Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Bernadett!
Csak most vettem észre hogy irtál.:)
Kérdeznék pár dolgot a műtéttel kapcsolatban ha nem gond.
Írhatok emailt neked esetleg? úgy egyszerűbb lenne.
Edina
Szia.
Én szívesen ajánlom az én orvosomat, Dr. Bognár Gábort.
Keress rá ,imago plasztika.
Sziasztok!
Nagyon sok hasznos kommentet találtam tőletek, nagyon köszi :)
Dr Mikó Zsuzsannáról a Honvéd Kórházban van valakinek tapasztalata TB támogatott hasplasztikával kapcsolatban?
Tavaly lett volna a műtétem, de epekő miatt elhalasztották az ide évre.
(Megvallom, most jobban be vagyok tojva, mint tavaly voltam😅)
Sok sikert mindenkinek, épüljetek fel hamar & élvezzétek ki az eredményt is 😊
Szia!
Köszönöm a választ! Ilyet rendeltem én is. 60-90cm-ig. Most 85 cm a derekam. Most még kicsinek tűnik, igaz nagyon erős anyag, és nem bírtam magamon összehúzni. Remélem,ha kisebb lesz a hasam, jó lesz.
Sziasztok! Augusztus 8.-án lesz hasplasztikám. Milyen haskötőt ajánlanátok? A megfizethető kategóriából.
Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok
1hete volt hasplasztikam.Holnap megyek drain eltavolitasra.A koldokom napok ota levedzik,ataztatta a haskotot. Iszonyatosan budos, romlott rohadt husle szaga van . Ma a parom vett egy masik haskotot, hogy a kotozesnel tisztat tudjak ujra hordani. Ez meddig lesz ilyen? Mar leragasztottam gezlapokkal, hogy ne arassza a szagot.Az en orvosom nem engedi a haskoto eltavolitasat ,csak a 3.het vegetol ejszakara.Azt mondja nagyobb a lehetosege a hepehupassagnak ha fel-le veszem.De ez igy embertelen.Jobban megvisel,mint a fajdalom.
Esetleg van valakinek tapasztalata Dr. László Zsoltról? A Pasaréti klinikát választottam, de még hezitálok...
Kit ajánlanátok?
Tb-vel nincs tapasztalatom, de pár naplót tudok mutatni képekkel ha gondolod. Fenék plasztikam június 7. Lesz, utána azt is tudok mutatni.
90kg fogyás után vagyok túl.
Sziasztok!
Nagy hasplasztikára készülök, 3 terhesség után szétnyílt hasizom, köldök sérv és megereszkedett bőr miatt. Szeretnék tapasztalatokat kérni a műtétről, illetve véleményeket Dr László Zsoltról! Köszönöm szépen!
Kedves Veronika!
Igen, volt köldökáthelyezés. Nagyon rossz állapotban volt a köldököm, az orvos azt mondta, hogy alig volt már vérellátása. Igazából még nem tudom milyen lett az "új" köldök, mert a pörk még nem esett ki belőle.
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, tegnap volt a 6 hetes kontrollom mini hasplasztika után. Január 12-én a dr.Rose-ban műtött dr.Molnàr István.
164 cm 53 kg vagyok, 2 terhességem alatt nem sokat híztam. Mindkét gyermekem császárral született és a hasam elég érdekes maradt. 4 cm-es hasizom szétnyílàs, illetve köldöksérv. Leginkább az évek óta tartó derékfájás és a belső szerveim kitüremkedése miatt szántam rá magam a műtétre.
Minden szépen alakul, javul. Számomra hullámvölgyekkel tarkított volt ez a 6 hét. Voltak napok, amikor megbántam, máskor meg örömmel konstatáltam, hogy micsoda hasam lett.
Az orvosommal és a kórházi ellátással maximálisan elégedett vagyok.
Én mondjuk első körben egy orvos váltást javasolnék. És nezesd meg mással mit tud kezdeni a jelenlegi hasaddal/állapotoddal. Sosem hallottam még ilyenről, amit te írtál.
Nem mondom, hogy a dokid hibája, ezért nem ártana egy másodvélemény, mert lehet te vagy egyedi eset, akinél ez előfordult. Anélkül én nem esnek neki pereskedesnek, amíg nem derül ki, hogy valóban az orvos hibázott. Plusz bizonyítani kell azt is, hogy te mindent megtettel, ami előírt volt. Az általa felírt gyógyszereket kivaltottad, rendszeresen szedted, pihentel és nem álltál neki 2 hetesen nagytakaritani stbstb. Nem akarlak elkeseriteni de olyan szinten lehetetlen feltételek vannak ezek bizonyítására, hogy az elszomorító. Nyilván próbálkozni lehet. De mint írtam előbb egy masodvelemeny kell, ahol a másik doki alátámasztja, hogy hat ezt lehetett volna jobban is csinálni. Addig kb. csak felesleges köröket futsz és hergeled saját magad.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?