Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯
5826. dupajcsaj (válaszként erre: 5824. - Pacsirta22)
2011. máj. 10. 17:58
Szerintem az a legjobb, ha megmuttod annak aki csinálta. Nekem mindig kihullottak a tincsek és vitte a saját hajamat is vele.:( Ezért úgy döntöttem leszedetem. Nekem nem bírta a saját hajam, mert bnőm ugyanott ugyanolyan hajból csak sötétbarnából csináltatott hőillesztéssel, és neki semmi baja vele, az összes tincse megvan. Én nem vasaltam a hajat, mert tört, de nekem lehet nem volt igazi, de felesleg is volt vasalni, mert egyenes volt amúgy is.
5825. Andesz75 (válaszként erre: 5821. - Adria67)
2011. máj. 10. 17:45
Nézegettem a videókat és igazából egyik fajta felrakás sem egy agysebészet. Persze ez az én véleményem, így hogy már láttam hogy csinálják. Vettem hőillesztőt és ezért most ezt próbálnám ki elsőre de érdekelne a szilikonos is. Az hogy működik?
2011. máj. 10. 10:54

sziasztok

tudna nekem abban vki segiteni,hogyha pl vasalom a hajam,akkor eltörhet a vége?

a másik,hogy pár hete van fent a hőillesztet hajam és azt vettem észre h hullik...nem mindig,de mikor fésülöm,kijon kb 15 szál:D sztem tőböl mert hosszu!

ez mitől van?:(

azon gondolkoztam,h sokan félnek attól hogy az alkohol,gyümölcs sav stb... feloldja az illesztéseket,nah de azt nem tudom,hogy ezeket egyből feloldja,vag yidővel marja,marja és egyszer csak leeseik,hogy van ez?

én nem használok ilyen készitményeket remélem:Dde épp ezaz h igy nemtudom kiszűrni h mik a jok a hajamnak,mi az ami tuti nem oldja fel a hajam!

baba sampont használok,néha balzsam de inkább az a wella tejes proteines pakolást használom balzsam helyett,utána gliss klur fujjos,jah panten balzsam amit nem kell lemosni,olaj,és még vmi fújjos cucc az baleás elvileg fényt add a hajnak,de inkább jobb a tapintása tőle!nah hosszu vagyok:)

vki tudd tippeket adni?boccsi a sok bugyuta kérdésemért!

egyépként a fodrászom azt mondta h afroline.ról rendelte vélemény?

előre is köszi csajok

2011. máj. 10. 09:59
SzIA ,BARBY EGYETÉRTEK,NEKEM IS VOLT MÁR MINDEN FÉLE HAJAM,EUROPAI,INDIAI,ÁZSIAI,STB,VOLT OLYAN HOGY MINDEN HONAPBAN VETTEM EGY HAJAT SZÁZEZERÉRT,ÉS HA HISZITEK HA NEN A CSATOS MŰHAJNÁL MARADTAM,MERT EZ 3HONAPIG TŐKÉLETES,LEHET VASALNI BEFONNI,BÁRMIT CSINÁLNI,KIVÉVE FESTENI,ÉS AMI A LEGJOBB BENNE SENKI NEM VÁGJA LE HOGY MŰ.JA ÉS MINDIG HOSSZU HAJAM VOLT,ÉS LESZ:)
2011. máj. 10. 09:44
En egyetlen egyszer vasaltam ki a pothajamat. Semmi valtozast nem hozott a vasalas, hisz anelkul is teljesen egyenes a hajam, mintha vasalva lenne. :) Ennek nagyon orulok! :) Nem kell feleslegesen roncsolnom! :)
5821. adria67 (válaszként erre: 5820. - Andesz75)
2011. máj. 10. 08:49

Hőillesztést nem mernék házilag, próbáld inkább a szilikonbetétes mikrógyűrűst, az biztosan nem roncsolja, legfeljebb lecsúszik ha nem jól raktátok fel :-)

Vannak feltéve a youtube-on felvételek, hogy hogyan kell csinálni, nem komplikált szerintem csak gyakorolni kell.

5820. Andesz75 (válaszként erre: 5819. - Adria67)
2011. máj. 10. 07:56

Én a 2,5 hónap alatt kb.5x vasaltam ki a hajam. Nem lett semmi baja hiszen nekem is igazi hajam volt. Ha olyan vasalód van amin lehet hőfokot állítani akkor tedd a legkisebbre, talán ez is meggátolja a törést. Illetve használj hővédő spray-t.

Most nekem le van szedve a hajam. Olyan jó beletúrni. Már hiányzott. De majd felteszünk újat valamikor. Házilag próbáljuk meg - bár ahogy látom van aki elítéli ezt. Őszintén szólva túl sok a kiadásunk mostanában, valamin muszáj spórolni. Persze ha nem megy majd akkor én is megyek a szakemberhez. De egy próbát megér a házi "kontárkodás". Remélem a saját hajam nem bánja kárát. Hőillesztéssel lesz felrakva. Várok tapasztalatokat, hogy mire figyeljünk oda. :)

5819. adria67
2011. máj. 9. 19:54

Egy dolgot nem mertem még, vasalni. Félek, hogy elégetem idő előtt és vehetek másikat :-(((

Ti vasaljátok?

Én is szeretném, de nem tudom, hogy roncsolná-e nagyon.

5818. adria67 (válaszként erre: 5817. - Ardélia)
2011. máj. 9. 19:50

Nekem mióta igazi, szó szerint igazi :-)) europai hajam van és varrva van én semmilyen különösebb dologgal nem ápolom, sőt éjszakára össze sem fogom és még a hajmosást is előre hajolva teszem, ahogy állítólag tilos és nem pedig hátra. Nem fésülgetem napközben, akkor sem gubancolódik, nem foglalkozom többet mint ha csak a sajátom lenne.

Ugye mindig azt olvastam, hogy mindezt nem lehet a póthajjal, persze azóta tudom, hogy a szar hajjal nem lehet, azzal én sem mertem ezeket.

Amit használok Loreal abslolu repair samopon, ennek a balzsamja és hajvégápoló, néha fújok rá még a maradék balmai hajfényből, azt is csak azért, hogy már elfogyhatna mert azt még az ócska hajamhoz vettem. :-)

5817. ardélia
2011. máj. 9. 19:26
Nekem fekete 48 cm hajam van,3 sor,varrva,és nagyon megvagyok vele elégedve.:) Imádom,és bár az eredeti hajam is majdnem akkora már mint amit felraktak,már megszoktam mert sokkal dúsabb.Gyorsabban is nő,és nem is hullik annyit(Nekem).Külföldön csináltattam,és forintban kb 30 ezerért hajjal együtt!(eredeti europai haj) Nagyon jól megcsinálták,senki nem vette még észre:)amikor először volt varrva haj akkor sokat szenvedtem hogy hogyan ápoljam,de mostmár találtam rá jó kis hajápolót:)
5816. dupajcsaj (válaszként erre: 5805. - BarbieLady)
2011. máj. 9. 19:05
Akkor ez nálam kilőve, mert leszáradna szó szerint a hajam, ha befestetném feketére, és aztán leszivatnám ful szőkére, vékonyszálú szar minőségű hajam van, nem birná.Osztom a véleményedet, nem mindenhez kell, hogy drága haszonleső szakemberek csináljanak meg dolgokat. Pl egy izzót is ki lehet házilag cserélni a kocsiban (barátom kitudja), ha valaki ügyes, nem kell egyből szervizbe v szerelőhöz vinni. Bocs, hogy ilyen hülye példát hoztam, de barátom jutott eszembe, hogy ő milyen ügyes, sok dolgohoz ért (nemcsak izzőcseréhez természetesen).
5815. BarbieLady (válaszként erre: 5812. - 1986Anita)
2011. máj. 9. 15:51

hallod,ugyanez!

nekem amíg varrva volt,nővérem varrta,és ha hiszitek ha nem,sokkal jobban,szebben,már a halántékomtól varrta,..Nem úgy mint sok fodrász ,akik a fülem mögül varrták,a 60 centis hajat, a sajátom meg ugye, nyakig ért, ..fhuu gondolhatjátok mennyire nagy volt a kontraszt...?

áá az volt csak a gagyi munka! és senki nem hiszi el, h nővérem mindenféle gyakorlat nélkül ilyen jól elleste egy vidiről,és megcsinálta,és tök szép vot..

a csatos hajat azért akarom,mert ha sportolok,vagy nyaralás,nem kell féltenem a drága hajat.

Én költöttem már úgy 120ezret összesen hajakra,nem hinném ,h ez csóróságot jelez.

;)

aki védi,befekteti a pénzét,és nem elbassza,h a fodrászok nyerészkedjenek a pénzügy világban nem gagyinak,hanem rafináltnak nevezik.

Mindenki más..Én speciel nem vagyok hajlandó fodrásznak,kozmetikusnak,szoliknak tömni a zsebét.!

Helyette magam csinálom a hajam,magam szedem szemöldököm,és kimegyek napozni,ha épp jóidő van!

Mit kell ezen fennakadni? És azért csinálom így,mert nekem ez így jó!Én ezt szeretem!;)

2011. máj. 9. 15:37

csincsilla miről beszélsz?;)

ezeken a képeken pont ,hogy nincs műköröm rajtam.

Vak,és helytelenül író műkörmös vagy..;)Gratula! erre büszke lehetsz.;S

képet mégsem mersz a te buta fejedről felrakni,így nagyon komoly,és értelmes fórumózónak tartalak kisanyám;D

Azt nézem ki mondja,!.. ne aggódj , egy képe sincs embertől csak bók nekem,ha szid,hisz bizonyára valamilyen érzelmet kiváltok belőled.!

Csak visszaigazolást adsz felém!

Neked milyen hajad,és egyáltalán kinézeted lehet vajon?;) na erről van szó!;)))))))))))))

5813. BarbieLady (válaszként erre: 5809. - 1cd46d69dc)
2011. máj. 9. 15:31

nekem is francia porcelán volt,most le lett szedve.

most akarok majd zseléset ;)

5812. 1986Anita (válaszként erre: 5811. - Adria67)
2011. máj. 9. 14:57
Egyetértek. Ha egyszer magunk is képesek vagyunk megcsinálni hasonló minőségben, mint a fodrász, kár kidobni annyi pénzt. Én a mikrogyűrűzésről beszélek speciel, nem hiszen, hogy olyan nagy kárt tennék akár a póthajban, akár a saját hajamban. Tesóm már 2x rakta fel, most fogja harmadjára, ha rászánom magam, és el kell, hogy mondjam, tökéletes munkát végez! A tincsezést magam csinálom, lehet nem olyan szép, mint amit fodrász csinál, de nem igényel nagy szakértelmet...
5811. adria67 (válaszként erre: 5810. - Baa962b55d)
2011. máj. 9. 14:26

Attól, hogy valaki megpróbálja olcsóbban, otthon, maga megoldani még nem gagyi és igénytelen.

Nekem sem volt fiatalon annyi pénzem mint most, hogy megtehettem, hogy ez első fodrász munkáját hajastól a kukába küldtem és beültem egy másikhoz mire szép igazi hajam lett.

Én igenis becsülöm ha valaki próbálkozik saját maga megcsinálni extrább, luxus dolgokat dolgokat és nem a szülei pénzén rázza magát.

2011. máj. 9. 13:29

húha...itt midneki ilyen gagyiba nyomja...csatos pothaj,saját magának leszedi a hajat,aki nemis fodrász,magának festeni..áááá szar ügy ha nincs pénz,de akkro nem kell csináltatni,én azért regiztráltam ide,h tapasztalatokat osszak meg,de igy nem lehet...nem lenne hiteles,egyes emberektől elfogadni,a tanácsot!

tisztelet a kivételnek...

sok itt a gagyi!!!persze,ti vkinek érzitek magatokat,ez már kiderült ahogy visszaolvastam...szánalmas,törlöm magam,de nem megfutamodásbol,hanem mert ugy érzem,itt ugysem tanulhatnék semmit...

elnézést ha vkit megbántottam,de muszáj volt elmodnani a véleményemet!

én aranykoszorus,műköröm épitő vagyok,és tanitó,nemzetközi szinten értem el sikereket,mégsme vagyok elszállva!de vagyok annyira igényes,hoyg eljárok fordrászhoz a hosszabitott hajammal...nem érzem magam senkitől többnek,de sok ember van itt akinek szintén smemi oka nem lenne lenézzni mást,vag ymegnézzni,kritizálni,előbb nézzenek magukba!de barbikának látszik h gagyi otthon készitett körmei vannak!ami nemi s baj...de itt mire van mindenkinek ekkora arca?

midnkeinek további jo forumozást..lehet utálni,mint tudjuk most ez jön,a magasröptű gondolatok:Dremélem vkit szorakoztatni fognak,akik hozzám hasonloan láthatják a dolgokat!

2011. máj. 9. 10:45
szia igen bármilyen kőrmőt megcsinálok ,ez a szakmám:)én francia zseléset hordok.te?
5808. BarbieLady (válaszként erre: 5804. - 1cd46d69dc)
2011. máj. 9. 08:55
műkörmöt is tudsz készíteni?;)
5807. 1986Anita
2011. máj. 9. 07:59

Képzeljétek, tegnap újratincseztem a hajam, nagyon nehéz ennyi szép hosszú haj láttán ellenálni neki, szóval nyilván újra fel fogom rakatni :-)

Éljen a hosszú haj!!!! :-)

5806. BarbieLady (válaszként erre: 5804. - 1cd46d69dc)
2011. máj. 9. 07:44

látom,hogy hasonló kaliber vagy;)

te is csini vagy.

majd raksz fel közelebbi képet? mert ezt nem nagyon lehet nagyítani.:(

5805. BarbieLady (válaszként erre: 5801. - Dupajcsaj)
2011. máj. 9. 07:41

ez ugye nem most volt amikor fekete volt,!

leszívattattam ,akkor persze ronda rézvöröses volt,aztán pár hétre rá megint világosítattam,majd megint,és szépen elértem a szőke hajat.!

persze akkor nem volt túl szép a hajam szerkezete,de amikor elértem a szőkét,azóta csak a tövét festetem;)

5804. 1cd46d69dc (válaszként erre: 5800. - BarbieLady)
2011. máj. 8. 22:06
szia,nekem nem időigényes mert csatos,volt vart is de amikor lenőtt,tőkre viszketett:)én manikűrős vagyok,mellette modellkedem,te nem gondolkotál már rajta,hogy modellkedj?csini vagy:)én is hasonlo tipusu csaj vagyok mint te,jol kijőnnénk.
2011. máj. 8. 21:39
:D
5802. dupajcsaj (válaszként erre: 5799. - BarbieLady)
2011. máj. 8. 18:05
Pink a kedvenc énekesnőm, nekem is megfordult a fejemben, hogy hasonlítok rá, olyasmi laza stílusú vagyok, és szeretek polgárpukkasztóan viselkedni és öltözködni, mint Pink. :)
5801. dupajcsaj (válaszként erre: 5799. - BarbieLady)
2011. máj. 8. 18:04
Fekete? Hogy tűntetted el a feketét, ha most ful szőke vagy? (Anélkül, hogy nem tette tönkre)
5800. princess990 (válaszként erre: 5786. - Anna9202)
2011. máj. 8. 17:44
nagyon szép a hajad,, irigylem is Tőled ;) remélem majd nekem is ilyen lesz,, :)
5799. BarbieLady (válaszként erre: 5798. - Dupajcsaj)
2011. máj. 8. 16:18

nekem annyira hasonlítasz Pink-re;) télleg..

amúgy sajna csak egy kevéske hajam ér mellig,mert anno 4 éve nagyon levágta egy fodrász az egészet,holott,csak kis ritkításra mentem volna,e helyett hisztibe törtem ki,és természetesen nem fizettem neki,hisz akkor azt éreztem h vége az életemnek;) de télleg borzalom mikor már akkoris mellig ért a hajam,de nem csak ilyen pár tincs mint most hanem egységesen,és erre elbaszták...

akkor fekete hajam volt,és az azért gyorsabban nő.

ahogy leveszem a tresszelt varrott műhajam,csinálok a sajátomról képet,meddig ér,és persze az új 'angol' csatos hajról is fogok felrakni,csak most egyedül vok itthon és nem tudom leszedni a varrást,pasim dolgozik,amúgy ő szokta festeni is;DDDDDDDD

5798. dupajcsaj (válaszként erre: 5805. - BarbieLady)
2011. máj. 8. 15:44
Én bőven elégedett lennék mellig érő hajjal.
5797. Anna9202 (válaszként erre: 5794. - Baa962b55d)
2011. máj. 7. 14:30

Egyáltalán nem:-)

Nagyon szép:-))))

❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook