Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia, én visszamondott műtéti időpontot kaptam meg. Szóval igen, van rá esély.
Mikor én voltam nála január elején konzultáción, még lehetett volna nyáron menni a műtétre, én azt nem akartam, így lett a szeptemberi időpont.
Nekem kombinált műtétem lesz (implantcsere+has), és a köldökök csak nála tetszettek, tehát a hasban mindenképpen őt szerettem volna, illetve ő adott olyan árajánlatot, ami nekem a keretembe belefér.
Értem én, hogy ő most felkapott celeb lett tiktok/insta hatására, de a fene se várna egy évet egy műtétre. Még állami tbs alapon sem kell annyit várni. Vicc.
Ezt tőled is kérdezem, miért nem mész más orvoshoz?
Miért nem mész más orvoshoz? Vagy ez tb-s? Millió meg egy magan praxisú orvos van, kiváló mutetekkel.
Igen, nála voltam konzultáción. Sajnos én is nagyon úgy érzem, hogy kb mindenki felíratkozott arra a listára :(
Bocs, most láttam, Bor Mihályhoz, leveleztünk is róla.
Sajnos én azt látom a Facebookos plasztikás csoportokban is, hogy iszonyú felkapott lett, tényleg 1 éves várakozás van. Nem tudom, mennyi az esélye a lemondásnak, de gondolom, a várólista is hosszú nála...
Sziasztok!
Kicsit el vagyok keseredve... :( Konzultáción voltam a héten, amire előzetesen időpontot már januárban kértem , műtétre viszont 1 éves a várakozás. Tisztában voltam azzal, hogy biztos kell várnom minimum 6-8 hónapot, de ez letaglózott teljesen. Ráadásul kicsi gyerekeim vannak így a május még csak nem is opció, mert nyáron nem feküdhetek itthon nulla segítséggel. Így most gondolkodom, hogy felhívom őket és még későbbi időpontot kérjek. Felajánlották egyébként azt is hogy várólistára tesznek és ha valaki visszamondja akkor hívnak. Őszintén erre mennyi esély van? Jól sejtem, hogy kb semmi? Járt valaki már így?
Köszönöm, ha valaki válaszol!
Otthonra kellene vmi kapaszkodó, amivel fel tudod húzni magad az első pár nap, amíg nem tudsz felülni hasizombol. Én egy köntös megkotojet dobtam át a futotesten és úgy húztam fel magam. Az nagy segítség volt.
Szia!A kórházba csak hàlóing,papucs,inni való meg haskötő.A mozgásban,fürdésben kelleni fog a segítség főleg az első héten.Sokat kell pihenni,kisebb séta a lakásban.A fekvés nehézkes szinte ülve tud csak aludni az ember.
Sziasztok! Jövő hét hétfőn lesz mini hasplasztikám alhason, hasizom összevarrással. Mit ajánlatos vinni a kórházba? Tudom, csak egy éjszaka lesz, de hátha van valami jó tippje annak, aki már átesett ezen :) És otthonra mit érdemes beszerezni? Mivel érdemes készülni pl. az első pár éjszakára? Mini hasplasztika után Ti mit tudtatok csinálni otthon, mit volt szabad? Miben lesz szükségem segítségre? Minden tanácsnak örülök és köszönöm!
A puffadáson kívül a derekam ami még fáj de nem vészes az sem!Tudok mindent csinàlni viszont a séta nagyon ki fáraszt
Sziasztok! 7hete volt hasplasztikám izom varrás és új köldök kialakítás.Fàjdalmam szerencsére nem igazán volt és szépen is gyógyul viszont eléggé fel vagyok puffadva!Ez a puffádas vajon meddig tart?
A doktor úrrolnincs de a kollegája Marjasi doktor hagy magaután. problémát. Nagyon ritka beteg aki még 9-10hónapután is rendbe van.Mindegy milyen mütétröl legyen szó.
Sziasztok! 6 hetes a hasplasztikám, viszont sajnos nem vagyok elégedett az eredménnyel. A köldökömnél gyakorlatilag behorpad a hasam, de alatta és felette is dudorodik. Hepehupás az egész. Más is járt így? Van megoldás? A haskötő éjjel-nappal rajtam van.
Látom megtaláltad :) most már meg tudod nézni a képeket.
Hol lehet a naplót megnézni ? Bocsi nem vagyok jártas ebben 🥲
Nekem már több, mint két éve. Van naplom kopogtass be nyugodtan és beengedlek. A puffadas (hála a sportnak) kb.3-4 hónap után megszűnt teljesen. A dagadas is, ami miatt feszült az alhasam.
Köszi :) neked mikor volt hasplasztikád ? Puffadás mikorra szűnik meg teljesen ?
Szia, igen majd elmúlik. Kezdj el majd mozogni ha már tudsz, az majd segít a vízvisszatartason és csökken a duzzanat és a feszules érzése.
Pavlovics Doktor úr. Gyönyörű lett az eredmény és nagyon kedves profi orvos.
Sziasztok !
Új vagyok a fórumon. 6 hete volt kombinált műtétem. (Mellfelvarrás implant nélkül ) , nagy hasplasztika köldök áthelyezés , bőr kimetszés hasizmot nem kellet varrni. Azt érzem hogy mindennap egy picivel jobb de tényleg csak egy picivel. Viszont ami aggaszt hogy nagyon feszül a hasam köldök felet és köldök vonalában lefelé. Normális ez ? Akinek volt ilyen megszűnt ? Mennyi idő alatt ? Azt tudom hogy a teljesen gyógyulás 6-8 hónap valakinek pedig akár egy év is lehet ez nem probléma ! Csak biztos hogy ez meg tud gyógyulni ez a feszítő, húzó fájdalom ? Puffadok is de ez meg annyira nem is zavar mint a feszülés.
Szia!Nekem teljes hasplasztikám volt izomműtéttel együtt,ez után több hónapig vizesedett a hasam.2022 őszén volt a műtétem.Nagy nehezen rá találtam,már 1 hét szedése után látványos volt a változás.My Robalan termék Lympid.Egy próbát megérhet.Nyirokkeringés tisztitó.
Szia, milyen torna gyakorlatokat kell végezni? Nekem 9 hetesen is feszül és vizesedik a pocim. Az ultrahang nem mutatott ki folyadékot, de nagyon kellemetlen az esti duzzanat. Köszönöm ha válaszolsz🙂
Szia! Lépj be a naplómba, ott mindent részletesen leírtam.
További ajánlott fórumok: