Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Betadinnal belul a koldokot is meg a heget is lehet"??
én soha nem kentem se betadinnal se neogranormonnal,én aloe vera géllel kenem még mindig a heget.
én is csak betadioztam, amikor nem volt már betadin, jött a körömvirág krém, az meg felszívődik rendesen
Varatom* bocsy a telefon folyton kijavít es olykor teljesen mást ír!!! ;) :D
Nekem kotozeskor ezzel kente a dokim magán klinikán csinaltak a haspladztikat.Nekem felszivofos barátom van szerencsere:) ha a ragaszto\tapasz lejön vegre a hegrol,milyen krémet javasoltok?kinek mi jott be jobban?üdv Thália
Még én sem hallotam, olyanal keni, én betadint használtam, semmi mást.
Az meg micsoda?
En sose kentem semmivel semmit.
én sosem kentem neogranormonnal, nem is hallottam olyat, hogy ezzel kenné itt bárki. én varratszedés után még kb. két napig betadinoztam utána már csap cicaplasztal kenrem és még kenem is hétfőn leszek hat hetes.
Sziasztok,lenne meg egy kérdésem 3hete volt hasplasztikam,a köldököm Meddig kell lenni neogranormonnal?a problémám nem szívja be csak beleszarad :S aki tud segitsen nekem ebben.köszönöm :))
Hát én nem merek még hasazni, de az tilos is 6 hónapig. Én 3 kilónál tartok, de jan 1től komoly diéta lesz. Sajnos érik egy gasztroenterologus látogatás szerintem mert mint régen mondtam szerintem nem okés a pajzsmirigyem. És mióta nem diétázom, a tünetek felerősödtek :( Januárba keresek valami doki félét, mert amikor a házi doki vizsgált, hát engem nem győzött meg az a vérvétel... szerintem határeset volt, de nem akarok semmit se bebeszélni, de durván produkálni tudom a tüneteket (hízás hagyján)
Nekem egy hete kezdődött szintén szerintem a hasizom fáj,bár nem mindig csak ha például fekvésből vagy ülésből felállok,de eztán hamar el is múlik,azt hittem ahogy telik az idő javul,de nem:( lehet hogy csak a frontok miatt,vagyis én erre gondolok.sajnos híztam is 1 kg az ünnepek alatt,és abbol került a hasamra is :( úgyhogy torna meg fogyókúra ezerrel :)
nekem 2-3 hete nagyon fáj a hasam :( Fölül a hasizmom (szerintem) Ülve, állva, tök mindegy, bár nem folytonos, viszont tegnap megállapítottam már hogy szex közben is, és belülről fáj :( Ez normális???
Egyenlőre csak konzultálni akarok valakivel, aki mond valami bíztatót. Aki műtött, az azt mondta így utólag, hogy nem vagyok elcseszve, hanem ennyit lehetett kihozni belőlem. (?)Mondjuk nem is vártam más reagálást, de szeretnék hallani legalább egy másik véleményt is. 6 hetes vagyok és hatalmas a hasam, nem sokkal kisebb, mint műtét előtt és rengeteg a bőrfelesleg. 4 és fél hetes képeim vannak fent, most még jobban látszik. Így a karácsonyi kaják után meg pláne ronda, még nagyobb. (műtét után óvatosan fogyóztam a még jobb eredményért) :( Már le lehetne venni a haskötőt elvileg, de olyan hatalmas a hasam, mintha terhes lennék, így inkább viselem. :(
Köszönöm a segítséget megfogadom :))
Nem emailt irtam hanem azt hiszem uzenetet.
De sok sikert. Szerintem is tul koran van.
csak ugy mondom h kezdek en is elegedetlen lenni a mellemmel. Nem orvosi hiva, szuper munka, csak ugy erzem h levagtak nm felvarrtak aztan nem maradt belole semmi!
Nem kaptam meg az e-mailt, de köszönöm az ötletet, el fogok ezen is gondolkodni. Már csak dokit kellene választani. Annyira elegem van ebből az egészből, pont ott tartok, mint egy éve, dokit keresek. :( Egyszerűen nem tudom, hogy fogom munka mellett ezt végigjátszani még egyszer. :(
Tyűha nagyon szaladgálnak a napok, mindjàrt mehetek én is:)))))))
Nekem a tornat kb 4 honap mulvara ajanlotta a doki, viszont nekem halo is lett berakva - lehet ezert ilyen sokara.
Vegyel fol egy trikot es arra tekerd ra a haskotot, igy nem kezdi a borod. Asszem en 8 hetig hordtam osszesen, ebbol 4_6 het volt ejjel-nappal. Plussz mutet elott 3/4 evet :-) szoval elegem van belole,de halas lehetek neki.
Szia.A . hét után el lehet hagyni a haskötőt,addig viszont éjjel nappal legyen rajtad.Csak fürdés közben veheted le,utána azonnal vissza kell venni.Igazgatni lehet,tehát lebonthatjátok a haskötőt pár percre,míg megigazítjátok,hogy ne vágjon be.
A tornát a 6.hét után el lehet kezdeni,szép lassan,fokozatosan.
A haskötő még kelleni fog egy ideig.Ki kell bírni.Javaslom,hogy legyen egy tehnikád hogyan ülsz le benne és este lefekvéskor kössétek újra,így kisimulva jobban alszol.Nem kell nagyon szorosra tenni,de azért tartson is.
Sziasztok!Ti mennyi idő utan keztetek tornázni?Én 3hetes leszek pénteken!!!A masik kérdésem az volna h a haskotot non-stop hasznaljatok?én nem bírom mert rettenet nyomja a sebem meg a ragasztó rajta van kezd lejönni,de igy haskotovel rosszul ertem magam.Válaszotokat elore is köszönöm :)
Boldog karácsonyt mindenkinek!!!:)))
Bocsi, de így utólag is mindenkinek kívánok Békés Boldog Karácsonyt!
Sztem aki engem mutott olcsonak szamit, erdemes megkerdezned. Dr Stuhl Sándor, 20/9672952
Hol laksz?
Pesten sokan vannak, de draga!
Szia, nézd meg a Hasplasztikai műtétek
táblázatát, ott talàlsz megfelelöt.
Sziasztok!
Egy ideje gondolkodom a hasplasztikán..
De picit elvagyok veszve..Kit tudnátok ajánlani?Saját tapasztalatok?..Köszönöm aki ír. :)
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Lehalkul a város zaja
karácsony estére.
Melengeti lelkünket a
kicsiny gyertyák fénye.
Megszületett a szeretet e
napon,
Hogy az embereknek
hitet, reményt adjon!
Boldog Karácsonyt! Minden kedves fórumozónak! :-)
További ajánlott fórumok: