Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Össz-vissz most van két nadrágom amit fel tudok venni, két sportnadrág, semmi más nem jön rám.
Műtétre olyan 62kg-val mentem, 65kg-val jöttem haza, pedig 3 napig nem ehettem. :-D
Ez a keményedés, duzzadás vízvisszatartás lehet?
Nekem még most is érzéketlen a szeméremdomb felett majd az egész terület,szval nyuuuggi :D
Keményedés meg akkor van,ha bazira megerőlteted,de szerintem még olyan állapotban vagy,hogy meg se érzed,ha bekeményedik :D 1 hét után jöhettem haza,és akkor a gatyát majdnem nem tudtam begombolni,annyira be volt durranva,most meg lecsúszik :D Szval no para!!!
Ez a haskemenyedes mikor kezdodik?
Nekem meg nincs ot naposan.
Alig van olyan hely ahol erzeketlen a hasam.
Elrottam a koroket a sorozoig.
Meg vissza
Köszi a sört (:D), bár nem szeretem:)
Tökéletesen megértelek, én megbolondulnék a helyedben.
De érzelmileg nem vagyok benne, ezért elfogulatlanul tudom mondani, hogy legyél büszke magadra, hogy végig csináltad, én nagyon tisztellek érte!
A sebek pedig idővel begyógyulnak majd, és minden jó lesz!
Nem akar téged itt senki bántani, hidd el!
Csak most túl érzékeny vagy ... :/
Jobbulást kívánok!
lanyok:) ne bantsuk egymast.mindenki egyet akar :lapos pocit:)
Angel: tegyel ala vekony derekmelegitot.kinaiban lehet kapn.regiek azt ajanlottak dorzsoles ellen.szep amugy:)
Es ezt igy is kell csinalni? Hogy allandoan mesz, mesz es mesz?
Mint irtam ahol en vagyok nagyon keves a lehetoseg a mozgasra, mert hova menjen az ember negy csovel egy par negyzetmeteren?
Holnap vegre megyek Pestre.
Haskotovel gondban vagyok en is, mindig felkunkorodik vmitol (keskeny derek szeles csípő).
Kerem hagyjuk mar abba ezt a vitat a Székesfehérváron tortentekkel.
Az orvos akiről szó van, főorvos, az osztály második embere.
Ha a professzor nincs bent, ő visz mindent.
Nekem nincs cukorbetegségem, nincs több 10kg súlyfeleslegem, ami kockázatosabbá tenné a műtétet.Négy éve próbálok egészségesen élni és hiszek az agykontrollban.
Műtét utáni napon, 22.-én a jobb csövem beleakadt a wc deszkába.
Elkezdett csöpögni belőlem a vér.
Akkor megijedtem nagyon, de megnyugtatott a főovos úr, hogy minden rendben, legyek figyelmesebb.
Délelött történt, akkor még két óránként 10percre keltem fel sétálni.
Közölte velem, hogy kevés, többet kéne.
Onnantól egész nap sétáltam, úgy hogy nem ehettem, fogat összeszorítva, mentem és mentem,közbe a kedvenc fagyizómra gondolva. :-)
Szerda is ugyanigy telt, reggel héttől este hétig SÉTA!
Persze a figyelmesség nem megy nekem, végre kaptam ebédet, leültem enni, akkor a jobb csövem ismételten beakadt a szék kereszttartójába, nem véreztem, de sokáig lüktettem.
Amióta kijöttem a kórházból megyek mint a mérgezett egér.
Azt mondta a főorvos úr, ne haggyam el magam, menjek amíg tudok.
Ma van az első pihenő napom, eddig csak reggelit készítettem ill. ebédre egy spenótot.
Filmezek, tv-zek, ide irogatok, de du szeretnék egy gombóc fagyit enni.
Szóval, én hiszek a főorvos úrban, elmondta a kockázatokat is.
A hasplasztikára sima ügyet mondott, a köldököm miatt aggódott.
Felhívta a figyelmem arra, hogyha az begyullad akkor mindent visz.
Én így vállaltam a kockázatot!
Zsabru, ne haragudj, hogy ezt írom, de kár volt megműttetni magad, egy picit kellett volna még fogynod, ahhoz hogy minimálisra csökkentsd a veszélyeket.
Szerintem ezt te is nagyon jól tudod, csak nehéz beismerni.
Lehet örömködni, vagy bánom is én mit csinálni, hogy miként néz ki, nem érdekel.
Egyetlen cél lebeg előttem a szép sebgyógyulás.
Tudom, hogy pirosabb a jobb oldalam, azt rendesen megkínoztam és úgy érzem rosszul is van rajtam a haskötő, mert dörzsöl.
Ha valaki lenne szíves elmagyarázni hol van jó helyen, azt nagyon megköszönném!
Zsabru, szerintem nagyon szép Angel sebe, hisz még csak 6napos!!!
Császár után nekem hónapokig piros volt, kb 6hó mire
a pirosság elmúlik!!!!!!
Azért mert veled ez történt, még nem ad okot arra, hogy vele is megtőrténjen!!!
Lehet, hogy ugyan az a dokitok, de 2 különböző ember vagytok!!!!
Elkezdtem írni a naplóm, de szóf.sásom van, nagyon hosszú lesz. :-D
Benéztünk a kötés alá, szerintünk szép a varrat, de mindjárt felrakom.
Teljesen lebontani nem mertük, majd este talán.
Egy orvos ismerősömnek elküldtem a képeket a biztonság kedvéért...
Greti nekem NEGY csovem van jobb es bal oldalon mind a hasamon mind a cicimen. Ezert is nehez a mozgas. Meg ugy hova is mpzogjak. Ez a DaVinci pici nagyon egy kozkorhazhoz kepest. Egesz emelet van vagy 350 nm2.
Kicsi fiam megvan, ha jol tudom ma libegozik vmi ismerossel. Anyam is oksi.
Az jó, ha ezért már nem kell fizetned :) Nekem mindig mozgás után, ha lepihentem jött inkább a trutyi. Egy csövem volt jobb oldalt, és akkor is jobban jött a váladék, ha a bal oldalamra fordultam. Légy türelmes, még csak ez a 3. nap.
A pici lány, hogy bírja mamával nélküled? Vagy inkább a mamáért kell aggódnod?
Szép reggelt.
Erőt gyűjtök a szuri beadására. :-(
Nekem a kórházba is volt minden este hőemelkedésem.
Sőt, vasárnap este is 37.1 volt, pedig nem voltam műtve még.
Jol vagyok koszi, igaz tegnap is jol voltam. Probaltam tegnap este ketszer haromszor attenni magamnak a haskot mert akkor kezdett el folyni belole a cucc amikor a csovet mashol erte a nyomas, de szerencsere nem jott ki semmi.
Szombat van, nem tudom mikor jar erre megint P. Remelem nem este hetkor mint tegnap meg tegnapelott.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?