Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Greti, en ezert a plusz tartozkodasert nem fizetek. Ez benne van az arban, mert orvosilag indokolt az eset.
Kulonben ha szamlaznanak 35e ft lenne minden ej es en meg itt sem lennek.
Hamarosan,amikor az aranyos és okos dr bácsi haza enged!
Mi dolgod van amiért sietnél?Vár valaki a szállodában?A kicsid jó helyen van,te csak gyógyulgass szépen!ne siettesd!Puszillak!<3
Szarsag Greti, az van.
Nem tudom mikor megyek innen el. :(
Szia, engem hétfőn műtöttek.
Kedden már róttam a köröket az osztályon, azt mondták annyit menjek amennyit csak bírok.
Csütörtökön kellet a csőkivétel után egy órát pihennem, utána vissza a régi kerékvágásba.
Amióta hazajöttem, megyek-jövök.
Kórházba kedden 37.6 voltam, ez volt a max eddig.
Holnap többet pihenek akkor, max egy fagyira vitetem el a seggem. :-)
Meg mozizok itthon egész nap...
JJ, nálad mizujs? Hő? Közérzet?
Angel, en csak fekszem. :D
De mar uncsi.
Ki nincs megelégedve a hasával?
Egyébként érdekes nekem azt mondták ne feküdjek sokat, menjek annyit amennyit csak bírok.
Éppen mosok, de a kiszedésnél segítenek.
Megláttam reggel a tűt elsírtam magam.
Kiröhögtek hogy van a hasamon egy húszcentis vágás de becarok egy egycentis tűtől.
Végül combba ment, ott nem érzem.
helyes, ez is volt a szándékom :D
Rengeted dologtól függ minden, van benne genetika is. A tesóm sokáig 45 kilós volt (kb olyan magas mint én) és neki is mindig volt egy kicsi kerek hasa, nem aza tök lapos, de formás (45 kilósan nem lehetett más :D ). Én is voltam 52 kiló is, és nem voltam lapos...
Ja és Andi már több mint 4 hónapos :D
Manoka, írtam privit, nekem ugyan az a bajom, mint neked!
Azért szerintem jó, hogy vannak olyan hozzászólások is, hogy nem mindenki a rózsaszín mámorban úszik az új hasával. Úgy gondolom, így teljes a kép, nem mindig sikerül úgy, mint, ahogy elképzeltük és ez nem szubjektív hozzáállás kérdése.
Persze nagy gratula az új pocisoknak! Gyors gyógyulást mindenkinek!
Joli, ment a drukk, örülök, hogy minden rendben, remélem hamarosan már otthon leszel.
En megvagyok jol, szuperul koszi. Nem faj sehol. Orulok a cickonak, tenyleg nagyon szep. Varratot a hason meg a mellen nem lattam meg.
Mivel nekem nem kellett ugy meg sehova se mennem, gondolom a jaras lesz majd nehez.
Ma este kiveszik a csovet en gondolom, holnap irány egy nap szalloda aztán ha minden jol megy vasarnap pest haza.
Szép reggelt.
Tegnap du ötkor elmentünk patikába, vasárolni.
Utána barátokhoz felugrottunk.
Este 9 után értünk haza, el is fáradtam, páromnak segítenie kellett este kikisérnie wc-re annyira elfáradtam.
Lázam nem volt, 37.2, de egy Advilt bevettem mert kegyetlenül szorított a fűző.
Most megyek a kórházba, segítenek beadni a véralvadásgátló injekciót mert tűfóbiám van, párom még ájulós is tőle. :-D
Szépek vagyunk...
Du megpróbálom megírni a történetem.
Jj, mizujs?
Hasambol.
Nővér mondja hogy nem nagy ügy. En meg nem tom.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?