Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Elősször is Boldog új évet!
Remélem sokan mar lapos pocival jöttek az ùj évbe és , sokan ùgy (mint én is )hogy idén végre lapos lesz a logó "szörnyem" :)
Ami aztvillieti egy kerdesem lenne. Azzal kapcsolatvan hogy egy mell nagyobbitó plasztika esetén az inplantátumot illetve a mūtét árát mikor kell fizetni, vagy hogyan megy. Ha a válaszado Veszprémi korház tapasztalatát mondanà el akkor lennék a legboldogabb.
Kőszőnőm
Remélem mindenki ezerrel bulizik :)
Én sajna itthon vagyok egyedül a két bárányhimlőskémmal :(
Nektek viszont nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!! :D
Igen, nekem nem kleos volt, ha em csucskos a ket szele, a koldokom meg nagy es kifordulos huscafat. 10 napja korrigaltak - sztem jo lett, de meg bevan kotve. Az eredeti mutet meg 8 honapja volt. Nem dagadt a hasam, most nagyobb, m volt, de sokat is eszem, meg keson:(
Febrtol johet az edzes.
Még kiegészíteném.
A hasad gyakran fájdogálhat,csipkedhet stb......húzódhat.A csípkedést ami olyan mint egy áramütés,szeresd és várd,akard,hogy legyen,az az idegek helyreállását jelenti.Előfodulhat h nem fog ilyet csinálni,de akinek stresszes az élete,idegi bajai vannak,előfordulhat.
ne aggódj!
Nekem is volt ilyen, bár én így maradtam, mert van rajtam még fölös, pedig az első kötözésnél még tök vizszintes voltam :D
Szóval az én dokim magyarázata. A műtét után a szeméremdombi rész is be van dagadva, így egyforma minden, de az sokkal hamarabb lohad le, mert ott nem történt tulajdonképpen semmi. A has meg folyamatosan alakul, 6 hetesen is tök normális még hogy puffadt, savós. A doki is állandóan azt hangoztatta (de ahogy olvastam más doki is), hogy igazából a véglelges forma 1 évesen alakul ki, és akkor is derül ki hogy kell e korrekció vagy sem.
Szóval nyugi!!
Nem, engem majdnem ket hetesen latott utoljara szerintem.
februarban megyek ugyan megint haza de mivel nincs panaszom es egyelore nem tervezek mas mutetet igy szerintem nincs miert elkoltenem 15e forintot hogy ramnezzen.
Nekem is ilyen oldalt. A korzeti orvos azt mondta hogy ilyen is marad mert a draga orvosunk csak igy tudta osszevarrni.
Ugyhogy ez van.
Az en oldalam igy is marad, akar teccik, akar nem.
szia:)
erre en is kivancsi vagyok :)
nekem 3 es fel hete volt.nekem is van meg savom.es en is eszrevettem,hogy nagyobb a hasam
Sziasztok!
Nekem 18.-án volt most egy hónapja a műtétem. Holnap lesz 6 hetes és még mindig folyik belőle a savós váladék.Ami nem is lenne aggasztó,ha varratszedés óta,nem lenne a seb felett nagy a hasam. A vágás felett kiemelkedett,kis úszógumiszerű lett. Addig teljesen lapos volt. Sokan mondták,hogy ez biztos csak a váladék és az oedema miatt van,és majd biztos visszaáll,ha eláll a váladék akkor letapad,és újra lapos lesz. De én aggódom,hogy ilyen marad,és nem lesz lapos többet,hanem ekkora hasam marad,ez azért is ronda,mert a varrat alatt lapos,felette pedig kiemelkedik.A haskötőt folyamatosan hordom éjjel nappal,csak zuhanyzásra veszem le,azt is csak két hete. Akinek van hasonló tapasztalata kérem írjon,mert nagyon aggódom,hogy ilyen lesz.
Válaszaitokat előre is köszönöm!!!
Sziasztok!
Ünnepek előtt már nem nagyon volt időm írni, így utólag is remélem mindenkinek meghitt és nyugodt, békés karácsonya volt. :-)
Rengeteg étel és süti volt karácsonykor, még most sem győzzük enni a maradékot, jövőre (ha elfogyott a lencsefőzelék) nagyböjttel indul az új év. :-D
Jelentem a pocakom jól van, de egy kiadós evés után (két tányér halászlé, diétás töltött káposzta után) úgy, de úgy feszültem, hogy éjszakára fájdalomcsillapítót kellett bevennem.
Viszont a sipolyom begyógyult, teljesen lukmentes lettem és a haskötőt, hasszorító bugyit is elhagytam. :-)
Már csak a hegeimnek kell vékonyodnia, halványodnia. :-)
Új évre egyenlőre nem kívánok semmit, próbálok többször benézni, szépüljön mindenki! Puszi!
Jaj a kisfiamon most jött ki a bárányhimlő :( :(
De lealább nem műtét előtt.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?