Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Megjártam 2 nap alatt 2 városban 2 kórházat, beszéltem 2 dokival, egészen elképesztően mást hallottam pontosan ugyanazokra a kérdésekre, de sikerült döntenem és remélem jól döntenem.
Egyébként mindenhol meglapően emberségesek voltak és normálisan álltak hozzá a problémámhoz (ez az egészségügyben nem mindig van így) minden vacilálónak-izgulósnak tudom mondani, hogy nyugi, minden elrendeződik szépen egymás után. :)
Sziasztok.
Jelentem négy hét után varratmentes vagyok.
3 hónap múlva kontroll.
Találkoztam zsabruval, majd biztos jön és élménybeszámol.
Ránézésre jól néz ki, de azt mondta fájdalmai vannak. :-(
Sziasztok!
Örülök, hogy minden rendben :-) , drukkoltam neked!
sziasztok
Az én hasam még mindig érzéketlen , töb helyen, Köldöknél, meg hasam alján, én holnap leszek 10 hetes. De repül az idő. bekker csajok híztam. Zabálhatnékom van és csokit akarok állandóan enni :( Neki kell esnem újra a mozgásnak, mert aztán jön a karácsony... bár a beiglik kiesnek, imádom, de se a mákot, se a diót nem bírom, nem éri meg ennem, tiszta hólyag lesz tőle a fejem :(
Neked is szep napot. :D
Lehet lassan készülődnod a ujabb szepitkezesre?
Az előttem szólók leírták,hogy ez így természetes.Napról napra jobb lesz,hidd el!
Oldalt nem próbáltál feküdni,úgy,hogy a lábad alá párnát teszel?Nekem az bevált!:-)
Jobbulást mindenkinek!Én tegnap voltam 5 hónapos:-)
Nekem is brutál szorosra húzta a doki a haskötőt, és elszorította a hasam. Emiatt ne aggódj. Én úgy fürödtem, hogy csak közvetlenül zuhanyzás előtt a fürdőszobában vettem le a haskötőt,minél kevesebbet kelljen nélküle lenni. Egyszer csak azt vettem észre, jééé már nem olyan rossz nélküle :) Napról napra jobb lesz. Nekem még most is nagyon érzéketlen helyenként a hasam, de ez van, pedig 12 hetes múltam.
Jobbulást neked !!
Nah az tök jó.Nekem még fura a hasam,olyan mintha nem én lennék,nagyon tompán érzek vele,vagy nem is tudom.....olyan furcsa,de hát ez a dolga most:)A fürdés az tényleg tré nagyon.Kb 1 percig ha vagyok a zuhany alatt,nem szabad sokat bent lennem azt mondták.
HAs és mellfelvarrást készítettek nekem a Szent István kórházban és támogatottan.
Amúgy minden okés a hasammal.Most azzal küzdök,hogy fáj a fenekem meg a derekam a sok hátonfekvéstől.Alig alszok 5órát este mert arra ébredek h fáj a sejhajom:)De majd a kiesett alvást délután pótolom.
A Dokim azt mondta h ne fetrengjek hanem mászkáljak,menjek ki a városba.MA az lesz a program,amúgy is van sok elintéznivalóm.
A műtétem amúgy jól sikerült,de az átlagnál picit több vért vesztettem mert tágak voltak a hasamban az erek.Ennyi....
Szia!
Én hétfőn voltam 3 hetes ,hasplasztika izomvarrással!én egy hetesen fürödhettem először,nagyon rossz volt felállni haskötő nélkül,nekem is remegett a lábam,de minden nap jobb,estére a varrat mentén nekem is van egy púp és kő kemény,de mondta a doki hogy az majd idővel elmúlik,egyébként nekem mostmár szépen jön vissza az érzés a hasamba :)
En csak ket hetesen zuhanyozhattam. en ma vagyok negy hetes.
Egesz hasam meg mellem zsibbadt. De nem kemeny. :(
Mellfelvarras volt hasplasztikaval.
Te hol voltal? Tbs vagy magan?
En Pecsett voltam. Magan.
Köszönöm a választ.
Lenne több kérdésem,észrevételem.
Nagyon szorongat a haskötő,hurkásodik rajtam mert vékony vagyok,mikor leveszem fürdéskor akkor a hasam alsó része hurkás,de fekve tökéletes és nagyon vékony.Szerdán lesz 2 hete,hogy műtöttek szal friss vagyok,most már varratokkal fürödhetek is,de majd csak valszeg a jövő héten veszik ki a varratokat.Az első fürdés az brutál volt.Mikor felálltam úgy botorkáltam,remegtek a lábaim,nehéz volt nagyon.Most kezdett el néha picit melegedni a hasam meg ilyesmi,de tökre olyan érzés mintha az nem én lennék.Veletek is ez volt?
Amúgy 24éves fiatal srác vagyok.
Sziasztok Lányok.
Bevallom már régóta olvaslak titeket stb.....tőletek merítettem erőt,olvastam tippeket.
November 6.-án műtöttek has és mell felvarrással fiúként:)A fogyásomról most nem beszélnék,nem az a lényeg,hanem az hogy a bőrfeleslegemet leszedték.1 napja fürödhettem először,hát durva volt,főleg az,hogy nafyon eldeformálja a hasam ez a kötő mert annyira szoros.
Lenne több kérdésem is tőletek.(Am varratok még bent vannak és a műtéttől 3hétre szedik le,azaz jövő hét szerdán)
Ti hogy viselitek a dolgot?Adtok nekem tuti tippeket,mit hogyan csináljak?
Mikor leveszem a haskötőt fekve,nagyon fura érzés,olyan mintha szétesnék darabokra,és vágyom is vissza bele mert nagyon furcsa anélkül lenni,fürödni.Néha néha forróságot érzek benne újabban,de mikor végigsimítom akkor nagyon tompa vagy talán teljesen érzéketlen a rész.Nektek is ilyen volt?Még csak most szerdán lesz h 2 hete műtöttek.
Előre is köszönök mindent.
Vigyázzatok magatokra.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?