Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
köszi a tippet!nem pesti vagyok,de gyakran ott tartózkodom,ugyhogy nincs akadálya:)
köszi mégegyszer!
sziasztok
pár hete raktál fel a hőillesztett hajam...hullik!mi a fa..omtol?PÉnz kidobás...most uj hleyen nézzelődök nem adom fel:Dtaláltam a lollybeauty.hu oldalt!van vkinek erről véleménye?van más lehetőség is ami tetszik,de árban ez volt a legjobb!lécci ha vkinek van tapasztala irjon,mer tmár elegem van h évek ota nem találtam normális hajat és szakembert:(:(:(
igen,nekem is az van,énis imádom.
és te a fejed alsó részére inkább vagy felűre is teszel a csatosakból.?
mert nekem összekellett varrni a tresszcsatos hajakat,így is csatosan,de nem annyi darabbal,hanem 2 lett a 8ból,mivel sajna nekem kiállt a fejemből,nem értem miért??
ilyen kitüremkedő volt,de lehet az volt a baj,hogy nagyon fentre is tettem..;)
de mostmár nekem is okés nagyon;D
neked melyik részén van a fejednek, a legmagasabb részén??
csatos haj?jo nem látszik,de nem morbid h ááá leszedem a hajam:D?olyan természetellenes...
most a csomozáson gondolkozom....vélemény?vki?
Sziasztok! :)
Múltkor írtam, hogy szeretnék venni csatos hajat, kérdeztem mi a véleményetek. :)
Nekem 3 évig volt varrva a hajam, de legutóbb sikeresen átvágtak, és az egy hónapos hajam egy kóc lett. Így felidegesítettem magam és leszedtem.
Rendeltem netről 100 gramm 8 soros csatos hajat, és ha hiszitek, ha nem, úgy döntöttem, hogy maradok ennél. Gyorsan fel tudom rakni, nincs vele semmi gond. Ez egy szuper találmány, és pénztárcakímélő is! :D Tettem fel képet is, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)
Én 990-ért veszem itt kispesten, fodrászkellékesbe!De megvenném 2000-ért is:-)))
Annyira jó:-P
Hát nem tudom, azért gondolkoztam a mikrogyűrűn, mert félek h a kreatint amikor visszarakatom, sokkal rövidebb lesz a hajam :(
És én azt nem akarom :(
vettem Kallos Caroten -t tartalmazó pakolást.
sajna csak a répaolaj kivonatot láttam,így azt gondoltam,uuu de jó lehet,és én buta,csak otthon olvastam el h zsíros hajra ajánlott,holott nekem száraz a hajam,és pont zsírosítani kellene!
máskor mindig elolvasom h milyen hajra,de most bedőltem..grr..
szerintetek valóban szárítaná a hajam, van aki próbálta ,vagy ismeri? köszike
vki jo fodrászt?nem most kellennemég,csak eldöntöttem ha legközelebb rakatok,akkor nem a mostaninál fogok,mert kurvára hullik a hajam,ugyhoyg sztem még egy.max másfél honap és johet az uj haj!
segitesetek....de vmi igazán jot,.profit!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás