Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
gyönyörű vagy hehehe fikázni akartál mi?mint a csillát?szép vagy mondhatom.....gondoltam megmagyarázom h miért is hehehehehe
:)
ez amolyan komolytalan,szarkasztikus kérdés volt,...;)
azt hittem veszed a lapot?! ;)hihi
azért vagyok fean mert a párom Ferike én meg Anita vagyok és ebből lett a fean:)
szeretsz vitatkozni mi??:)
mikor rakatod fel az új hajat?
majd raksz képet arról is??
kiváncsi vagyok nagyon:)
te miért vagy fean?;)
talán mert vitát szítottam,én kezdeményeztem akaratlagosan..tehát nem bánom én ezt ,ne aggódj;D
ohh,..igen,igen..így van.
de jó ,hogy észrevetted_..;)
ügyi vagy.!
a csincsilla ócska paraszt jány név,az trendibb,énis így gondolom.igen-igen..
ha már a fotóidat nem tudom értékelni,mert ugye ha raksz fel,kis érzékeny lelked megbántottam volna,így csak a neved tudom szupi jóra értékelni..
Raktam fel egy új képet:-)
2 hónapos most a hajam:-)
Még nem hullott ki 1 tincs sem, kiváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mennyire feltünő vagy sem!:-)
Puszi
úgy látszik csak megint nekem lett igazam,hisz ő nem bírta már a nyomást,és törölte magát;)
mindig az 'húzza el magát' a vita színhelyéről,aki veszteségét belátta.;)
nem akarok külső alapján ítélni én sem,de ez a förmedvény,egy egyenesen csúnya,öreges,koravén arcú,hipó reklám volt.
nagyon csúnya volt,és valóban én kezdtem az ő oltogatását,de csak azért mert butaságokat írt;D
Még annyi ,hogy ha véletlenül összeakarnám tresszeltetni az új hajam,hogy ne 15 kis tresszből,hanem kettőből álljon tudtok,nekem ajánlani olyat aki megbízható,vigyáz a hajra,amég nála van,jó erősre megcsinálja,hogy a szálak ne hulljanak ki,és amellett,nem dolgozik drágán?
Külső alapján csak annyit lehet megítélni, hogy ápolt vagy ápolatlan, az első benyomás megnyerő vagy unszimpatikus.
Semmi más egyebet, sem anyagi helyzetet, sem iskolázottságot, sem érdeklődést, sem belső tulajdonságokat....stb. Persze feltételezni, kövekeztetéseket levonni lehet, de ebből kritikát gyártani, véleményt formálni veszélyes, nagy a tévedés lehetősége.
a matrix termékeket ismeri valaki??
hajvégápolóról vélemény??
400.e,és nagyon szép barbies nózim lett;)
nem hittem h ennyire szépre megtudják csinálni.
köszike,;)
őőő és neked milyen szintetikus hajad van,? futura?
megjött a hajjjj...;)
olyan boldog vagyok nagyon szép,bár ilyenkor melyik nem az;D ?
56 centi hosszú,160gramm..,szép világos szőke!
nagyon selymes, nem merem elszólni magam,(már megtettem);) , remélem beválik,és szép,fésülhető marad, teszek fel képet most a hajról,majd ha fel lesz már rakva, akkor úgy is...(előtte még valahogy le kell küzdenem a varrást a fejemről;)
Az haj amelynek feltettem a fotóját (rendelt dobozos) a 4. hajmosásnál vált kezelhetetlenné vizesen, megrettentem, összecsomósodott, rasztacsimbókok lettek. Mondjuk már előtte pár nappal is fura volt, hogy sokszor kell kikefélni mert összeáll a nyakamban ahogy dörzsőlódik.
Azt mondta a fodrász, hogy kb ennyit bírt a gyári szilikonbevonat, akkorra lejött és átalakult a csodahaj a lószőrkupaccá :-((((
Most rendes europai hajam van, a cityszépségnél vettem és ott is varrták fel, semmi gond vele.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás