Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
jó, hogy mondod, hogy dobozos hajat ne rendeljünk...az én erős hullámaim 6 hétig bírták, ki tudja milyen haj volt az is..
szép az 50 cm-es, mióta van fönn? európai a haj?
Jaj, az a göndör haj a szar haj volt, ami dobozos netes rendelés volt, az ment a kukába egy hónap múlva :-(
Most tetem fel 2 fotót a mostani 50cm-s hajamról. Tegnap feltett első 40 cm-semet látom letörölték mert cityszépség logó volt rajta gondolom. Azt nem tudom, hogyan kell leszedni egy képről.
naggggyon durva!!!!!!!!!!!!! Most is ilyen erős hullámos? Rengeteg haj! Az én hajam is rövid és fokozatosan volt nyírva, kb. olyan lehet, mint a tiéd volt. De...engem a hajas, akinél a héten voltam lebeszélt a hullámosról, amiatt, hogy az könnyebben roncsolódik, rövidebb ideig lehet hordani szerinte, könnyebben törik is. (Az előző hajam nagyon hullámos volt és tudod nem is voltam megelégedve....)Most csak enyhe hullám van a hajamban, lehet belőle egyeneset is csinálni és ha felcsavarnám, akkor nagy hullám lesz benne állítólag.Majd kipróbálom és elmondom a tapasztalatot! :)
Sztem nekem nem férne el ennyi haj, meg az enyém vékonyszálú is. No mindegy, szép a hajad, tetszik!
Igen a fotón 40 cm-s, most már hosszabb, mert akkor még 3 sorom volt csak. Mára már 4. sorom is lett mert egy kicsit hosszabbat szerettem volna, így lett 50 cm-s. Új fotóm nincs, majd csinálok.
Duplán van a felső három, az alsó 4. sor szimpla. Kb. összesen 170-180 gramm haj lehet a fejemen, nekem a sajátom is nagyon sok.
Rövid hajam volt, nyakig érő csak és nem egyforma hosszú hanem az is fokozatos, főleg hátul eredetileg felnyírt volt, szépen összehozták nekem a felvarrást, nem is látszott. A felrakott fotó az amikor legelőszőr készen lett.
Az adatlapomon is van kep!
Interaktivitas ---> es ott lathato a naplom ...
A vitamin sztem nagyon fontos! Nekem azt mondták nem kell a legdrágábbat venni, csak szedjek valamit. Sima Dm-eset szedek és az előző leszedésnél nem hullott a hajam, meg voltam elégedve.
pocokfarok:
Bocs, de hogy lehet megnézni a naplós képeket? Mi a címe a naplódnak?
Nem mindig van, ez függ a keratintól is, a mikrogyűrűtől is, és a hajviselési szokásoktól.
Nekem egy csomó ideig nem hullott abszolút, de az utóbbi időben mindig kihullik néhány.
szeritem főleg a keratin miatt van
Nyugi, előfordulhat első nap is, hogy kihullik egy tincs, lehet azt nem nyomta jól össze a fodrász, vagy akármi!
Amúgy nem jellemző, hogy olyan sok kihullana.
Bár nálam is hajmosás után szokott előfordulni, amikor erősebben fésülöm a vizes hajat, hogy kicsit meglazulnak a tincsek, mert túl erősen akarom kifésülni :)
Úgy látszik, akkor ez simán benne van a pakliban, inkább nem is agyalok akkor rajta többet.
Arra kíváncsi lennék még, hogy ki milyen hajerősítő vitamint szed, vagy szedtek-e egyáltalán? Az én hajam elég vékony szálú, szerencsére nem annyira hullik, de a hosszabbítás miatt gondolom, mindenképp kéne szednem valamit. Kovaföld kapszulát szedett valaki? Várható-e látványos változás ezektől a bogyóktól?
Van fent kepem! :) A naplomban is talalsz kepeket ...
Szerintem a hoillesztesest is ajanlatos szetszedegetni. Bar arrol nincsen tapasztalatom. :$ De ez nekem jo lecke volt. Az ujrarakas utan nehany naponta szet fogom szedegetni minden tincsemet ... mert ez igy azert csunya. :)
Szép, dús lehet a hajad, ha 150 g van feltéve!!! Nincs képed? Kíváncsi lennék.
Szted minden tincses megoldásnál szét kell szedni a tincseket, vagy ez kifejezetten a mikrogyűrűzésre igaz?
Szia!
Nekem van 30 tincsem mikrogyuruzve, hogy dusabb legyen a hajam a fuleim korul.
Arra ugyelj, hogy surun szedd szet az ujjaiddal a tincseket, ne hagy hogy osszegubancolodjon 2 tincs.
Ezt nekem elmondta a fodrasz csajszi, de nem vettem komolyan, gondolvan hogy nehogymar 30 tinccsel gondom legyen, ugyeljen erre az, akinek az egesz feje tincsezve van. Hat elbasztam. Mert van 2 tincs, ami teljesen osszegabalyodott, olyan rasztas hatast kelt. :S Kedden megyek ujrarakatni a hajam, remelem nem tepodik ki tincsestol a sajat hajam... :S
a kallos tejproteines balzsam nagggyon jó;)
igazatok volt!
szerintetek jó a babaolaj is a száraz hajvégekre?
Huu ez eléggé hosszú történet az én hajam...
3 hónapja már nagyon rá vagyok állva a dologra...Rendeltem csatos hajat is a netről,hogy előtte kipróbáljam hogyan is állna a hosszú haj.Feltettem és este megmutattam a férjemnek,és nem volt meg részéről az a wáóóó hatás...azt mondta neki a rövid jobban tetszik...Én hülye meg hallgattam rá,és nem erősködtem hogy a csatos haj ugye nincs összevágva,és azért is nézhet ki hülyén picit,a másik meg hogy mióta megvannak a gyerekek nekem rövid a hajam,olyan vállig érő,de van hogy még rövidebb is,tehát azért szokni kell a hosszú haj látványát is...
Most 3 hónapja egész hosszú volt már a hajam,vállig simán ért már,de berágtam férjecskémre,és levágattam olyanra hogy elől majdnem vállig ér,hátul meg rövidebb tépett fazonú.2 hétig tetszett is,aztán megint jött a vágy hogy nekem hosszú haj kel!!!
Na szóval röviden ennyi a történet,most növesztem ezerrel,,,ma akartam venni Bánfi hajszeszt állítólag ettől gyorsan nő a haj,és ha jól megy a dolog idén még lehet hosszú hajam:-D
Hajfelvarráshoz rövid még gondolom az én hajam,kb olyan 10cm a legrövidebb helyen...
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás