Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje? (tudásbázis)
Ez ilyen ..
Az anyák pedig ilyenek..én is parázok...és tudod mit. Az elsőnél voltam a leglazább,most a 4-nél minden cart felfujok....mondta a doki is h mindent tulaggodok pedig felesleges.
Elgondolkodtam, hogy mi is volt ijesztő az első időkben.
A már említett kutacs. Alig mertem megsimogatni a fejét. Köldökcsonk. Mikor leesett majd frászt kaptam. Oltások, láz. Betegség, láz. Sokat bukott, állandóan aggódtam hogy már fognia kellene, forognia , mászni... Aztán felállt, de ülni nem tudott... A mai napig túl aggódok mindent! 😂
45 kgval lettem terhes hiztam 20at és 3200lett....
Nincs összefüggés...kis minyon barátnömn4,5 kilos gyereket szült🙄
De most komolyan! Ennyi tudással csecsemőt gondozni???
Szent car! 😱
3200gr 16 éve
2750gr 11 éve
4450gr 2,5 éve
4370gr 1 éve.
Sztem is. Ha nagyon akarná, beírhatná a keresőbe:
Kutacs
szülés
Teendők az újszülöttel
Szoptatás
Mit vigyek a kórházba stb stb
De Google nélkül is szokták tudni a legbutább nők is 37 éves korukra, ha mástól nem, a szomszédtól, hogy az újszülöttek nem 2 kilósan születnek leggyakrabban.
Szoptatás az ami rohadtul nem egyszerű!!
Ráadásul minden szoptatásnál húzódik össze a méhed, így a szoptatás alatt görcsölni is fogsz!
Az nem jelenti azt,h sok tejed lesz.
Ha a baba ügyes és tudtok együttműködni akkor esélyes..
Van baba akinek nincs meg a szopóreflexe,de egy nő befelé forduló mellbimbóval se tud szoptatni...(ezt apuka mesélte h megszivta a mama mellét de semmi)
Nekem is hozta oda az egyik a babáját szoptassam már meg,mert bibis a cicije ...na ott borult a bili...én cicim is sebes volt,pedig szülés elött 1 hónappal tette le a nagy...ezt azért nem vállaltam be..
A másik meg rángatta a babát,tiszta idegbetegek voltak...
De facebookozni azt nagyon tudtak...
Már most folyik a mellemből ilyen fehéres sárgás folyadék, igaz nem sok, és hol az egyikből, aztán a másikból.
Biztos sok tejem lessz.
További ajánlott fórumok:
- Hányadik héten hánytál először a terhességed alatt?
- Kinek, hányadik napon lett "kétcsíkos" a terhességi tesztje, és milyen erős volt?
- Hányadik napon lett pozitív a terhességi teszt?
- Elvileg mikortól lehet valakinek terhességi tünete? Pontosabban hányadik naptól?
- A terhesség hányadik hetétől lehet tudni, hogy egészésges-e a baba?
- A terhesség hányadik hetéig lehet szűrni a Down-kórt?