Használ-e a Rekongem paprikakrém? (beszélgetés)
Én ma vettem Stella fahéjas kremet,ma fogom kiprobalni...probaltam mar eleg sok mindent,pl az ilcsitol a vérpezsdito testapolot,amikor bekentem magam semmmi.Aztan vettem egy izzaszto ovet,ami olyan mint egy vesetakaro csak nagyobb,neoprembol van az ala meg befoliaztam magam,na egtem rendesen,viszkettem is.Meg fahej olajam is van,na az aztan eget.Azt probaltam ugy hogy siman testaploba par csepet+folia,meg ugyis h verpezsdito testapoloba a fahej olaj+folia de azt meg izzasto ov nelkul.arra meg nem vagyok felkeszulve :).
Ma inkabb kiprobalom a stellasat.Remelem hasznalni fog...
Sziasztok!
Én tegnap rendeltem meg a krémet és a tekercselő fóliát, valószínű, hogy kedden már tudok is íni, hogy milyen volt a hatás...
Remélem tényleg jó. Lehet, hogy hülye kérdés, de a térdemből és a vádlimból is tudok így fogyni, ha bekenem??
Válaszotokat előre is köszönöm.
További szép napot:
Fridus
Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem, ha tekercselés nélkül kenem csak be magamat, és nem mosom le, ugy nem használ? (mert ugy nem csipett)
Köszönöm szépen a válászt előre is!
Megszokod.
Először tényleg kemény, azután már tudod, mennyit kenj, és hozzá is szoksz az érzéshez.
Sziasztok!
Kipróbáltam tegnap a rekongem paprikakrémet, és be is fóláztam magam. Ezután csináltam 80 felülést haspadon, majd elkezdtem érezni, hogy kegyetlenül csíp, de gondoltam ki kell bírnom. Levittem a kutyusom, gondoltam, hogy a hidegben futkározás eltereli a figyelmem, de mire leértünk majd megőrültem, a liftben visszafelé elkezdtem vetkőzni, és otthon mindent letéptem magamról, a szűk harisnyát is levágtam az ollóval, ami a helyén tartotta a fóliát. Valamit rosszul csináltam vajon? Ez elviselhetetlen! Ti hogyan bírjátok?
Hali!
Én kenem magam már kb a 6. alkalomnál tartok, sajnos az eredménye eddig nem látványos :( sem kilóban, sem a tükörben, de 3 centit levitt. Ezért még bizakodok. Mondjuk nem fogyni akarok tőle hanem a narancsbőrt száműzni. Ja, és imádom amikor éget!!! :)
ŐŐŐŐŐ....én nagyon lusta voltam ezzel kapcsolatban...majd talán most kitartó leszek!
Szóval párszor csináltam paprikás krémes, fóliás tekercselést, és asszem jó lenne edzés előtt is bekenni a kényes területeket. Nekem hamarosan elfogy, de asszem most Dr.Kelen-es krémet veszek...
Igaz, hogy ebből sokat elhasználtam, nagy tubusom van, de nagyon rendszertelenül csináltam.
A narancsbőröm jelentős mértékben javult, de ezt inkább annak tudom be, hogy egy éve járok edzeni, és lement 10 kg...most már hónapok óta ugyanott állok, most jön az étkezés reformálása...hátha lemegy az a maradék 5-7 kg.
Hello!
Nekem egy munkatársam ajánlotta a napokban a paprikakrémet. Ő rengeteget fogyott, egy deka fölösleg sincs rajta, sőt még narancsbőrt sem látok a testén. Úgy fogyott, hogy rendszeresen bekente és betekerte magát alufóliával, és így tornázott+futott. Ő is járt masszőr tanfolyamra, és neki azt mondták, hogy nem kell megvenni a drága Rekongem krémet. Fele árom is lehet kapni paprikakrémet. Ő ettől fogyott. Én jövő héten akarom megvenni, és remélem nálam is beválik. Fogyni is szeretnék, és a narancsbőrömet is szeretném eltüntetni. (ha lehet). A másik ismerősömtől kaptam Espoma bemelegítő krémet. Szerinted-szerintetek hogy használjam a kettőt együtt? Vagy nincs értelme? Bocs, ha erről már írtatok, de nem olvastam el az összes hozzászólást.Arra is kiváncsi lennék, hogy neked is az -e a véleményed, hogy a másik krém is lehet jó??? Sajnos a nevét még nem tudom, de jövőhéten már meg tudom írni...azt tudom, hogy ez is paprikakrém, és állítólag ugyan az a hatása.. Előre is Köszi a választ
Nekem pont ezzel a masszírozással van problémám. Én úgy tudom, hogy körkörös mozdulatokkal az óramutató ellentétes járásával térdől combhajlat felé kell masszírozni. Hasnál pedig az óramutatóval megegyezően mert úgy a beleket is masszírozzuk.
Mivel nem vagyok masszőr és sajnos nem telik rá, hogy a krémet bemasszíroztassam magamnak otthon próbálkozom, ezért is félek, hogy nem lesz kellőképp hatásos.
További ajánlott fórumok:
- Párásító gépet használ-e valaki a babaszobában? Mik a tapasztalatok?
- Cefzil szuszpenziot használ-e valaki?
- Őrölt pirosparika helyett paprikakrém? Sertéspörköltet szeretnék csinálni, de kifogytam a pirospaprikából.
- Energy Saver Pro-t használ-e valaki?
- Mik a tapasztalatok a Rekongem paprikás krémről?
- Használta már valaki a Gerovital Plant anticellulitisz testápolót? Ha igen, használ-e és hol lehet kapni?