Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
szia
én azért fogok átváltani,mert sok sok embertöl érdeklödtem már és ugy vettem észre tényleg az a legkiméletesebb modszer,ami egyáltalán nem roncsolja a hajat!Bár sztem vmilyen szinten,mindegyik modszer kárositja!A másik fo ok pedig az hogy elvileg a csomozásos modszernél nem hullik a pothaj,ami számomra nagyon fontos,mert nem kis összegeket adtam,adok ki hajra és nem nagyon tetszik,hogy elhullik:(ezért érdeklödtem itt többször is,hogy másnak is hullik e a höilleszetéssel a pothaja...még egy vmi...tényleg gáz hogy a fodrász nem bir szolni,vagy nem is tudja,hogy baszki ha lefekszel aludni,akkor legalább fogd össze a hajad,de jobb ha összefonod lazán...de kérdem én....ha vki hosszabit,miért nem olvas neten utána?szinte mindenhol levan irva,hogyan kell bánni a hajjal...ez a minimum ,hogy utána nézzek ...ha már hosszabitok!!!
én nem értem hogy akkor miért lehet az olvasni sok helyen hogy a hőillesztés a legjobb lekíméletesebb stb.....
Zilaa te is taliztál már olyan emberrel akinek nagyon elrontották a haját??
(én nem akarok bunkózni én csak érdeklődöm)
pacsirta22 te miért váltasz?
Anna!
Mikor mész újra rakatni a hajad?Lassan már lejár a 3 hónap,nem?Mennyire hullik a hajad?
Anita!
Nagyon jó lett a hajad!Régebben írtad,hogy oldalt megritkult,most mi van vele?Rendbe jött?
A 400 fokos oldódást én is nagyon sokallom,mint tök nem hozzá értő ember írom,de 400 fokon simán leég a haj,nem?
2 kérdésen gondolkozom már egy ideje,megkérdezem Tőletek,Ti bizti tudjátok a választ:-D
-Az egyik,hogy ha valakinek keratinos haja van,és ugye mikor a fodrász összevágja,akkor hogy szedi le és rakja fel újra?Tehát honnan tudja hogy melyik tincset honnan vette le?Ezt azért kérdem,mert én tépett fazont szeretnék,és akkor a sorokat külön rakja,vagy hogy működik ez?:-D
-Másik kérdésem,hogy a hajfelvarráshoz milyen hosszúnak kell lennie a hajnak?Nekem most elől majdnem vállig és,hátul meg rövidebb tépett,szerintetek elég hosszú hozzá?
Mivel is van feltéve????
Nekem is hullik a hőillesztéses!
Szia!
Nos,az én hőillesztő gépem 80c-180c ig melegít
:) 400fok úr isten
bocsi.de én nem értelek!azt írtad hogy "Megpróbáltam lejeb állítani 400 celsius fokra a gépet,ami megolvasztja a ragasztót,és úgy már nem is olvadt meg"
akkor az hogy lehet h a 160 fokos hajvasaló is simán megolvasztj a keratint?!
csak kérdezem,nem kötekedni akarok!én nem vagyok szakértő és csak kiváncsi vagyok a véleményedre!remélem nem voltam bunkó!
A ragasztás és a keratinos hosszabbítás ugyanaz.
Amikor a hajon fent vannak a pót tincsek,vagy akár a sorok varrva,akkor nem lehet kifésülni azokat a hajszálakat amiket egyébként nap mint nap kifésülnél.Ez a haj mennyiség bontáskor fog a fésűben maradni.Ettől nem kell megijedni!Akkor van gáz ha kopasz folt marad a pót tincs helyén.
:)igazán nincs mit!mondhatta volna korábban is:)mármint a fonást,én fonom az elejétöl kezdve igy este alvásnál smemi gondom nincs vele!
én varrasra vakartam az elején a fejemet ug yirritált,de mára elmult!nem vagyok nag yszakértö de én ugy tudom h igen,de bizti van itt aki preciz választ fog tudni adni!
egy két szál miatt még nem kell megijedni...sztem!
csomozáson nem gondolkoztál még?én most nagyon arra hajlok...elvileg a legegézségesebb modszer,neked hullik apothajad?
Koszi Pacsirta22 :) kicsit megnyugodtam..
A ragasztas es a keratin az ugyanaz..?Bocsi a kerdesekert csak nem tudom a magyar szavakat pontosan..
Elobb voltam a fodraszomnal...a sebes fejemrol kiderult h allergiat kaptam a hajfestekre...nekem eddig csak egyszeru sampon volt a hajamon...
az egy kihuzott szal.ami tovestul kitepte a hajam...ammikor ejjel rafekudt a parom..azt javasolta fonyjam be lazan.. a tobbi szep es gyonyoruen nol azt mondta...
Jul 11 iken veszi le..az az igazsag h ennek ellenere rettegek :) meg egy szal es ropul :)
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás