Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Igen nekem is addig felszedték,mert nekem izmot is kellett varni!
Köszi, és neked is egész mellkasig felfejtették a bőröd? Nekem ezt mondták, hogy úgy jobban meghúzható.
Egyébként nekem sem lett annyira lent mint ahogy szerettem volna,ennyit lehetett kihozni.
Szia!
Nem nagyon van választás,annyira tudják lerakni a vágásodat amennyit enged a bőröd a köldök felett,mert ugye azt huzzák le.
Sziasztok! Én is hasplasztikára készülök. Egy olyan kérdésem volna azokhoz, akik már túl vannak rajta, hogy ti mennyire ragaszkodtatok ahhoz, hogy egészen lent legyen a heg? Sok képet néztem, és a legtöbb heg a köldök, és a szőr között van félúton. Ez választás , belenyugvás, vagy orvosi döntés volt? Válaszokat előre is köszönöm!
tettem fel képet :), mikor még szép lapos, sajnos nem sokáig marad ilyen :(
Sziasztok!
Az önköltséges hasplasztikáról tudtok valamit?
Mindenkinek szép gyogyulást :)
Gondolkoztam én is rajta hogy veszek, de most felesleges, majd mütét útán, beszerzek, Lègyszi majd elmondod, milyen a kenőcs?
szerintem jo,elso par hasznalatkor nagyon hamlott a borom,de nagyon szep a hegem.szerintem segit
Erre énis kiváncsi lennék énis ezt a fajta krémet vettem
Sziasztok vettem ma a hegemre Contractubex gélt ismeri valaki?vélemény????
Szia, én úgy tudom, 2-3 napig kell bent maradni, érzéstelenitéssel csinàlják, tóbbet csak márc. végefele tudok mondani.
Sziasztok! Engem már jó másfél éve műtöttek, de sajnos nagyon csúnya keloidos lett a heg :( Akinek volt hegkorrekciója az pontosan, hogy zajlott? Mennyi idő kellett a lábadozáshoz, kellett ugyanúgy hasszorító vagy bugyit viselni.
Én erősen gondolkodom rajta. Én majdnem másfél év után értem el, hogy 100%osan funkcionáljak, bár pl futni csak hasszorító bugyiban tudok még mindig, mert egy idő után elkezd zsibbadni és fájni a hasam... Nem szeretnék újabb egy évet várni, hogy teljes életet tudjak élni...
köszi a biztató tapasztalt szavakat :) bár mát ott tartanék
Szia, nekem 4hónaposan lett, szép lapos a hasikám, és azota is szép, nekem nem volt ráncos azóta sem! Sajna pár kg fel mászot, de szerencsére nem feltünö 5kg :((( Fel a fejel csajok, ne szomizatok, idöt kell adni a pocaknak mire helyre jön, :-) Majd meglátod, ha idösebb lesz a pocak szebb lesz. :-)
:(.akkor nem is panaszkodok ,hisz neked dupla annyi idos :,) csak elegge lelomboz a latvanya :(
Én 10 hetes vagyok,reggel nekem is tök szép lapos,de pár óra után nekem is kicsit hurkás,főleg kaja után :(
nektek mikor lett szép feszes,lapos a hasatok? reggel még olyan szép, de felkellek eltellik 1 vagy 2 óra és alul olyan puffadt meg hurkás az egész :(
én meg pont annak elkerülése érdekében kezdtem el használni,meg talán felgyorsítja a folyamatot :),amúgy nekem eddig nagyon szép a hegem,szinte alig látszik már
szilikon gél nem lenne jobb rá?
[link]
Szia!
Én is azon gondolkodom,hogy megpróbálom azt a krémet,mert sajna keloidos lett a hegem két széle:(remlem valamit fog rajta javítani!
Sziasztok, lányok, fiúk, szépnapot mindenkinek! Remélem jólvagytok? :-)
Igen, március elején megyek. Bekeményedik még ha megerőltettem magam, de nem vészes pihizek és elmulik. Tavaly szeptembertól járok én is tornára, meg turázni is.
elkezdtem kenyni contractubexszel a hegemet.ugy elkezdett hamlani tole.pedig csak 2szer hasznaltam eddig.normalis ez?vagy csak ennyire intenziv a hatasa?
Szia, nem tudsz felrakni róla egy képet?
Biztos nincs vele semmi baj, csak szokatlan, nem???:-)
Betty, ha jól emlékszem készülsz a következő műtétedre ugye?
Sipolyom helyét lámpázom, többi helyre körömvirágot használok.
Köszönöm jól vagyok, lassan de biztosan most már bicajozom, heti háromszor.
Futni próbáltam, de nem jött össze.
Nekem így 10 hónaposan még keményedik a hasad ha megerőlteted magad?
Kezdek aggodni a köldököm miatt :'(((( Örülök h mindenki jol van :*
Én sem hasznàlok semmit! Köszi én jól vok. És te hogy vagyol?
Sziasztok!
Hogy van mindenki?
Használt valami Bioptron lámpát a hegeire?
Hm..... én is készülök majd :-)
További ajánlott fórumok: