Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
2011. máj. 31. 10:42

Van valakinek tapasztalata a hajkereskedes . com webáruháznál? Nekem szimpi, de jó lenne, ha valaki írna róluk valamit.

Szeretnék szőke póthajat venni, ti kiket ajánlanátok?

5945. Kittyybaba (válaszként erre: 5944. - BarbieLady)
2011. máj. 31. 10:34

Szia!

Én csak egy Florrilum nevű szert tudok ajánlani, amit a Kallos gyárt.

Csöpögtetni kell belőle langyos vízbe és át kell mosni vele a leszívott szőke hajat. Gyönyörű platina szőke lesz tőle.

2011. máj. 31. 08:40

nem tudtok véletlenül egy olyan szőke festéket,vagy bemosót ajánlani,amivel hidrogén szőke,vagy annál fehérebb legvilágosabb szőke hajat lehet elérni?

nincs ötlet? márkát kérnék!;) köszike

5943. pacsirta22 (válaszként erre: 5941. - Andesz75)
2011. máj. 31. 08:37
ohhh az kemény...remélem nekem nem fog hullani a hajam:(
2011. máj. 31. 08:36
:D:Dakkor tudjátok miről beszélek:D:D:D
5941. Andesz75 (válaszként erre: 5940. - Pocokfarok)
2011. máj. 31. 07:28

Én is meg lettem mondva, hogy sokat foglalkozok a hajammal pedig csak 1x volt felrakva és akkor is csak 2,5 hónapig. Azóta nincs is fenn de a barátnőm lecseszett hogy mi a francnak vacakolok a hajammal ennyit, vannak ennél fontosabb dolgok is. Ő 3 havonta levágatja a haját, hogy nehogy túl hosszú legyen. Mindenkinek megvannak a problémái.

Én most azért nem rakatom fel mert meleg van és tincsekben hullik a hajam mióta leszedtem a hőillesztéses hajam. :( Teljesen elkeseredtem.

5940. pocokfarok (válaszként erre: 5938. - Pacsirta22)
2011. máj. 30. 22:43
Jah, en is lajkolnam! :D Engem is hulyenek neznek mar a hajammal, ezert inkabb nem is beszelek rola! :D
5939. notguilty (válaszként erre: 5938. - Pacsirta22)
2011. máj. 30. 22:24
kár hogy nem tudom ezt lájkolni:D
2011. máj. 30. 21:39

még vmi...szerintettek normális hogy ennyit foglalkozzunk a hajunkkal?:D

csak mert engem már van aki hulyének nézz:Dugyhogy inkább már nem is mesélem annak aki nem hajimádo:D:D

2011. máj. 30. 21:36

sziasztok

csaak egy magánvélemény...nekem évekig volt varrva a hajam,sosem fájt sosem huzzta a ajam edig jo erosen volt befonva...sztem ez egyénfuggo ugyhoyg nem kell elreteni semmitöl mindenki más...engem az zavart benne h nehezen száradt és a tincses megoldás bármelyik is sokkal természetesebb...szabadabb...szabadabban mozognak a tincsek ...de ez csak az én véleményem...amuyg a hoillesztés sem jobb..sot hullik,tincsesen lejon telejsen kivagyok tole készulve tök sok pénzt beleoltem a hajamba és hullik:(

elvileg a csomozáskor nem hullik a haj...lehet.?vki vmit errol tudd?:)

hajasok tartsunk össze,olyan jo hogy nem csak nekem vannak problámáim és itt segitséget kérhettek..mástöl nemis nagyon tudnám megkérdezni...jo ksi forum ez:)midnenkinek sok szép hajacskát:)ha már én midnig igy megszivom:D

5936. dorkalevi (válaszként erre: 5933. - Adria67)
2011. máj. 30. 20:06

Köszi szépen a válasz!!!!

Annak nagyon örülök hogy egyből fel lehet fogni lófarokba.

Hát igen nem hiába mondják,hogy a szépségért meg kell szenvedni...

Anangyalka!

Gyönyörű hajad van!!!!!!!!!!!!

5935. notguilty (válaszként erre: 5932. - Babygirl87)
2011. máj. 30. 19:50
Köszönöm a segítséged:) a hajam most vállig érő, elég dús és vörösesbarna. Hőillesztést néztem, mert azt írták, hogy az nem olyan feltűnő. Sajnos nem ismerek senkit, akinek ilyen haja van, így nem tudom elképzelni, hogyan néz ki élőben. Még nem tudom, hol lenne érdemes, mégis milyen módszerrel, sok helyen néztem de egyikről sem tudtam megállapítani, hogy mégis mennyire jó fodrászok készítik:D
5934. Anangyalka (válaszként erre: 5933. - Adria67)
2011. máj. 30. 16:54
Én is oda járok:)
5933. adria67 (válaszként erre: 5925. - Dorkalevi)
2011. máj. 30. 15:25

Szia,

hűűű de sok kérdés, megpróbálom sorban megválaszolni :-)))

Én egyből fel tudtam fogni. És most is két hónap után. Persze igazgatni kell a takaróhajat, bár nekem nem annyira mert a saját hajam is nagyon sok. Gondolom akinek kevesebb annak jobban látszik.

Nem bumszli a fejemen, nem vastag, nagyon szépen összevan hozva, 3 sorom van, duplán egy sorban. Nem kényelmetlen, nem nyom, nem húzza a fejbőröm, vizesen sem, nekem 40 centis van fent, összesen kb. 150 gr. haj. Lehet azért ez egyéni érzékenységtől is függ mert a barátnőm egy-két napig szenved a felvarrás után éjszaka, neki húzza, ő is ott csináltatja mint én, Cityszépség, Csepelen.

Nekem ez jobban bevállt mint a gyűrűs ami mindig potyogott és hullott a haj is.

Az biztos, hogy nagy különbség van minőségileg a hajhosszabbítók munkái között, nem szabad bárhová leülni, csak ha valaki ajánlja, hogy ott tényleg jó. Nekem a barátnőm több éve jár ide, ezért hittem neki és tényleg jók. Az europai hajon meg nem szabad sprorólni ha valaki gondtalan szép hosszú, kényelmes hajhasználatot szeretne és nem akar nap mint nap szenvedni a szalmagubancokkal vagy egyébb lószőrrasztákkal. :-)

5932. babygirl87 (válaszként erre: 5929. - Notguilty)
2011. máj. 30. 15:07
Szia! Nekem minden módon volt már hajam hosszabítva. Tincsesen, varrással, csatosan. Először is fontos tudni, milyen hosszúságú, milyen dús, és milyen színű a hajad. Minden eljárásnak van előnye és hátránya is. Sajnos a fodrászok közt is minőségi különbség van. A jó reklámnak, szép honlapnak nem szabad bedőlni.Ha kicsit konkrétabbat tudsz mondani a saját hajadról talán jobban tudok segíteni.
2011. máj. 30. 09:16
illetve facebookon egyik ismerősöm árul azt hiszem 40ezerért, 70 centis hajakat. gyönyörűek! és küld próba tincset ingyen!
5930. BarbieLady (válaszként erre: 5928. - Anangyalka)
2011. máj. 30. 08:51

vaterán láttam ilyen hosszban.

nézz szét ott,.

igazi,jó minőségű hajakat lehet kapni.

de biztosan vannak persze kivételek,.mégis aki onnan rendelt,mindenki megvan vele elégedve!

olvasgasd el a vásárlók kommentjeit,kérdezz az eladótól;)

5929. notguilty
2011. máj. 29. 00:02

sziasztok. régóta szeretnék hosszú hajat. de a hajhosszabbítás csak most fordult meg komolyan a fejemben.

csak annyit szeretnék ezzel kapcsolatban tudni, hogy mennyire feltűnő? pl össze tudom kötni a hajam, anélkül, hogy látszódna? mennyire nehezen kezelhető? mennyire igényel különös ellátást?

előre is köszönöm.

5928. Anangyalka (válaszként erre: 5925. - Dorkalevi)
2011. máj. 28. 21:37

Nekem 3 sor fonásom van. Nagyon fáj amikor újra fonja a fodrász. Kb 2-3 napig még aludni is alig tudok tőle, de utána már semmi bajom vele.

A legfelső soromhoz 3 sor haj van varrva, a középső soromhoz megint 3, és az alsóhoz 4 sor haj.

Mivel egymás alá teszi a tresszelést, ezért nem lesz olyan borzasztó vastag.

Nincs az a pénz, amiért lemondanék a varrásról, ezt tartom a legszuperebb eljárásnak.

Az első pár napos kis fájdalmat ki kell bírni.

1 óra alatt megvan a leszedés és újravarrás.

Ha megnézed a fotóimat, látszik,hogy nekem is sok hajam van és nagyon göndör is. De most szeretnék 60-70 centiset venni, csak nem kapok sehol...

5927. aaliyah (válaszként erre: 5926. - Dupajcsaj)
2011. máj. 28. 14:08
írtam privit
5926. dupajcsaj (válaszként erre: 5924. - Pacsirta22)
2011. máj. 28. 12:31
Nekem is hullott a hajam, kiestek a tincsek... szerencsére időben leszedték és egészséges lett a hajam. Most azon gondolkozok, hogy a hőillesztett hajamból csatos hajat csináltatok, sokkal egszerűbb lenne, csak nem tom ki és mennyiért csináná meg nekem.
5925. dorkalevi (válaszként erre: 5922. - Adria67)
2011. máj. 27. 21:32

Kicsit rég jártam már erre felé...de még mindig nem mondtam le a hajhosszabbításról:-D

Tőled szeretném kérdezni,hogy írtad hogy simán copfba tudod fogni a hajad varrva is.Egyből fel tudod fogni,vagy kell pár hétnek eltelnie hogy lazuljon a varrás?

Én is varrás párti vagyok most,viszont fodrász akivel beszéltem ő nem,de kiderült azért nem,mert ő csak hőillesztést csinál...

Ez a fodrász mondta hogy nagy bumszli lesz a fejeden.ill.lassan szárad,meg hogy kényelmetlen viselet,mert húzza a fejbőrt.Igaz ebből valami?:-D

Nekem is nagyon sok hajam van,és azért sem szeretnék hőillesztést,mert 200 tincs az rengeteg szerintem a fejen..meg mire azt a fodrász le-fel teszi egy egész nap+festés...

Neked simán vagy duplán van varrva a haj egy sorban?

Köszi előre is a válaszokat!!

Ja még annyi,hogy helyileg Te hol csináltattad?

5924. pacsirta22 (válaszként erre: 5923. - 94160b1d29)
2011. máj. 27. 18:12
és neked nem hullik?mert nekem a legnagyobb bajom h hullik...:Sami elég idegesito ilyen árak mellett!!!
5923. 94160b1d29 (válaszként erre: 5918. - Pacsirta22)
2011. máj. 27. 12:25
Egyetértek.attol mert vastag szalú,sok a haj még lehet höillesztés,csak több tincs kell hozza..nekem 210 van bennt,mert sok a a hajam..arban az igaz hogy igy többe került.a varras eszembe sem jutott.de termeszetesen mindenki ugy gondolom megtalalja a hozza illö hajhosszabitasi modszert!nekem ultrahangos van,nagyon meg vagyok vele elegedve:-)
5922. adria67 (válaszként erre: 5917. - Jessika1)
2011. máj. 27. 08:58

Én most már varráspárti vagyok :-) Igaz rengeteg, vastag szálú, dús hajam van. Nekem nem látszanak a sorok, nem dudorodnak ki, nem nyom és nem szárad nehezen, mivel nem bumszli módon van tresszelve. Simán felfogom copfba, akkor sem látszik, persze gondos eligazítás után. Felvarrva is nagyon szépen van, ezt egy idegen fodrász is megdícsérte, hogy ő eddig még ilyen szépen felvarrt hajat nem szárított még, ellenben a sok EKG vonalas felvarrással :-)))

Az sem mindegy hol csinálják és nem értek azzal egyet, hogy olyanhoz kell menni a mindenféle technikát vállal, mert mindenben nem lehet profi valaki. Ahová én járok ott csak varrás és csomózás van, ebben a kettőben nagyon profi hisz ezt csinálja reggeltől estig. Nála vettem az europai hajat is, ő küldte tresszelésre, méreteket megadva. A haj is hibátlan, a tresszelés is és a munkája is.

Valamint még a varrás a legpénztárcakímélőbb :-) módszer még ha elavult is és a legkevésbé káros a hajra. Én is eleinte varrásellenes voltam mert, hogy milyen primitív kinézet. Igen ha rondán van csinálva, de ha igényesen akkor nem is látszik, hogy pót. Én nem szeretnék kifizetni 3 havonta 50ezret a le/fel rakásért 200,-ft/tincs áron, ami még folyamatosan hullik is közben.

A varrás le/fel 3 sor 9ezer három havonta.

5921. adria67 (válaszként erre: 5920. - Anangyalka)
2011. máj. 27. 08:43
Az europai hajat nem szokták kiszőkítve árulni, természetes színében árulják, majd ha megvetted kiszőkítik.
2011. máj. 26. 20:46

Sziasztok,

szeretnék venni 200gr tresszelt nagyon világos szőke 60-.70cm göndör EURÓPAI hajat.

Tud valaki segíteni????

A mostani 30-40cm szintén EURÓPAI göndör hajam, 100gr, pedig eladó lenne.

Köszi

5919. dupajcsaj (válaszként erre: 5912. - Aaliyah)
2011. máj. 26. 15:49

elméletileg 100 g-os 100 tincs szőke európai hajam volt hőillesztve, de ennek a végéből már vágtam pár centit, meg a a vége fele megfogyott.

Mennyibe tudnád megcsinálni?

2011. máj. 26. 10:55

sztem már választottál : D azt irod a varrást nem akarod,hőillesztést nem ajálják,ami sztem baromság,hoyg azért mert sok hajad van,de nem tudhatom biztosra!sok technika van még szét kell nézni neten...csak ugy tudsz dönteni!!!vannak drágább és olcsobb megoldások,de te maga dis látni fogod ha rákeresel!!!személy szerint a hőillesztés mellett állok,mert az nem látszik akármit csinálok a hajammal,de van csomozás is,ami pedig azért jo mert egyáltalán nem kárositja a hajadat!

van ultrahangos is...arrol én sem sok mindent tudok!de a fodrásznak kellett volan felvilágositani h nem csak a varrás és hőillesztés van a világon...ő látja a hajad,hogy melyik technika kell hozzá,sztem menj profi fodrászhoz,aki mindegyik fajta hosszabitással foglalkozik,felfogják mérni a hajad,hoyg milyen tipusu és annak megfelelő pothajjal fogják hosszabitani!a varáss amuyg sztem is szar,nekem is volt prá évig,de olyan nehezen száradt a varrásoknál,látszodott is néha néha,pup volt a fejemen:D:D:D elavult,de ez sem roncoslja a hajat!!!

5917. jessika1
2011. máj. 25. 23:11
Sziasztok azt szeretném kérdezni,hogy nekem elégédús vastagszálú a hajam,nekem azt mondták nem ajálják a hőilesztést,inkább a varrást,de azt nem akarom.mit válasszak?
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook