg... megyek betekerem magam egy kis folpackkal, hátha mégis jó lesz.
szió mindenkinek
én elkezdtem használni ezt a krémet, de én elviselhetőnek tartom az "égető Érzést"....
és valóban hatásos..
Szia Gyetani!
Rendben, majd holnaptól írok.
Bekentem magam én is Rekongem paprikakrémmel.
Brutális!!!
Eddig is az volt, de néhány napja egy fahéjas olajat használtam, az is éget nagyon, de legalább az illatát imádom.
Most zuhanyzás után úgy gondoltam, jöjjön a paprika.
Na meg folpackot rá, hajrá:)
Kb. negyed órája kentem fel, jó vastagon, hát a folpack már nincs rajtam, úgy égek mint a rongy:)
Ez a paprikaolaj atombrutális! Először kicsit kentem, aztán gondoltam kevés lesz....aha..kevés...És keresztbe volt a lábam, és ahol összenyomódott a combom belső oldalán lett igazán vörös.
Itt írta valaki, hogy sima testápolóba keveri? Mert úgy jobban el lehetne kenni, mert így azt a keveset is olyan nehezen tudtam.
Köszönöm szépen a bíztatást. Remélem, hogy tényleg kibírom, mert már lassan itt a nyár.
Majd minden este írok a fórumokba,hogy mit éreztem és hogy telt a napom, bízom benne, hogy ez erőt ad és a jövőben Ti is (megint)megpróbáljátok.
Ez így van nem olcsó dolog.
(vaterán vettem olcsóbban, de itt a hoxán a NEERA fórumban is írják, hogy hol a legolcsóbb és még sok-sok jó dolgot is olvashatsz és tanácsot is kérhetsz bárkitől, aki már kipróbálta)
Nekem ma hozta a postás, így holnap bevásárolok (citrom, narancs, stb...) és pénteken már kezdem is.
Igaza van Csibike-nek, de kitartás és elhatározás kell hozzá, mint mindenhez.
Egyébként én azt olvastam, hogy nem mindenkinek fáj a feje, a rengeteg víz elmulasztja, ezt a fórumban írták.
Sziasztok!
Vasárnap voltam egy Wellness központban, ahol megmasszíroztak.
A masszőr a narancsbőrre a Neera nevű léböjtöt és mindennapos masszírozást (önmasszírozás is jó, lentről felfelé haladva), paprikakrémet, tekercselést, sok-sok víz és egy kis mozgást (séta, kirándulás, úszás) ajánlott. A Hölgy 5 nap alatt 4 kg-ot fogyott. Nyirokmasszázsról is beszélt, de azt csak masszőr tudja elvégezni. Ezt én meg nem tehetem meg hetente 1X sem.
Tehát mi elég jól döntöttünk, hogy paprikázunk, tekercselünk és még talán mozgunk is, de azt mondta, hogy ez csak 50 %- ban elég, mivel a böjt során szabadulnak fel igazán a méreganyagok.
A NEERA szirupot én tegnap megrendeltem, ha valakit érdekel, akkor beszámolok a folyamatról.
Sziasztok!
Fodrász kellékesnél meg lehet vásárolni ezeket a krémeket, olajakat elég olcsón. Kozmetikusa, fodrásza mindenkinek van általában, ha ti nem vásárolhattok ilyen üzletekben, kérjétek meg őket, gondolom szívesen segítenek beszerezni.
Ma vettem paprika masszazs olajat egy kiallitason/fehova/pesten,pedig nem is illik az ottani kiallitas temajahoz.Egy neni arulta kint,szappanokat is arult 250ml es 900forint volt.Kiprobaltam tekercseles nelkul es eleg jol eget,magaban hasznaltam es nem kellett sok eleg jol lehet kenni.
Megneztem neten is es a termekeik kozott van Rekongen termek is.Lehet egy ceg forgalmazza oket.
De erre nem Rekongen hanem Yamuna van irva.Es az oldalukon az van irva hogy uzletben is meglehet venni...
Infraszauna:
Miért jó szaunával kiegészíteni a kezelést?
Ha az aromaterápiás testtekercselés előtt szaunát, vagy infraszaunát használunk - mely önmagában is kiváló alakformáló, méregtelenítő hatású - a tekercselés hatékonysága jelentősen fokozódik. A szaunázás során kitágult pólusokon keresztül a tekercselésnél használt hatóanyagok intenzívebben, mélyebben tudnak felszívódni. A felgyorsult nyirokkeringés pedig még jobban méregteleníti a kötőszöveteket.
Valaki tud erről a masszírozó nadrágról valamit?
Vérkeringést javító nadrág
Ez az egyik legújabb „divat”. A különböző testtájak befedésére való, domború mintás anyagú nadrág (igény szerint combközépig, térdig vagy bokáig érő hosszúságban kapható) jövés-menés vagy torna közben finoman masszírozza a bőrt, ezáltal javítja annak vérkeringését, így segíti a salakanyagok kiürülését. Néhány hónapon át naponta legalább 3 órán át javasolt viselete a megfelelő eredmény eléréséhez. A speciális anyagú nadrág a ruha alatt elrejthető, könnyen tisztítható.
Speciális masszázsok:
A speciális masszázstechnika során kézzel vagy vákuumharangok alkalmazásával szinte összetörik a zsírsejteket, amelyek tartalmát ezek után könnyebben eltávolítja a szervezet. A nyirokmasszázs segíti a salakanyagok helyszínről történő elszállítását és a vénás vérkeringésbe való eljuttatását, ahonnan megtörténhet a végleges kiürítés. Itt is több kezelés szükséges a megfelelő eredmény eléréséhez, és a zsírsejttördelő masszázs az érzékenyebbeknek bizony fájdalmas lehet! Visszeres lábon való végzése nem javasolt.
Testtekercselések:
A kényelmesebb hölgyek számára javasolt eljárás, hiszen itt a fogyni vágyónak aktívan nem kell közreműködnie, csupán 60-90 percet kell eltölteni fásliba tekercselve, ami alá felkeni a kozmetikus a különböző hatóanyag-tartalmú krémeket. Az ezen eljárás során használt anyagok vérkeringés-növelő vagy hőelvonó hatásuk révén hozzák létre a várva várt karcsúsodást. Az eredmény gyors és látványos, de nem olyan tartós, mint azokban az esetekben, ahol aktív mozgás is történik. Tehát Csajok, a cikk szerint mozogni is kell!!
És úgyis az a lényeg, nem a kilók.
És ez a tekercselés+bicajtól van? Egy héten hányszor csinálod?
További ajánlott fórumok:
- Párásító gépet használ-e valaki a babaszobában? Mik a tapasztalatok?
- Cefzil szuszpenziot használ-e valaki?
- Őrölt pirosparika helyett paprikakrém? Sertéspörköltet szeretnék csinálni, de kifogytam a pirospaprikából.
- Energy Saver Pro-t használ-e valaki?
- Mik a tapasztalatok a Rekongem paprikás krémről?
- Használta már valaki a Gerovital Plant anticellulitisz testápolót? Ha igen, használ-e és hol lehet kapni?