Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
2011. jún. 3. 16:37
reménykedjunk...én is a csomozás mellett állok,csak ne rémisszunk el mindenkit,mindenkinél változo!
5975. ZILAA
2011. jún. 3. 16:09
Nincsen ebben semmi drasztikus.Hidd el én csak jót akarok,mert láttam mire képes a ragasztás.Bizony volt aki kipróbálta nem is egy ember és kopasz foltokkal a fején tért vissza hozzám,hogy inkább csomóztat.Na de mielőtt még kialakulna itt valami parázs vita csak annyit mondok,remélem mindenki a megfelelő emberhez megy hajat hosszabbítatni,és ezután csak jó tapasztalatok érik az embereket!
2011. jún. 3. 11:54
elhiszem h szar a ragasztás...de azért ennyire drasztikusnak sem kell lenni!senki nem kopaszodott még meg,legalábbis körülöttem élőkböl!ha meg vki igen,az sztem midneki saját baja,midnkei minnél olcsobban akarja ezt a hosszabitást meuszni,de számolni kell vele,hoyg vki jo minoséget akar akkor azért fizetni kell!nem megsérteni akarok bárkit is,én is fürödtem be hajjal...de nem azért mert sporolni akartam rajta,saját hajam sem sérült,soha!sőt volt h erősödött töle,ez sztem a csomozásra még inkább igaz lesz...de viszotn az jobban látszodik,midnennek megvan a maga hátrány és előnye...ennyi!
5973. ZILAA (válaszként erre: 5971. - Fean)
2011. jún. 3. 10:29
Úgy értem,ahogy írtam.Minden ragasztási technika hőhatással jár.Nevezhetik ultrahangosnak,digitálisnak,bárhogy,ezek csak hangzatos elnevezések.Én csak szalonokban csináltam ragasztást,mert ott muszáj volt.Saját vendégnek egyszer csináltam.Megpróbáltam lejeb állítani 400 celsius fokra a gépet,ami megolvasztja a ragasztót,és úgy már nem is olvadt meg,a haj viszont égett.Úgyhogy mondtam a lánynak,hogyha ehhez ragaszkodik nyugodtan menjen el máshoz hajat csináltatni,nem fogok megsértődni,de Én ezt nem csinálom.
5972. pacsirta22 (válaszként erre: 5970. - 9moncsi)
2011. jún. 3. 08:32

szia sztem ez mindannyukal megesett!nekem is szokott viszketni,ha több napja nem mosok hajat például akkor jobban!

ha nekem kijon tincs akkor énis láttom h van benen a sajátombol is pá rszál,én is félek...megbánni nem bántam meg,max azt h annál csináltattam akinél...

ha jo a fodrászod menj vissza hozzá,kérdezed ki biztos segitőkész lesz!

én mostmár biztos vagyok benne h a csomozásra fogok áttérni:D

segiteni bizti nem tudtam,de hátha megnyugtatt h mással is előfordul:(

5971. fean (válaszként erre: 5964. - ZILAA)
2011. jún. 2. 19:57
hogy érted azt hogy 450 fokon olvad??
5970. 9moncsi
2011. jún. 2. 16:19

sziasztok!! akinek van tapasztalata tudna nekem segiteni? 1 honapja van felteve a hajam.. az a baj h viszket d nagyon a fejborom, es a masik gond h hatul egy tincs kiszedte a sajat hajamat is..

a fodrasz tudom h jo.. sok munkajat lattam, es csak nekem csinalja..

ugy felek mi lesz ha leszedik :(( mar nagyon megbantam...

5969. ZILAA (válaszként erre: 5966. - Andesz75)
2011. jún. 2. 15:17
Valóban lehet szervi probléma,gyulladás,vagy bármi,de ha nem tartják be az aranyszabályt,miszerint a saját leválasztásodnál nem kerülhet fel több mint a kétszerese a pót tincsből,akkor kiszakadhat a hajad.Sajnos sok olyan munka van amin egyértelműen látszik,hogy elnagyolt.Pikk-pakk kész akarnak lenni vele,hogy minél több vendéget megcsináljanak egy nap.Hát Én meg úgy vagyok,hogy inkább megcsinálok csak egyet kettőt,de az ne ártson a vendég hajának.Valamiért csak 11 éve vagyok a szakmában.A ragasztás is igényel szaktudást,de azért árasztotta el az országot a sok "szuper hajas"mert nem kell hozzá olyan kézügyesség,odafigyelés mint a csomózáshoz.
5968. ZILAA (válaszként erre: 5967. - Pacsirta22)
2011. jún. 2. 15:10
Igen igaz.A csomózásnál apró fonatokkal kerül fel a póthaj a saját hajadra,gumis cérnával kötjük oda,tehát teljesen természetes anyaggal.Semmi vegyi anyag,semmi hőhatás.Nekem 7 évig folyamatosan volt csomózva,amikor elkezdtem ezzel foglalkozni és semmi baja a hajamnak,persze Én sem rakattam akárkivel.
5967. pacsirta22 (válaszként erre: 5964. - ZILAA)
2011. jún. 2. 15:07
hallotam már mástol is a csomozást hoyg az a legjobb és elvileg a pothajat sem hullajtjuk el,mivel nem hullik mint a ragasztásnál!ez igaz?
5966. Andesz75 (válaszként erre: 5964. - ZILAA)
2011. jún. 2. 14:22

Gondolod, hogy a hőillesztés miatt hullik a hajam? Hát nem tudom. Mivel nem teljesen a tövet éri a hő így én arra gondoltam, hogy ez inkább valami belső gond lehet. Biztos nem tesz jót a hő de azt sem hiszem hogy a póthaj súlya egészséges lenne. Ez az egész egy kínzás a hajunknak ahogy a festés és vasalás is. De hát ilyenek vagyunk mi nők. :)

Én most pihentetem hajacskámat és olvasgatlak titeket a tapasztalatokról. Majd talán egyszer megint megcsináltatom ha kitalálnak valami kímélőbb módszert.

5965. Anna9202 (válaszként erre: 5963. - 1986Anita)
2011. jún. 2. 13:14
Nagyon szép lett :-)
5964. ZILAA (válaszként erre: 5957. - Andesz75)
2011. jún. 2. 11:10
Sajnos a hajhosszabbítók elfelejtik közölni,hogy a ragasztó 450!!!fokon olvad. 11 éve foglalkozom hajhosszabbítással.Az említett ok miatt nem ragasztok.Azon kívül mindent.A vendégeim 95%-ka csomóztat.Mára felhígult a szakma.Sokan a pénz miatt csinálják,nulla szakmai tudással és a vendégeknek ezért van sokszor negatív élményük.Ajánlom mindenkinek,hogy csak olyanhoz menjen,aki már legalább 10 éve a szakmában van,mint az említett Évi.Ismerem,kolleginák voltunk anno.
5963. 1986Anita
2011. jún. 1. 20:56
Tettem fel képet a hajamról, bár még mindig rossz a fényképező, ezért elég béna a minőség!
2011. jún. 1. 12:44
beauty express télleg jo?nagyker áron egész jo sőőt jo árban vannak a hajak!vkinek tapasztalat?
5961. pocokfarok (válaszként erre: 5959. - Pocokfarok)
2011. jún. 1. 10:10

Hulye vagyok, bocs.

Azok a szoke hajszalat a sajat hajam. Vagyis alulrol a takarohajaim. Azok ott alul januarban lettek festve utoljara, ertheto miert is olyan szokek mostanaban. :D

5960. notguilty (válaszként erre: 5953. - Babygirl87)
2011. jún. 1. 10:02
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!!! Keresgélek és remélem ha felmerül még kérdés tudsz nekem majd segíteni! :)
2011. máj. 31. 22:22

Befestettem a hajam! :) Vagyis a maradek sajat hajamat a fejem tetejen. Nagyon kopott volt mar, muszaj volt befestenem. Teljesen eltalaltam a pothaj szinet, szoval orulok! :D

DE

Ugye ugy csinaltam hogy felcsatoltam a sajatomat, amit festeni akarok, a tresszre raktam alufoliat, hogy ne csopogjon a pothajra se sehova a festek es mikor megszaritottam az egesz hajam, akkor azt vettem eszre, hogy mintha lenne nehany szoke, nem is nehany, nagyon keves, szinten eszrevehetetlen szoke tincs a pothajamban. Letezik hogy megis erte egy kis festek es szokere fogta meg a barna festek a barna pothajamat?

Na nem mintha zavarna, nem latszik meg semmi, csak erdekel a velemenyetek. :)

5958. BarbieLady (válaszként erre: 5945. - Kittyybaba)
2011. máj. 31. 20:16

köszike.

azt ismerem, attól sajna nekem nem az az igazi fehéres lett,hanem picit rózsaszínesbe ment át;P

a soronként felragasztható hajról véleményetek? olyasmi mint a tresstelt,csak ilyen ragasztócsíkos,..barinőmnek kellene,vaterán árulják,állítólag otthon felragasztható .

hallott róla valaki valamit?;)

5957. Andesz75 (válaszként erre: 5952. - Fean)
2011. máj. 31. 18:41
Mióta leszedtem a hőillesztéses tincseket elkezdett hullani. Nem 1-2 szál hullik ki hanem egyszerre egy helyről 30-40 szál. És ez több helyről. Nem tudom miért.
5956. Anangyalka (válaszként erre: 5950. - Adria67)
2011. máj. 31. 17:48

Igen,hozzá járok én is.

Azért kérdés, mert az Évinél 160-180ezer lenne 200gr a 70 cm szőkéből...míg máshol ugyanez már 80-120ezer között mozog....

5955. BarbieLady (válaszként erre: 5954. - Dupajcsaj)
2011. máj. 31. 17:23

dehogy van!

még jobban nő tőle,hisz egyszerűen picit meghúzza hajad,és ezáltal jobban nő.!

mamámnak is úgy volt szép hosszú haja fiatalon,meg sok 'réginek',befonták erősen,és mivel húzta fejbőrét,így serkentette a vérkeringést!

nekem csak az a bajom,h hullanak ezek a rohadt szálak a tresszből! bezzeg az 5000ftos műszál haj meg se moccan..grrr

5954. dupajcsaj
2011. máj. 31. 17:12
Sokan írjátok, hogy hullik a hajatok. A csatos hajnak vannak ilyen ártalmai?
5953. babygirl87 (válaszként erre: 5935. - Notguilty)
2011. máj. 31. 16:21
elég jól meg lehet csinálni!! Mármint én szerettem. Nagyon fontos hogy a hajaddal kb. azonos színű és szálvastagságú hajat válassz. Ha bemész 1 kontárhoz h hajat szeretnél, az mindenféle cifit cafat másféle darabokat tesz eléd h ez is meg az is jó... :S A ragasztó amivel felillesztik is változó.(hőillesztés esetén van 1 ragacsos anyag ami hőre folyékony, viszont utána szilárddá válik) Van aki vmi sötét izével ragasztja. Na az iszonyú büdös, nem tudtam megszokni. A ragasztó átlátszó legyen! a haj árakról mindenképp tájékozódj. Tehát ami csak a haj. Ezt nem hajfelrakó fodrásztól olcsóbban be tudod szerezni. Illetve bizonyos népszerű eladási oldalakon póthaj, hajhosszabítás keresésre is kidob szép hajakat relatíve olcsón. Mindenképp tapintanod kell azt a hajat amit megveszel, hogy szép, és a sajátodhoz hasonló, különben nem fogod annyira magadénak érezni. Az elképzelésedkor felrakáskor meg úgy egyébként is határozottan kell beszélni, hogy érezze, hogy van felé elvárás. Ha olyan hajat kínálnak neked ami nem annyira jön be azt ne vedd meg! Eleinte nyomni fogja a fejed nagyon ahogy alszol.létezik digitális hajhosszabbítás is. Keress rá. Ez hasonló a hőillesztéshez.
5952. fean (válaszként erre: 5941. - Andesz75)
2011. máj. 31. 15:36
h h tincsekben hullik??
5951. adria67 (válaszként erre: 5949. - Pacsirta22)
2011. máj. 31. 15:17
a jó hajat nem különösebben kell ápolni 100féle dologgal, akkor is szép, balzsam, szinte mindegy, hogy milyen, ennyi, más nem kell, csak az ami a sajátra is.
5950. adria67 (válaszként erre: 5947. - Anangyalka)
2011. máj. 31. 15:15
Te is az Évihez jársz, akkor miért kérdés, hogy honnan vegyél europai hajat? :-) Neki csak az van és nem ver át. Még nem vernek át hajjal a Beauty Expressnél a Lurdyban, ott is tudsz venni eu hajat.
5949. pacsirta22 (válaszként erre: 5947. - Anangyalka)
2011. máj. 31. 14:39

tudom mit érzel...ez a szép haj érzés függővé teszi az embert...uyganezek a kérdések vannak bennem is:D

sztem akkor leszek elégedett ha végre találok egy nosmális hajat...ami sokáig szép nem hullik...stb stb...akkor lehet kicsit jobb lesz:Dde akrko meg azon fogok kattogni h mivel ápoljam h olyan is maradjon__:Dannyi hajas cuccom van mint égen a csillag...ugye probáljuk ki hátha az jo lesz:D

kemény..:Dde addig jo még ezen kattokunk nem pedig rossz és télleg káros dolgokon...inkább vagyok hajfuggo mitn más:D:D:D

5948. KisMárta
2011. máj. 31. 11:49
Sziasztok.Nincs vkinek plussz megmaradt haja?Barna vagy fekete érdekelne,min 45-50cm-es és nem sok.Csak a szőke póthajam mellé akarom,alulra.S.O.S lenne.
5947. Anangyalka (válaszként erre: 5938. - Pacsirta22)
2011. máj. 31. 10:51

Hihetetlen,hogy másról nem szólnak a szabad perceim, csak azon gondolkozom,hol kéne jó minőségű európai hajat venni? Milyen hosszú legyen? Ha most lecserélem mit csináljak a régivel, eltegyem rosszabb napokra vagy adjam el? Mi van ha átvernek és indiait kapok európainak titulálva...

60 vagy 70 centiset vegyek? Nem lesz túl nagy az ugrás a saját és a póthaj között? Mit szól majd a férjem, honnan szerzek rá pénzt???

Szóval ilyen kérdések gyötörnek ...

Azt hiszem ez a hajhosszabbítás már olyan mértékeket ölt nálam, mint a plasztika...rá lehet szokni,és mindig egyre többet és nagyobbat akar az ember....veszélyes...

Pedig emlékszem, úgy indult,hogy csak az esküvő miatt feltesszük az 50 centist...aztán majd kiderül mi lesz vele...

Szörnyű:))))

❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook