Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Amit én vettem gyógyszertárban sörélesztőt, azt 3x3 kell bevenni, és csak 809 ft. Viszont ma voltam dm-ben ill rossmanban, ott tényleg 3x5-t ír, és 1400 ft.
Sajnos, az én hajam nem bírta ezt a technikát, egyértelműen kevesebb lett a hajam, de nem bánom, mert esküszöm, életemben nem volt még ilyen puha, egészséges a hajam. :O Bár lehet a revalidtól, de csak másfél hónapja szedtem, és tértem át pár napja a sörélesztőre.
most olvastam utána kíváncsiságból.
Tele van B vitaminnal !
vigyázzatok vele,mert hízást,éhség érzetet elősegítő enzimek vannak benne, ahogy sejtettem is!
hisz épp ettől nőne a hajad a sok bevitt szénhidrát,és vitaminoktól!
én azt ajánlanám,h ne reckírozzátok meg,bár mindenki maga tudja!
inkább egyetek sok gyümölcsöt,répát(a benne levő karotin a hajra,és bőrre is jó hatással van)
Bennem az a baj,h türelmetlen vagyok, de volt nemrég olyan h a felvarrt hajamtól pár hétre megváltam,és akkor mindennap olajjal kenegettem,és valóban észrevehető volt h milyen sokat nőtt.komolyan!
csak nem bírom hosszú haj nélkül,így megint visszaerült a haj.
mint pár nappal ezelőtt említettem h várom a hajat angliából,remélem nem csalódom!;)
és ebben a sörélesztőben nincsen B vitamin?
mert azzal nagyon kell vigyázni,hisz hízást idéz elő 70%ban!
a revalidban, a biovane-ban stb...ezekben van B vitamin,..sajna.!
vigyázz,nehogy pajzsmirigy, vagy túlsúly gondokat okozzon neked!
én nem mernék gyógyszert enni! inkább valami olivaolajas,vagy babaolajas külső ápolásra voksolok,..próbáltam,és azok beválnak,nekem meg külön jó,mert száraz is a hajam,tehát még tetszik is,h kicsit ilyen 'zsírosabb' hatása van a hajamnak.
én is néztem ezt a sörélesztőt és 150db-os,de 3*5-ot kell bevenni naponta szóval 10 nap alatt elfogy és az ára 1400ft(amit én láttam)
a hajadat sztem azért érzed kevesbbnek mert ugye 2 hónapig sokkal dúsabb volt most meg hirtelen....semmi...nekem 23 tincsem van sztem ha kevesebbet rakatsz fel akkor nem lesz olyan nagyon nagy a változás!
Nekem most csütörtökön szedték le a póthajamat (hőillesztéses), mert hajmosás után kb mintha berasztásodott volna,l és nem tudtam kifésülni. Amúgy is le akartam szedetni, mert mindig kipotyogtak a tincsek. A fodrász (nem aki feltette), aki levette, azt mondta, hogy vékonyszálú hajamra nem ajánlott hőillesztéses módszerrel hajat hosszabbítani. Amikor levette, éreztem a hajamon hogy kb fele kihullot a hajamnak (2 hónap alatt), viszont ami pozitívum, hogy hajhosszabbítás előtti állapothoz képest, gyönyörű fényes sima töredezettlen hajam lett (bár másfél hónapja revalidot szedtem.
Szóvsl a lényeg, hogy mindenki gondolja meg a saját hajához megfelelő hajhosszabbítási módot kiválasztani. Vékonyszálú hajhoz nem jó a hőillesztéses, ezt írják is interneten. A gubancolódáshoz annyi, hogy írták többen, hogy egy több 10.000 ft-os hajhosszabbításnál is előfordul, hogy rossz minőségű hajat kap. Végülis nem bántam meg, hogy legalább 2 hónapig szép hosszú hajam volt. Legalább az egészségtelen hajam kihullott, cserébe jó miőségű hajam maradt meg és természetesen láthatóan nőtt. Mostmár sörélesztőre átváltok, és gőzerővel növesztem.
Szia Mindenki!
Nekem volt egy ideig póthajam. Szép volt eleinte de hullott, egyfolytában fésülni kellett, meg leestek a tincsek (nekem tincses volt) Azóta őrizgetem.:-)
Egyébként azóta láttam az egyik fodrászomnál póthajat és ahogy megérintettem érezhető volt a különbség. Szóval tudom hogy sokféle van, van ami biztos tutibb, mint a másik, de így utólag azt mondom nem érte meg az árát legalábbis nekem.
Sziasztok!
Nekem évek óta van felvarrt hajam, de még igazából nem találtam olyat, aki szépen felvarrja...
Ha tud valaki megbízhatót kérem szépen írja meg.
Köszönöm....
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, főleg aki már tapasztaltabb.
Nekem a napokban lett végre póthajam, gyönyörű európai hajjal, hőillesztéssel. Tudtok nekem jól bevált sampont és balzsamot ajánlani? Mondta a fodrász, hogy ne legyen alkohol tartalmú és, ha lehet gyümölcssavat se tartalmazzon... Vettem egy glisskur sampont ezzel kapcsolatba tudtok írni valamit, ha valaki használta ezt? Jó rá? És milyen balzsamot válasszak hozzá? Ha abba van alkohol az gáz? - a tövére úgyse kenem... illetve olaj a haj végére. Előre is köszi a segítségeteket!!!
Egy ismerosom nekem is a City szalont ajanlotta, de azert 3-4 havonta ezert feljarkalnom Pestre raadasul roszabbik esetben Szerbiabol, haaat ... lemondtam rola. Ez az ismerosom szinten a Cityben csinaltatja a hajat, neki is evek ota varrva van es csodalatosan szep.
DE! Valoban vannak koklerek, akik nem megfeleloen tresszelnek, de szerintem az, aki tokeletesen tresszel, nala is elofordul, hogy a felvarrt hajbol kihullik nehany szal. Azt nem tudom elkepzelni, szamomra lehetetlen hogy EGYETLEN EGY szal se essen ki. Peldaul a viseloje beleakad a fesuvel, keptelensegnek tartom, hogy olyan atom erosen legyen tresszelve, hogy ne tepodjon ki. :D
Nekem is varrva van, nehany szalam mar kihullott, de ugy gondolom, ez normalis. A sajatunk is hullik, pedig az aztan tokeletesen van rogzitve a fejborunkbe :P, es pont egy elettelen haj ne hullana ki ... na mindegy, nem vitatkozni akarok, csak elmondtam a velemenyem. :)
Jah, es ez a bizonyos ismeros, aki nagyon odafigyel a hajara, tenyleg, evek ota varratja, ez a vedjegye, na tehat megkertem, hogy akkor ajanljon mar valaki mast a kozelben, es a baratnojet mondta, mert o a masik, akiben megbizik. Csak nem kuldene mar koklerhez ... Mostmar en is megbizom benne. :)
Kepet nem teszel fel a hajadrol? :)
dejo neki...nekem eddig nem sikerult normális fodrászt találnom...remélem a hőillesztéses hajjal nem fürdök be megint:Sigaz csak indiai,mert a fodrász javasolta,miszerint fölösleges beruházni europaiba ez is lehet ugyanolyan szép,és mindkettő ugyanugy elhasználódik...csak nézztem,nem vitatkoztam vele,de eléggé kezd tele lenni a hócipőm vele,ha ezt is elrontja inkább elmegyek más városba,a baj h vidéki vagyok,és a környéken csak ő csinál ilyet...de még az utazás és a keresgélés is jobban megéri,ha cserébe jót kapok!
ma megyek 4-re...nagyon nagyon kiváncsi leszek!
Sziasztok!
Tegnap megcsinálták a City Szépségszalonban, nagyon jó, nagyon szép, sajnálom, hogy nem elsőre ide jöttem. Tényleg nem szabad az europai festetlen hajon spórolni és a varrásos felrakás nem is szőrnyű mint gondoltam és ami előny, az ára és hogy nem hullajtom el 3 hónap alatt a drága europai haj harmadát, mint a gyűrűnél vagy a többinél.
köszönöm,de aranyos vagy,..
a tied még szebb,hisz igazi haj...;)
súlyra mennyi??
Barbie!
Megnéztem az adatlapodat, gyönyörű a hajad, ha mű ha nem! Nekem csak az a bajom a sajátommal, hogy kitépi sokszor a saját hajamat, vagyis hogy én tépem ki magamnak, ne kérdezzétek mért.:(
ja igen, köszi!
sajnos akkor valószínű becsaptak vele..
a profil képemen műhaj van fent nekem;D ezt szeretném,VALÓBAN jó minőségű igazi hajra cserélni!
van itthon igazi hajaim,mint írtam is,de inkább műhaj,addig még nincs nagggggyon szép igazi hajam,mert ezek az igazi ázsiai loboncok,..elég gázosak,..tehát mg meg nem érkezik a haj angliából,addig műhajjal ficzergek;P
Én nem kockáztatnék :-P
Nekem semmi baja nem lett az eredeti hajamnak, nem rasztásodik, mondjuk nekem 2 naponta kell hajatmosnom, de 2szer megmosom baba samponnal és a hajam aljára pakolást és kész!:-)
Az ázsiai haj szép,-szép, ,nekem is van,de nem használom,így a szekrényben van...:(
megvettem 44 centiben még anno, valóban szép lenne...
de ha felrakom,már 5 perc után felugrik a haj,..!
de komolyan!
nagyon rossz minőség! ha nem teszed fel fejedre,valóban szép,igazi haj lehet,de valamiért AZONNAL felugranak a szállak,és gubancolódik! nagyon rosszul fűzhették fel,(tresszelt haj).
sztem az indiai a legjobb,mert ott azért nem éri annyi hatás az emberek haját mint európában..itt hajsütés,mindenféle sampon,vasaló,festék...stb...
ott meg természetes anyagokkal formázzák hajaikat.
egy ismerősöm rendelt indiai hajolajat,..hát attól nagyon szép volt a sajátom.
volt európai tresszelt hajam is,..nah az meg szó szerint elfogyott,..eltört,eltűnt 3 hónap alatt.
nagyon nehéz jól választani,..most várom Angliából a már megrendelt hajat..qrva kíváncsi vagyok milyen lesz.!
csajok drukkoljatok,h bírja sokáig,és végre szép legyen!;)
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás