Használ-e a Rekongem paprikakrém? (beszélgetés)
Helló!
Szerintem tekercselj, mert nekem úgy az igazi, ha nagyon jól bemasszírozom, tekercselek, egy vastag melegítőt felveszek, majd egy picit bebújok a takaróm alá (kb. 10 perc), aztán rohangálok, mint pók a falon, mert annyira csíp, tehát lefoglalom magam, tornázom, főzök, takarítok, stb...
Csak Kitartás!!!! Várjuk a tapasztalatod.
nincs ra irva?
engem 10percnel tovabb nem csip,kozbe tornazom aztan ha mar nem csip en elkezdek fazni aztan leszedem..de olvass vissza szerintem mert sokaknak van paprikas kreme.
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Ma olyan izomlázam van a tegnapi paprikázástól, nagyon jó érzés, hogy magától dolgozik rajtam a krém.
Gyetani: Köszi. Privibe elküldenéd a honlap címét?
Zsuzso: Igen, Köszönöm szépen,majd megnézem
Csibike: Én csak azt olvastam róla, hogy radírozza a bőrt, mást nem.
Akkor valószínű már terjeszkedtek. Én mostanában nem néztem annyira alaposan át az oldalukat.
A citromfű-körömvirágolaj szerintem a lightosabb változat,ott nem érezni csípő-égető érzést,de a bőröd nagyon "finom" lesz! Szerintem lehet felváltva használni.
Megnéztem, Tatán laksz, ugye?
Kelet Kincse Holisztikus Biobolt
Tata 2890, Május 1. u. 21.
Megnéztem, nagyon sok városban lehet kapni. Nálunk pl Herbáriában, gyógynövényboltban. Az értékesítési helyek címszó alatt megtalálod a naturtanya oldalán.
Köszi, nem szoptatok, csak érdekelt. Amúgy az is olyan hatékony? Mert esetleg felváltva is lehet. Egyszer ilyen, egyszer olyan krém.
Kimásoltam pár mondatot,szerintem a lényeg benne van:
"A paprika masszázsolaj termo hatást fejt ki, kivörösíti, felforrósítja a bőrt, fokozza az anyagcserét a nyirokkeringést,segít a kötőszövetekben
lerakódott zsír oldásában és elszállításában,ezáltal fogyaszt és szünteti meg a narancsbőrt. Rendszeres használatával újraépíti az elfáradt, elöregedett bőrt. Kitisztítja az ereket és a nyirokrendszert."
Zsuzso100:
Ezért nem lehet szoptatás alatt alkalmazni,mert mindez átjut az anyatejbe. Helyette ilyenkor a citromfű-körömvirág masszázsolajat lehet használni:
"A citromfű olajnak frissítő, élénkítő és nyugtató hatása van. Sokan azt tartják róla, hogy segít megőrizni a fiatalságot. A körömvirágot már őseink is úgy ismerték, mint erős fertőtlenítő és gombaölő hatású. Magas A vitamin előanyagot tartalmaz."
Nagyon kevés kell belőle, mert nagy felületen telíthető kis mennyiség, a vizes-olajos állag miatt. Könnyen szívódik, kellemes puha bőrt hagy maga után. Én fóliával használom.
Fidus:
Csak Pesten van ez az üzlet,kb.20helyen,de a honlapjukról tudsz rendelni.
Én nem akarok semmit reklámozni vagy rábeszélni erre,csak szerintem nagyon hatásos és megfizethető. Az elején nagyon éget(első alkalommal kb.10percet bírtam ki és le kellett szednem magamról a fóliát),de pár alkalom után meg lehet szokni.Ja és persze nem szabad megfeledkezni a folyadékbevitelről sem!
További ajánlott fórumok:
- Párásító gépet használ-e valaki a babaszobában? Mik a tapasztalatok?
- Cefzil szuszpenziot használ-e valaki?
- Őrölt pirosparika helyett paprikakrém? Sertéspörköltet szeretnék csinálni, de kifogytam a pirospaprikából.
- Energy Saver Pro-t használ-e valaki?
- Mik a tapasztalatok a Rekongem paprikás krémről?
- Használta már valaki a Gerovital Plant anticellulitisz testápolót? Ha igen, használ-e és hol lehet kapni?