Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
jó reggelt!
Nem tom hogy megyek dokihoz holnap :( Anyósékhoz megy egy rokon... látogatóba, ezzel a lendülettel közölte, ők nem érnek rá, mikor mondtam hogy orvoshoz kellene mennem, akkor persze már mondta hogy akkor megoldják, de láttam a fejét :( Menjek oda kettő 5 évessel????? Na meg az időmbe is nehezen férne bel hogy őket össze szedjem :(
Most ezt nem mondod komolyan ,hogy valaki szolt a dokidnak. Ez jò nagy bunkosàg volt akárki is volt az.
..
Valakinek nagyon eljart a szaja h en bementem a vatosba es tegnap felhivott az orvosom h ezt hogy kepzelem.
Mondta h ideje leallitani magam
Telefonon jol leszurtak hogy tulzasba viszem a setat. Mennyi mozgas tul sok?
En tenyleg nm akartam.
Nekem mennyei érzés volt az első fürdés, és nagyon furcsa volt haskötő nélkül.
Kellemetlen a varratkiszedés, hogy tartasz tőle?
szoni, bár nem tartok ott ahol te, de múltkor említetted hogy sok vizet tartasz vissza.
Ha bírja a gyomrod ajánlom a citromos vizet, friss, facsart citromból, édesítővel vagy cukorral.
Engem sokszor jobban megpisiltet, mint bármi más.
Puffasztó ételeket kerülöd még?
Nekem azt mondták 6-8 hétig "diétáznom" kell.
Én fürdeni fogok!
Méhecske, az összeset kiveszi? Vagy köldök vagy lazítás, hogy megy ez? Ne aggódj, túl leszel rajta!
Tényleg nem lehet oldalt feküdni?Én már mindkét oldalam felavattam, amióta itthon vagyok.
Ha csak hanyat fekhetsz tudom ajánlani a felpocolt lábakat.
Én ma fürödhetek először, holnap megyek az első kontrollra.
Mikor kell visszamenned?
Nekem hat het van a zarojelentesen.
Tudja valaki hogyha nem lehet akkor miért nem lehet oldalt fekudni? A hanyatt fekves nem megy a seb huzodasa miatt, de oldalt tudok aludni egesz jol. Haskoto szuprr szoros, nagyon jol tart mindent.
Nekem meg a zuhanyzás is meg van tiltva, csak a cicamosdas megengedett.
Sziasztok!
Mütöttek valakit az Uzsokiban?
Lehet ott csináltatommeg a cicim ésártól függöen a pocimat is.Infóra lenne szükségem,mert a neten semmisincs fent.
Előre is köszönöm.
szépnapot
Ides -ezt neked is irom mert tudom te aggodtal (meg en is).
Melltartó meret nm valtozott, meg tapaszosan is 75D.
Elotte volt olyan 75 DD. De lehet hogy maradt mert azért jol lenyomja a tapasz.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?