Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

2676. Gina5
2009. nov. 30. 11:39
Szia Auróra!Nekem Vácon csinálták a hajam,nagyon jó lett,imádom!!Kedvesek voltak a csajok,ügyesek!:)Gyűrűzéssel kértem európai hajból,és kb.2 hónapja,és azóta is minden rendben van a hajammal!Pusza
2009. nov. 30. 10:31
Sziasztok lányok....valakinek nincs eladó barna színű haja ? (felvarráshoz)
2674. e8d21bba2a (válaszként erre: 2672. - F4086168de)
2009. nov. 29. 14:08

Szia!nekem még soha nem volt varrva a hajam,de az ára miatt kiprobálnám,de most nincs rá szükségem mert terhességem óta nagyon gyorsan nő!meg akeratintól is nagyon megnött mert évekig hordtam póthajat!

Csak azért kérdeztem mert szép a hajad,merre felé hosszabbítatod mert Gödöllöi vagy és ott van vagyis már Vácon egy nagyon jó hajhosszabbító szalon!?arra felé?

2673. f4086168de (válaszként erre: 2671. - 1ce47ad5cd)
2009. nov. 29. 13:53
Hát mindenféleképpen csak tincses jöhet szóba nálad..A mikrogyűrű nekem mindig is unszimpatikus volt,óddzkodom tőle nagyon..:P :D Úgyh én tuti,h rövid hajra csak hőillesztésssel rakatnék..Ennek az ára kb. 150-300Ft/tincs,attól függően hol csináltatod..
2672. f4086168de (válaszként erre: 2662. - E8d21bba2a)
2009. nov. 29. 13:49
Hát most varrva van :) Előtte hőillesztéssel volt egy rövid ideig,dehát ennek megvan a maga története..Van most a fejemen "orosz","eu",és indiai is :D Komyolan mondom engem már annyira nem érdekel,h európainak vagy vagy indiainak van mondva a haj..Az a lényeg f festetlen és egy fejről levágott copf legyen..nem mérvandó a származás és a név..:)
2009. nov. 29. 13:21

Sziasztok!

Elől hosszu hátul rövid hajam van, olyan (hű ezt most gáz lesz leirni de ez van) olyan Victoria Becham-es és szeretnék hosszu hajat magamnak. Melyik hajhosszabbítást ajánlanátok és kb hol menniybe kerül? Hőillesztésről és gyűrűzésről hallottam eddig. Mik vannak még és melyik a legjobb?

2670. e8d21bba2a (válaszként erre: 2669. - Capribogyo2)
2009. nov. 29. 12:23

...szerintem igen csináltad meg vele ujból és gyözödj meg róla hogy 100%keratin-e!meg fogom ismerni átlátszó olyan mint egy gyönygy persze ha gyöngy keratinnal csinálta!

nekem már nincs mert babát várok:) és nagyon gyorsan nöl amugy folyamatosan több éig volt höillesztett hajam!

szió!

2669. Capribogyo2 (válaszként erre: 2668. - E8d21bba2a)
2009. nov. 29. 11:42

Szia Auri!

Köszi a választ. Szerinted mit csináljak? Kérjem vissza a pénzt vagy csináltassam vele meg újra hátha jó lesz?

Neked is meg van hosszabbitva a hajad?

2668. e8d21bba2a (válaszként erre: 2667. - Capribogyo2)
2009. nov. 29. 11:39

Szia Capribogyo!

a baj az hogy nem jól dolgozta fel a hajat a fodrászod/hajhosszabbítod mert egy minimális ha fésülködsz természetes hogy egy két szál hullik,vagy lehet hogy nem 100% gyöngykeratinnal lett keratinozva és ez a nagy baj hogy ezek drágák de nem hullatják el a hajat!

Üdv:Auri

2009. nov. 29. 11:20

Sziasztok! A segitségeteket akarom kérni.

Még nincs két hete hogy hőillesztéssel meghosszabittattam a hajamat. A gond az hogy nagyon hullik és mostanra már több mint a felét elvesztettem. Volt már valakinek ilyen problémája? Ha igen, mitől? Persze visszamegyek ahhoz aki csinálta és megnézetem vele, de kiváncsi vagyok a véleményetekre.

2666. adri0507
2009. nov. 28. 21:44
Nekem is ;) az enyém garantáltan magyar,natúr.Nemrég vágott.
2665. Fane
2009. nov. 28. 18:19
Én is nagyon nehezen válok meg tőle! De sajnos annyira szétroncsolta a hajamat a szőke :( És lehet, hogy jól áll, de lehet h a barna is. Mondjuk barnából is van sok színárnyalat! A kék szem meg lehet, hogy előny is! :-) Mondjuk azzal van a gond, hogy a szemöldököm sötét szőke a szempilláim meg nem teljesen feketék, de hát semmiből nem tart befesteni, ugyebár. :-) Még egyenlőre dús a hajam, de egyszer ö is felmondja a szolgálatot. Sztem a hidrogéntől nem is kap levegöt nemtud nőni. Csak ugye vészesen közeleg a szalagavató és elkéne dönteni, mert már tegnap szoltam a hajhosszabbítomnak h amikor megyek legyen haj, mert a szőke elkopott.. vagyis szöke elsz azis, de nemtudom.. :D áááá, lehet a szinnel nemis lenne gond, csak amiota nekem megvan hosszabbítva a hajam, azóta nm is voltam fodrásznál mert ugy döntöttem, növesztem! DE nem nött 1 centit se. vagyis nőtt csak letört! Szóval egy jo hajszin egy pofás kis forma midnenképpen elönyös.
2664. Alani (válaszként erre: 2663. - Fane)
2009. nov. 28. 17:57
Mindenképp festesd be nekem is ilyen volt a hajam évekig, én is vasaltam és letört undorító volt de nem akartam megválni tőle.Befestettem barnára mindenki azt mondja tök jól áll azóta nő ezerrel a hajam és visszaszőkülök majd fokozatosan ha megnőtt és megerősödött,de az nem mostanában lesz.A régi képeimet elnézve pedig undorító ahogy kinézett a hajam hiába volt szép szőke,most levágattam amit muszáj és sokkal szebb.Tedd ezt te is ha még hajat is felrakatsz rövid sem lesz és gyorsan megnő!:)Bár nekem a varrás is odavágott neki, megritkult tőle.
2663. Fane
2009. nov. 28. 16:02
sziasztok! Akinek hofehér, vagy nem hofehér, de nagyon világos szőke haja van.. Nekem 3 éve már, hogy szinte hófehér a hajam, nyáron döntöttem úgy, hogy rakok alulra feketét, nekem tetszik, jól áll. Viszont! Pothajam is 2 éve van, ami igazandiból azért is van mert miutan kilettem szökitve, nem nött egyáltalán a hajam, néha azt vettem észre, hogy még talan rövidül is :D De komolyan. Enyhén hullamos hajam van, ugyhogy vasalom is, ami még rátesz a dologra.. Törik, de nem hull..Bár a hajhosszabbítom mondta, hogy pár év és nagyon ritka hajam lesz, vagy még hajam sem lesz ha igy folytatom. Kék szemem van, alapból is szöke a hajam. Hamas szöke de idövel ugye besötétült már.. Gondolkoztam a barnán..feketén.. Sokan mondjak, hogy jol allna mind2, de jol all annak, akinek alapból szöke haja van?! Nekem a szöke tetszik! Barna is tetszik.. Elrontani nem szeretném! Vagyi megbánni, hogy sötétebb szinre váltok. Tulajdonképpen kéne egy kis pihenés a hajamnak, és a sötétebb pothaj is hosszabb ideig örzi meg a hosszuságát, mert az én szőkém speciel fél év alatt letörik 10 centit minimum. Érdemes befesteni és pihentetni? nehezen válnék meg a szökétöl :-)
2009. nov. 28. 13:19

Szia Pauline:)

Neked varrva van a hajad vagy höilleszve és milyn hajad van most eu?:)

szép:)

2661. f4086168de (válaszként erre: 2660. - 97d8a54878)
2009. nov. 27. 21:37
Hát amit én "orosz" hajnak vettem,az elég vastagszálú,de nem sprőd! 1 éve vettem,de még mindig van belőle a fejemen :D
2009. nov. 27. 12:58
Az orosz haj vastag szálú???
2659. anchaa21
2009. nov. 23. 22:44
Heló ! Én nem a varrásos stb módszeres póthajas technikáról szeretnék érdeklődni,hanem a csatos megoldásról!Lehet,vannak itt már,akik megosztották a véleményüket,de kicsit sok lenne visszanéznem minden oldalt! Szóval én szeretnék magamnak ilyen szintetikus csatos hajat (kék színűt) és neten néztem,hogy a parókashop oldala elég megbízható lenne,ahol van is ilyen extrém színben csatos-tincses póthaj.Valakinek itt van ilyen?Mert igazából érdekelne,hogy mennyire tartós,vagy mennyire kell kezelni..hozzáteszem,hogy én csak 4 kis 2,5 cm széles tincset szeretnék,h feldobja a hosszú,fekete hajam..és természetesen nem vasalnám,sem mosnám.Nah valaki aki hallott/tapasztalt?:D
2658. 1986Anita (válaszként erre: 2655. - 97d8a54878)
2009. nov. 23. 21:04

Bocsi, még nem csináltam, de fogok majd! Bár még kicsit vöröses, szóval lehet a kép elrettentene, amúgy párom azt mondja, inkább barna, mint vörös.

Na majd csinálok!

2657. Wickucy
2009. nov. 23. 20:42
Pauline ott vette (azt hiszem) és nagyon elégedett volt.
2009. nov. 23. 18:31
Légyszi, légyszi aki tud vmi tapasztalatot mondani hajkeres hajakkal kapcsolatban az légyszi priviben ossza meg velem..Köszi, köszi...:-)
2655. 97d8a54878 (válaszként erre: 2647. - 1986Anita)
2009. nov. 21. 12:46
Nem teszel fel képet, milyen lett az új hamvas barna hajad? Csak mert most én is olyanra fogom festeni, és megnézném, neked hogy sikerült.
2654. Wickucy
2009. nov. 21. 12:33

nem feltátlen kell vágni a hajból mikor újra keratinozzák. én pl. megoldom, h ne kelljen!

a raszta pedig nyilván nem normális, de azt sem kell tőből levágni, bontottam már ki rettenetesen nagy gubancot kb. 5óra alatt.

2653. adri0507
2009. nov. 21. 12:09
sz*
2652. adri0507 (válaszként erre: 2651. - Ca29c33812)
2009. nov. 21. 12:09
sok sikert hozzá,de sok múlik a hajon és a fodrázon ;)
2009. nov. 21. 10:28

Köszönöm szépen a segítséget!

Csak tényleg szeretném ha jól sikerülne és utána nem kellene levágatnom a hajam mert úgy elroncsolódna.Hiszen ha már hosszabbíttatom ne vágassam már le!:D Remélem sikerül és nem csalódom majd benne.:)

2650. adri0507 (válaszként erre: 2649. - Ca29c33812)
2009. nov. 21. 10:05
nekemis berasztásodott,de ez nem probléma,mert egy kitartó fodrász,aki tényleg törődik azzal,hogy neked mi a jó, az ki fogja bontani,jójó,fájni fog, de a szépségért meg kell szenvedni:D nekem azért eléggé be volt rasztásodva a töve, és nem jött ki több hajam annál,mint amennyi kijött volna, ha négy hónapig tudom ott fésülni a hajam. és a nekem keratinos technikával van csinálva, és puha maradt alatta a hajam,és elég sokat nőtt:)
2009. nov. 20. 20:53
Na most már kezdek megijedni! :) Olvasom azokat amiket írtatok és nem tudom eldönteni h mit csináljak.Akkor hosszabbítsak vagy ne!Mert van aki azt mondja h persze mert tök jó de van olyan aki meg azt írja h berasztásodott a haja és majdnem tőből le kellett vágni.Akkor most melyik az igaz?Vagy ez mitől függ?Hogy van felrakva?Vagy hogy bírja ezt a saját haja?Légyszi valaki segítsen mert már csak pár napom van h eldöntsem h rakassak vagy nem.
2648. byou20
2009. nov. 20. 20:31

Sziasztok csajok!

Igazából nem sokat értek a hajhosszabbitás technikai oldalához, de aki tudja irja meg lécci,hogy keratinozásnél hány cm-t "vesznek le' a haj hosszábol? Remélem nem fogalmaztam tul bonyolultan:)

2647. 1986Anita
2009. nov. 20. 18:22
Tényleg? Akkor nem cseszem el, mert amúgy olyan szép, csak hát a hajamat tegnap előtt szívattam ki ilyen barnára, és mondom ha a póthajnak sem ártott volna, akkor azt is kivilágosítottam volna. Így akkor marad az eladás... :-(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook