Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯
6006. pacsirta22 (válaszként erre: 6001. - Fean)
2011. jún. 5. 20:28

szia

én azért fogok átváltani,mert sok sok embertöl érdeklödtem már és ugy vettem észre tényleg az a legkiméletesebb modszer,ami egyáltalán nem roncsolja a hajat!Bár sztem vmilyen szinten,mindegyik modszer kárositja!A másik fo ok pedig az hogy elvileg a csomozásos modszernél nem hullik a pothaj,ami számomra nagyon fontos,mert nem kis összegeket adtam,adok ki hajra és nem nagyon tetszik,hogy elhullik:(ezért érdeklödtem itt többször is,hogy másnak is hullik e a höilleszetéssel a pothaja...még egy vmi...tényleg gáz hogy a fodrász nem bir szolni,vagy nem is tudja,hogy baszki ha lefekszel aludni,akkor legalább fogd össze a hajad,de jobb ha összefonod lazán...de kérdem én....ha vki hosszabit,miért nem olvas neten utána?szinte mindenhol levan irva,hogyan kell bánni a hajjal...ez a minimum ,hogy utána nézzek ...ha már hosszabitok!!!

6005. pacsirta22 (válaszként erre: 6004. - ZILAA)
2011. jún. 5. 20:24
igen tényleg nem vagy öntelt:D:Dmajd ha talizzok kopaszokkal akkor szolok:P
6004. ZILAA
2011. jún. 5. 16:30
Igen azt érzékelem fean,hogy Te nem vagy cinikus.Találkoztam már olyannal,akinek nem csak 1-1 kopasz foltocska volt a fején hanem fél tenyérnyi csupasz bőr.Nem állítom,hogy mindenki rossz munkát végez,csak azt,hogy a mai új hajasok akik menőznek a 2-3-4 éves gyakorlatukra,úgy,hogy ragasztani tudnak csak ami nagy kézügyességet nem igényel,azok a pénz miatt csinálják.Nincs bennük semmi tisztelet a szakma iránt,de előbb utóbb úgyis kiderül ki az aki jó és ki az aki nem.És amíg egyesek annyira nem képesek,hogy elmondják a póthaj kezelését,mint például az olyan alapvető infókat,hogy éjszakára fonja össze a vendég a haját,addig ne Én legyek a szar arc,ha jót akarok.Mindez persze nem neked szól,csak úgy mondom azoknak akik ilyenekhez járnak,és a 180 fokot már faszának tartják.
6003. Anna9202 (válaszként erre: 5990. - Dorkalevi)
2011. jún. 5. 16:26
Most 16.-án megyek visszarakatni, meg + 20 tincset felrakatok, am annyira nem vészes 5-6 szál mosásnál!!Csak a saját hajam az nagyon hullik:-S
6002. fean
2011. jún. 5. 16:21
egy t betű lemaradt......
6001. fean
2011. jún. 5. 16:21

én nem értem hogy akkor miért lehet az olvasni sok helyen hogy a hőillesztés a legjobb lekíméletesebb stb.....

Zilaa te is taliztál már olyan emberrel akinek nagyon elrontották a haját??

(én nem akarok bunkózni én csak érdeklődöm)

pacsirta22 te miért váltasz?

6000. ZILAA
2011. jún. 5. 16:16
Nem vagyok öntelt.Én úgy beszélek másokkal,ahogy beszélnek velem.Lesznek kopasz emberek hidd el.
2011. jún. 5. 16:05
:Shát igen...de azért ha ez a ragasztás annyira szar lenne hidd el rengeteg kopasz emberke szaladgálna kozottunk,de én még egyet sem láttam ,én is átakarok térni a mikorcsomozásra...de azért nem kell ennyire lefikázni semmit ...nagyon öntelt vagy a szavaidbol itélve!
5998. ZILAA
2011. jún. 5. 15:53
Privátban megírtam pacsirtának hol dolgoztam.Sok szalonban megfordultam,volt ahová többször is visszahívtak.Az a legjobb reklám,ha az ember neve szájról szájra terjed.Mostanában is hívtak 2 helyre is,de pontosan azért nem megyek bizonyos helyekre,mert mindenhol kapzsi tulajok vannak,akik ha olyan nagyon jók,akkor nem tudom miért engem kérnek meg,hogy tanítsam meg őket erre,meg arra.Nekem bőven elég az a nem kis létszámú vendégkör amivel rendelkezem akik megbízhatóan hívnak.Aki számít a szakmában azokkal ismerjük egymást és ha úgy adódik küldünk egymásnak vendégeket ha már nem bírjuk az iramot.Nem egy szépen megtervezett weblap a lényeg,és nem fogom lobogtatni az újságcikkeket sem amiben Én vagy a munkáim szerepelnek.És mivel készülök külföldre dolgozni így aztán nem is izgat,hogy itthon felhígult a szakma és mindenki csak ragasztgatni tud mint hülye gyerek a krepp papírt.
2011. jún. 5. 15:41
már én is kérdeztem tole és nemértem ha vki ennyire ugyes akko rmiért nincs rendes munkahelye és referenciája!én hiszek neki...de ez furcsa!
5996. fean (válaszként erre: 5995. - ZILAA)
2011. jún. 5. 14:45
meglehet nézni valahol a munkáidat??az is jó ha priviben írsz!köszi
5995. ZILAA
2011. jún. 5. 13:24
Nem.A 400 fok celsiusban értendő.És nem hogy sárga ragaccsal nem kenem össze a vendégeim haját,de semmilyennel sem.A 180,de még a 80 fok sem hangzik túl biztatóan.11 év tapasztalata beszél bellőlem nem csak pár évecske.De mindenkinek sok sikert kívánok.Remélem pár év múlva marad még haj a fejeteken.Azt hiszem normális hangnemben beszéltem,de itt sokan nagyon okosnak hiszik magukat.Én örülök,hogy van annyi kézügyességem,hogy tudok micro csomózni,ha varrásra van szükség akkor a hajat fel tudom tresszelni,vagy ha épp egy sugár kezelt emberen kell segíteni,akkor a kniffelés sem okoz gondot.:D
5994. fean (válaszként erre: 5992. - Adria67)
2011. jún. 5. 12:32
azt írta h 400 celsius fokra melegítette!!:)
5993. 94160b1d29 (válaszként erre: 5990. - Dorkalevi)
2011. jún. 5. 09:42
Szia!Nekem is tépett a frizuram..mikor leszedtük es ujrakeratinozta,utanna szetvalogattuk,mert tudta melyik reszre van a hosszu es melyikre a rövid.a fodraszod azt is tudja melyik valo oldalra,mert oda vekonyabb tincset tesz jobb esteben mint hatra,mert ott gyengebb a haj..igy siman meg lehetett oldani:-)
5992. adria67
2011. jún. 5. 09:07
Lehet, hog az a 400 fok nem Celcius-ban hanem Fahrenheitben értendő? :-)))))
2011. jún. 4. 22:20
mien jo kérdés eszembe sem jutott:Dpedig nekemis esedékes lesz az ujra rakás:D
5990. dorkalevi
2011. jún. 4. 21:27

Anna!

Mikor mész újra rakatni a hajad?Lassan már lejár a 3 hónap,nem?Mennyire hullik a hajad?

Anita!

Nagyon jó lett a hajad!Régebben írtad,hogy oldalt megritkult,most mi van vele?Rendbe jött?

A 400 fokos oldódást én is nagyon sokallom,mint tök nem hozzá értő ember írom,de 400 fokon simán leég a haj,nem?

2 kérdésen gondolkozom már egy ideje,megkérdezem Tőletek,Ti bizti tudjátok a választ:-D

-Az egyik,hogy ha valakinek keratinos haja van,és ugye mikor a fodrász összevágja,akkor hogy szedi le és rakja fel újra?Tehát honnan tudja hogy melyik tincset honnan vette le?Ezt azért kérdem,mert én tépett fazont szeretnék,és akkor a sorokat külön rakja,vagy hogy működik ez?:-D

-Másik kérdésem,hogy a hajfelvarráshoz milyen hosszúnak kell lennie a hajnak?Nekem most elől majdnem vállig és,hátul meg rövidebb tépett,szerintetek elég hosszú hozzá?

5989. fean (válaszként erre: 5982. - Aaliyah)
2011. jún. 4. 15:38
azért írtam én is, kicsit furcsa volt az a 450fok
2011. jún. 4. 15:17
kreatinnal!ahha...akkor biztos nem kristálykreatinnal van,igazáol nemtuodm miennel dolgozik...:Sde nem sárga volt!
5987. aaliyah
2011. jún. 4. 14:58
kristály keratinnal nem hullik!csak drágább mint a sárga maszlag
5986. Anna9202 (válaszként erre: 5985. - Pacsirta22)
2011. jún. 4. 13:10

Mivel is van feltéve????

Nekem is hullik a hőillesztéses!

2011. jún. 4. 12:41
ezekre a pozitiv példákra gondoltam én is!nem kell mindenkit elrententeni,tök változok a tapasztalatok,az illesztésemmel nekem sem lenen gondom,csak nekem a lagnagyobb bajom az hogy hullik a pohtja...csajk másnak is?vag ytélleg nekem lett szarul megcsinálva?
5984. aaliyah (válaszként erre: 5983. - Babygirl87)
2011. jún. 4. 11:22
egyetértek.az én hajamnak se lett baja a hőillesztésektől.csak jó keratin kell!
2011. jún. 4. 11:17
Nekem volt ragasztott hajam és soha nem akart megolvadni. Sem szoliban, sem hajszárításkor stb. Sőt még csak nem is hullott a saját hajam miatta, és mikor le lett szedve az eredeti hajamnak kutya baja volt. Szal azért ne rettenjetek el.
5982. aaliyah (válaszként erre: 5980. - Fean)
2011. jún. 4. 11:15

Szia!

Nos,az én hőillesztő gépem 80c-180c ig melegít

:) 400fok úr isten

5981. ZILAA
2011. jún. 4. 11:03
A hajszárító meleg levegője is megkezdi a ragasztót,és ha szoliba megy az ember ragasztott hajjal,akkor nem ár törülközőt rakni a hajra,mert attól is meglazul a ragasztó.De ahhoz,hogy a ragasztó belső része is folyékonnyá váljon,hogy lehessen formálni,és hogy tutira minden hajszálat érjen a ragasztó,ahhoz nagy hőfokra van szükség.Arról már nem is beszélve,hogy így lehet tempósan dolgozni.
5980. fean (válaszként erre: 5973. - ZILAA)
2011. jún. 3. 20:56

bocsi.de én nem értelek!azt írtad hogy "Megpróbáltam lejeb állítani 400 celsius fokra a gépet,ami megolvasztja a ragasztót,és úgy már nem is olvadt meg"

akkor az hogy lehet h a 160 fokos hajvasaló is simán megolvasztj a keratint?!

csak kérdezem,nem kötekedni akarok!én nem vagyok szakértő és csak kiváncsi vagyok a véleményedre!remélem nem voltam bunkó!

5979. ZILAA
2011. jún. 3. 20:33

A ragasztás és a keratinos hosszabbítás ugyanaz.

Amikor a hajon fent vannak a pót tincsek,vagy akár a sorok varrva,akkor nem lehet kifésülni azokat a hajszálakat amiket egyébként nap mint nap kifésülnél.Ez a haj mennyiség bontáskor fog a fésűben maradni.Ettől nem kell megijedni!Akkor van gáz ha kopasz folt marad a pót tincs helyén.

2011. jún. 3. 19:35

:)igazán nincs mit!mondhatta volna korábban is:)mármint a fonást,én fonom az elejétöl kezdve igy este alvásnál smemi gondom nincs vele!

én varrasra vakartam az elején a fejemet ug yirritált,de mára elmult!nem vagyok nag yszakértö de én ugy tudom h igen,de bizti van itt aki preciz választ fog tudni adni!

egy két szál miatt még nem kell megijedni...sztem!

csomozáson nem gondolkoztál még?én most nagyon arra hajlok...elvileg a legegézségesebb modszer,neked hullik apothajad?

5977. 9moncsi
2011. jún. 3. 17:45

Koszi Pacsirta22 :) kicsit megnyugodtam..

A ragasztas es a keratin az ugyanaz..?Bocsi a kerdesekert csak nem tudom a magyar szavakat pontosan..

Elobb voltam a fodraszomnal...a sebes fejemrol kiderult h allergiat kaptam a hajfestekre...nekem eddig csak egyszeru sampon volt a hajamon...

az egy kihuzott szal.ami tovestul kitepte a hajam...ammikor ejjel rafekudt a parom..azt javasolta fonyjam be lazan.. a tobbi szep es gyonyoruen nol azt mondta...

Jul 11 iken veszi le..az az igazsag h ennek ellenere rettegek :) meg egy szal es ropul :)

❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook