Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Minden rendben lesz.
Negy naposan tegnap lesetaltam a mecsekrol a varosba.
Innentől sokkal gyorsabban fogsz gyógyulni! Örülök, hogy nálad is minden ok.
Ma már répafőzit főztem, páromnak krumplipürét, sült hal lesz mellé.
Téged engedtek enni a "kórházban"?
Nem kell diétát tartanod?
Ne légy besz@rva!
Pont ma akarok a naplómba írni a "fájdalmakról", ami relatíve nálam minimális volt.
Akkor kínoztam meg magam, amikor tépkedtem a csöveket, azzal bánj óvatosan és nem lesz gáz.
Sőt, nevetve fogsz kijönni a kórházból!!!
nem megmondtam, hogy nem megmondtam :D
Jó reggelt!
Ki hogy smint?
Hat nem ocso, azt nem mondhatni.
Főleg azert vicces hogy a saját agyamert 35 ezret akar kérni a nővér (aki nem beszelt a dokival) mert a kilenc agybol egyetlen egy ami foglalt ma este. :D
Te is jol nezel ki a facen a fagyival. ;
Annyira tudok mozogni hogy otthagytam a DaVincit es lekoltoztem egy olcso szallodaba a (nehéz) borondommel. Reggelig potom 35 ezer forintot akartak kerni a sajat agyamert. Helyette elmentem egy 7 ezer forintos ágyba.
Na mégis cső nelkul vagyok.
Kiderult a vegen hogy technikailag mini hasplasztikam volt, nagyon lent vagott de a koldokom maradt a helyen. Azert volt olyan gyanusan szep!
Nekem sosem keményedett a hasam, lehet, hogy neked sem fog...
Érdekes, az én dokim meg pont azt mondta, hogy az első 2 hétben nagyon sokat pihenjek, mellőzem a mászkálást, üldögéljek feltett lábbal vagy feküdjek, de csak keveset járkáljak.
Szóval itt is igaz, ahány ház...
Huhh, micsoda indulatok!
Angel: az én sebem sokáig volt ilyen piros. Nekem jódoznom kellett a heget különös tekintettel a piros részekre. A haskötő alá végy egy az ujjai alatt levágott pólót, (ha nincs az Andi által ajánlott derékmelegítőd) nem dörzsöl úgy és kényelmesebb, mint a műszálas haskötő. A haskötőt úgy kell felvenned, hogy az alja leérjen a szeméremdomb feléig. Én mindig figyeltem arra, hogy annyira húzzam meg mint ahogy a doki tette rám.
Méhecske27: alapvetően nem normális ha szivárog a heg :( doki minél előbb!!
Joli: Ezek szerint jobban vagy már :)Jó utat holnapra!!
aztamindenségit micsoda cickók és csodalapos has :D
anyáááám bombanőőő lettél :D
bocs erre azonal reagálok, az én hegem még mindig tök sötét és sokáig volt piros, de ez nem jelentett végig gondot, és most hogy azértlassan 2 hete végképp semmi nincs, így se lett sokkal világosabb a hegem, szóval szerintem ez nem jelent semmit.
A pánikkeltés meg nagyon nem jó dolog.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?