Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯
2011. jún. 15. 09:32

Na mar masodszor varrattam ujra a hajamat. :)

Most azthiszem jopar napig emlegetni fogom a fodraszom alvas kozben, mert eleg kenyelmetlen. :D De a szepsegert ugye szenvedni kell. :)

A fodraszom szerint meg mindig kifogastalan allapotban van a hajam.

Rakerdeztem a toredezesre, ugyanazt a valaszt kaptam, amit en is megallapitottam. Hogy ez megis csak egy elettelen haj, nem kepes a regeneralodasra es ezert hajlamos torni, es hat ezert kell apolni rendszeresen. Szoval en nem aggodok. :) Meg mindig ugyanolyan hosszu, mint mikor megvettem januarban.

Vaaa, en imadom! Teljesen mas format ad az arcnak es segitett az onbizalmamon is. :)

Volt a fodraszszalonban egy nagyon hosszu haju csajszi, aki azert jott, hogy levagassa Rihannasra a hajat. :O Hat uristen ... en a hosszu hajert szenvedek, rengeteg penzt aldozok ra, mas pedig meg akar valni a hajatol. -.- En is azt vallom, hogy egy hosszu haj jol all mindenkinek, ezzel mondatommal biztatom Bucokat, mert tudom, hogy en sem nyugodtam addig, amig ki nem probaltam. Most pedig mar nem tudok leallni rola ... :)

6125. Andesz75 (válaszként erre: 6124. - Bebe89)
2011. jún. 15. 07:30
Én otthon szedtem le. Egyszerűen fogsz egy fogót, óvatosan megtöröd az illesztést, hogy ilyen korpaszerű anyag legyen belőle majd megfogod a tövét és lehúzod a póthajat. Létezik oldószer is. Erős aceton is megsegíti a dolgod. Nekem olyan 3-4 órás művelet volt, de megspóroltam vele egy csomó pénzt. Na meg inkább én húzzam a saját hajam és ne a fodrász mert szerintem az rosszabb. :)
6124. Bebe89
2011. jún. 15. 00:02
tud valaki,aki a hőillesztett hajat szépen le tudná szedni és nem méreg drágán?vagy házilag én hogy tudnam magamnak?valami segitseg,jol jonne!!!!!aki tud irjon kérem privátban!!!
6123. ZILAA (válaszként erre: 6121. - Dorkalevi)
2011. jún. 14. 16:45
Copfból választjuk le a pót tincseket,áthajtják a saját leválasztott hajtincseden gumissal együtt összefonják és elkötik.Tehát a saját és a póthajat egyszerre fonják.
6122. szipi1
2011. jún. 14. 15:47

Sziasztok!

Már egy hete van fönn az új hajam és nagyon szeretem, egészen más, mint az előző volt.Nem hullik, nem csomósodik, kezelhető és nagy meglepetésemre a színét sem engedte hajmosáskor. Köszi a balzsam ötleteket, ki fogom próbálni!Remélem ez a haj most tényleg tartós lesz!!

Bucóka20:

Te tudod, hogy akarsz-e hajat vagy sem. Én nagyon akartam és addig gyűjtöttem rá, meg szerveztem, hogy lett. Én nem bírtam addig nyugodni. Most utólag azt mondom, hogy még jobban utána kellett volna menni, pl. fórumozni, ezért is csatlakoztam ide.Itt érdek nélkül megosztják egymással az emberek a tapasztalatokat és ez jó. A mostani hajamat imádom, nekem is keratinozva van, engem nem zavar, de el kell mondani, hogy feltétel után pár napig zavaró, pl. első nap nehezen tudsz ráfeküdni, de ez csak pár nap és utána semmi zavaró nincs benne.

A többi módszerről nem tudok véleményt mondani, de érdekel, amit írtok róluk.

Üdv

6121. dorkalevi (válaszként erre: 6114. - ZILAA)
2011. jún. 14. 13:51

Köszi a válaszokat!!!

Nézegettem erről a módszerről videókat,de nem nagyon tudtam kivenni hogyan teszik fel.

Úgy van hogy az én hajamból fonnak egy kis tincset,de nem fonják be végig a hajam.Eddig világos ha így készül.Na most a póthajat azt hogy teszik fel?Copf formájában kell a póthajat kérni,vagy ez is fel van keratinozva?

Ha copf formában van,akkor ehhez a kis fonáshoz vesznek egy kis hajat,és azt odakötik ezzel a gumis cérnával??Vagy a póthajat is összefonják a hajammal?

Ez a része nem nagyon tiszta,és bocsi ha tök hülyeséget kérdeztem....

6120. Andesz75 (válaszként erre: 6118. - Bucóka20)
2011. jún. 14. 08:49

Én is így voltam vele először mint Te. De addig úgy sem nyugszol amíg meg nem próbálod. :)

Ha van lehetőséged akkor vágj bele, legfeljebb ha nem tetszik majd úgy jársz mint én és nem rakatod fel újból. Nekem a fodrászom bevállalta, hogy eladja a hajat és így legalább egy töredékét visszakapom az árnak.

6119. pacsirta22 (válaszként erre: 6118. - Bucóka20)
2011. jún. 13. 23:59
mire vársz akkor?:)az h mennyi baj van vele...mindenkinek más más...és a türés határa is más mindenkinek,ami nekem sok gond neked lehet nem:)sztem vágj bele,hidd el teljesen uj nonek fogod magad érezni,önbizalmat add:)egy hosszu haj kinek áll rosszul?:)föleg ha profi a fodrász ugyis olyan fazonra igazitja mai neke djol áll:)nekem nem láthato...vagyis olyan nicns h láthatatlan:)de egyáltalán nem feltuno,foleg aki nem ért hozzá az pláne nem látja:)ha jo minoségu a haj, a kreatin akkor nagyon nagy bajod nem lehet vele:)egy éve vársz vele:)sztem vágj bele...egyszer élünk:)sok sikert:)
6118. Bucóka20
2011. jún. 13. 23:36

Sziasztok!:)

Légyszi valaki adja meg az utolso lökést,h megrendeljem a póthajam.:D Már kinéztem,minden megvan.Tudom kivel csinaltatnam...most megkaphatom,kesobb nem biztos h lesz ra alkalom.:S De felek,h nem e zavarna?Nem e allna rosszul?Marmint h naon lathato lenne h póthaj.Félek h sok lenne vele a baj.Keratinos lenne.

:S De naon szeretnem mar,lassan egy eve...és most lehetne!

2011. jún. 13. 23:32

ez ciki nem ide akartam:Dboccsánat mindenkitöl:D

inkább alszok:)

2011. jún. 13. 23:31

Kedves vagy:)a hétvégém pihenéssel,unatkozással telt:)

Örülök,hogy bevált a hajad..még mindig nem hullik?nekem az elsö mosásnál adta meg magát:)

huh én azt hittem drágább az olaj is meg a kefe is!3000 ft és egy évig is elég akár?az nagyon jo...én is legutobb vettem fodrászomtol,ilyen kifésulés segito cucc az sem magyar majdnem 4000 ft.ért és már alig van benne,jah két hete vettem kb:Dszoval vhogy jo érzékem van a rossz termékek kiválasztásában:D

de megfogadtam,hogy egy forintot sem koltok a hajamra többet:D jovohonapba leszedetem ,pihen egy kicsit és johet az uj hajacska,nagyon várom már!olyan jo lehet látni,hogy tényleg megérte belefektetni,szép,kezelhetö ohh de irigy vagyok:)

jo éjszakát:)

pusz

6115. pacsirta22 (válaszként erre: 6113. - Dorkalevi)
2011. jún. 13. 23:18

saját tapasztalat...nekem 3 évig varrva volt a hajam és akár milyen káros a höllesztés még mindig inkább az mint a varrás...hidd el ,sokkal természetesebb egy tincses hosszabitás mint a varrás...nekem is ajánlották a csomozást az is egy jo dolog lehet!

varrásnál volt hoyg másnap reggel is vizes volt a hajam a fonatoknál,nekem nem jott be ...sokkal esztétikusabb egy tincses megoldás!bármit csinálok vele alig alig látszodik,de a varrásnál ott a pukli a hátul a fejeden:Dinkább válaszd a csomozást!szerintem valamilyen szinten minden hosszabitás káros...de ez ezzel jár!véleményem szerint akár a csomozás bár az nem volt,de a varrásnál pár helyen megtört a saját hajam,a fonatoknál!de lehet ez nem igy van mindenkinél,ez egy saját tapasztalat,soha többé nem kellene a varrás:)pukli a fejemre:)minden idöigényes...az az 1-2 ora plusz megéri,hogy igazán esztétikus hosszabbitásod legyen és igazábol ez ezzel jár!rá kell szánni az idöt!de van még idöd öszig:)sztem nézegess utána a neten,nagyon sok hasznos info van!akár videok...

6114. ZILAA (válaszként erre: 6113. - Dorkalevi)
2011. jún. 13. 21:55
A csomózást alapból nem sorokban rakjuk,hanem fedéssel...na de ez most lényegtelen.Egy fél fej csomózás átlag 120 csomóból áll,de ez is változó,haj mennyiségtől fej mérettől függ.Mindenkinek más.Ha a csomózás jól van megcsinálva,akkor az sem látszódhat ki.Igen időigényesebb,kicsit komolyabb kézimunkával készül mint a ragasztás.Apró fonatokkal rögzítjük a pót tincseket,és gumis cérnával kötjük el,így nem éri sem vegyi anyag a hajadat,sem magas hőfok.Lehet lépcsőzetes hajat csinálni,persze!Sőt!Igazából ha hosszabbításról van szó akkor az a jó,mert úgy lehet összedolgozni a saját hajjal,hogy ne legyen feltűnő a rövid haj után egy hirtelen hajzuhatag.Az,hogy leesik e az már csak attól függ ki mennyire ügyes gyakorlott.
6113. dorkalevi (válaszként erre: 6111. - ZILAA)
2011. jún. 13. 21:17

Igen olyan csatos hajam van,és nem látszik ki.

Legfelül 9,5cm a hajam megmértem:-D.,oldalt 20,alul na ott rövid,4-5 cm...

A hajcsomózás,az mennyire látszik ki?Időigényes a fel-le rakása?Abból is lehet jól tépett ,lépcsőzetes hajat csinálni?Ott a tincsek nem esnek ,hullanak ki?

Hallottam hogy valakinek 6 sort raktak fel csomózással,az nem sok??

6112. dorkalevi (válaszként erre: 6110. - Pacsirta22)
2011. jún. 13. 20:55

Elsősorban a varrásra gondoltam,mert sok hajam van és a póthajnak is soknak kell lennie,hogy szép legyen.Na meg én mindenképp tépett lépcsőzetesre gondoltam a póthajat is,nekem azok tetszenek,és a varrásból lehet a legszebben megcsinálni,vagy nem jól gondolom?

Másik ami még szóba jöhet az a csomózás,de ha jól tudom az sokkal időigényesebb,(mármint a fel-le rakás),viszont több frizurát is lehet belőle csinálni.

Még nem döntöttem el,őszig van időm...

6111. ZILAA (válaszként erre: 6109. - Dorkalevi)
2011. jún. 13. 20:36
A tupé csattos hajat mondod?Ami ugyanúgy sorokban van?Ha az nem látszik ki akkor a varrás se fog.Ha a fejed tetején hosszú a hajad,annyira hogy eltakarja majd a legfelső sort akkor oké.Max nem tudod majd felcopfozni,vagy sok kis csattal felfogatod a takaró hajadat.
6110. pacsirta22 (válaszként erre: 6109. - Dorkalevi)
2011. jún. 12. 23:00

nem vagyok szakértö de sztem az elég hosszu lesz:)

nem gondolkoztál höillesztésen,mert ha varráshoz netán nem lenen elég,illesztéshez tuti:)ugyhoyg ha mindenáron akasz hosszu hajat sztem megoldhato:)

6109. dorkalevi (válaszként erre: 6103. - ZILAA)
2011. jún. 12. 21:46

Mindenhol fül alá kell hogy érjen a haj?

Nekem elől majdnem a vállamig ér,hátul meg rövidebb ,tépett,fazon.A legrövidebb részen 10cm a hajam hátul,oldalt van talán 15-20cm is.De gondolom hogy hátul a lényeg hogy takarjon.Van csatos hajam,amikor azt felteszem a csatok nem látszódnak ki,sztem azért mert nagyon sok hajam van,és takarja,nem?

6108. pacsirta22 (válaszként erre: 6107. - Fean)
2011. jún. 12. 18:25
köszi!de hidd el csak annak tunik:Dajánlottak nekem pestene gy tök jo fodrászt alig várom az uj hajam:)ez loször:Dsztem ebbol mindenki tudhatja h mien tulajdonságai vannak:D
6107. fean (válaszként erre: 6104. - Pacsirta22)
2011. jún. 12. 18:20
csini a hajad!!:)
6106. Bebe89
2011. jún. 12. 14:29
Ügyes,jó fodraszt keresek,aki ért a hajhosszabitashoz!aki tud ilyet ajánlani írjon privátban!
6105. 1986Anita (válaszként erre: 6102. - Szipi1)
2011. jún. 12. 06:47
Fodrászkellékesnél.
6104. pacsirta22 (válaszként erre: 6099. - 1986Anita)
2011. jún. 11. 23:07
én is azt használom,de balzsam helyett is:Dnekem nagyon bejon az illata is napokig érzödik az áráol meg ne is beszéljunk...nagyon olcso én spec 800 ft.ért vettem és 1 literes!:)és alig akar fogyni:Dpedig boven használom
6103. ZILAA (válaszként erre: 6101. - Dorkalevi)
2011. jún. 11. 21:44
Fel lehet fonni 10 centis hajra az alap fonatot varráshoz,de ha max csak ekkora a hajad a leghosszabb részen is,akkor az nem elég takaró hajnak...szerintem.Minimum egy fülig érő haj kéne hozzá
6102. szipi1
2011. jún. 11. 16:50

Dorkalevi:

Jó sztori:)

Anyka, 1986Anita:

Köszi a tippeket. A lorealt tudom, hogy lehet kapni, a másikat is lehet kapni sima illatszeresnél vagy DM-ben? Vagy fodrászkellékesnél?

6101. dorkalevi
2011. jún. 11. 13:19

Sziasztok!

Nagyon jó hírekre jöttem,tehát akkor a 10 cm-es hajam elég a varráshoz?:-)))

Igaz pont tegnap vettem Bánfi hajszeszt,hogy gyorsan nőjön meg és kicsit hullik is most,és hogy abbamaradjon..a nyáron használom,aztán ősszel hajrá hosszú haj:-DDD

Orosz hajról mi a véleményetek?????

Na ezt le kell írnom,amit tegnap meséltek nekem...

Képzeljétek van egy csaj,barátnőm sógor nője,és ő is akar hajhosszabbítást rég óta(mikrocsomózást)

Tegnap elment a fodrászhoz hogy megbeszélje a dolgokat,és volt ott egy nőci aki éppen levágatta a 60cm-es haját,mert megunta...éssss a csajszinak adta ingyen,mivel hogy neki nem kell!!!!!!!!

Fodrász csaj sem szólt semmit,ő is odaadta a levágott hajat!!!!

Épp nem volt utána senki,befestették a hajat,és fel is tette neki!!!!!!!!

Hát az irigykedéstől este alig bírtam elaludni...:-D

6100. Anyka
2011. jún. 11. 11:27

Copfot veszek...Hát igen akkor vehetek kb 120g minimum,ha azt akarom,hogy 100g maradjon....De ez olyan rossz...Végül is akkor kidobok az ablakon pár ezret..

Én a loreal repair expertet használtam amikor fent volt a hajam és most is azt fogom....én arra esküszöm!Nekem még másfél év után is hordható volt a hajam tőle,csak ugye már rövid volt:)

6099. 1986Anita (válaszként erre: 6098. - Szipi1)
2011. jún. 11. 11:16
Serical crema al latte CSAKIS!!!!!!!!!!! Szuperjó!!!
6098. szipi1
2011. jún. 11. 11:03

én sem tudtam, hogy ilyen sok a hulladék, de akkor ha copfot veszel, akkor grammra többet kell venned, nem? Mondjuk nekem azt mondták, hogy sose vegyek dobozolt, meg előre feldolgozott hajat.... szóval ilyen szempontból jobb a copf.

Jó hajbalzsam ötlet?

Bebe89: nekem nincs, de megkérdezhetek valakit..

6097. Anyka
2011. jún. 11. 09:54
Én is ennyire számítottam.....:/
❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook