Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szia Auróra!Nekem Vácon csinálták a hajam,nagyon jó lett,imádom!!Kedvesek voltak a csajok,ügyesek!:)Gyűrűzéssel kértem európai hajból,és kb.2 hónapja,és azóta is minden rendben van a hajammal!Pusza
Sziasztok lányok....valakinek nincs eladó barna színű haja ? (felvarráshoz)
Szia!nekem még soha nem volt varrva a hajam,de az ára miatt kiprobálnám,de most nincs rá szükségem mert terhességem óta nagyon gyorsan nő!meg akeratintól is nagyon megnött mert évekig hordtam póthajat!
Csak azért kérdeztem mert szép a hajad,merre felé hosszabbítatod mert Gödöllöi vagy és ott van vagyis már Vácon egy nagyon jó hajhosszabbító szalon!?arra felé?
Hát mindenféleképpen csak tincses jöhet szóba nálad..A mikrogyűrű nekem mindig is unszimpatikus volt,óddzkodom tőle nagyon..:P :D Úgyh én tuti,h rövid hajra csak hőillesztésssel rakatnék..Ennek az ára kb. 150-300Ft/tincs,attól függően hol csináltatod..
Hát most varrva van :) Előtte hőillesztéssel volt egy rövid ideig,dehát ennek megvan a maga története..Van most a fejemen "orosz","eu",és indiai is :D Komyolan mondom engem már annyira nem érdekel,h európainak vagy vagy indiainak van mondva a haj..Az a lényeg f festetlen és egy fejről levágott copf legyen..nem mérvandó a származás és a név..:)
Sziasztok!
Elől hosszu hátul rövid hajam van, olyan (hű ezt most gáz lesz leirni de ez van) olyan Victoria Becham-es és szeretnék hosszu hajat magamnak. Melyik hajhosszabbítást ajánlanátok és kb hol menniybe kerül? Hőillesztésről és gyűrűzésről hallottam eddig. Mik vannak még és melyik a legjobb?
...szerintem igen csináltad meg vele ujból és gyözödj meg róla hogy 100%keratin-e!meg fogom ismerni átlátszó olyan mint egy gyönygy persze ha gyöngy keratinnal csinálta!
nekem már nincs mert babát várok:) és nagyon gyorsan nöl amugy folyamatosan több éig volt höillesztett hajam!
szió!
Szia Auri!
Köszi a választ. Szerinted mit csináljak? Kérjem vissza a pénzt vagy csináltassam vele meg újra hátha jó lesz?
Neked is meg van hosszabbitva a hajad?
Szia Capribogyo!
a baj az hogy nem jól dolgozta fel a hajat a fodrászod/hajhosszabbítod mert egy minimális ha fésülködsz természetes hogy egy két szál hullik,vagy lehet hogy nem 100% gyöngykeratinnal lett keratinozva és ez a nagy baj hogy ezek drágák de nem hullatják el a hajat!
Üdv:Auri
Sziasztok! A segitségeteket akarom kérni.
Még nincs két hete hogy hőillesztéssel meghosszabittattam a hajamat. A gond az hogy nagyon hullik és mostanra már több mint a felét elvesztettem. Volt már valakinek ilyen problémája? Ha igen, mitől? Persze visszamegyek ahhoz aki csinálta és megnézetem vele, de kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Nekem is ;) az enyém garantáltan magyar,natúr.Nemrég vágott.
Én is nagyon nehezen válok meg tőle! De sajnos annyira szétroncsolta a hajamat a szőke :( És lehet, hogy jól áll, de lehet h a barna is. Mondjuk barnából is van sok színárnyalat! A kék szem meg lehet, hogy előny is! :-) Mondjuk azzal van a gond, hogy a szemöldököm sötét szőke a szempilláim meg nem teljesen feketék, de hát semmiből nem tart befesteni, ugyebár. :-) Még egyenlőre dús a hajam, de egyszer ö is felmondja a szolgálatot. Sztem a hidrogéntől nem is kap levegöt nemtud nőni. Csak ugye vészesen közeleg a szalagavató és elkéne dönteni, mert már tegnap szoltam a hajhosszabbítomnak h amikor megyek legyen haj, mert a szőke elkopott.. vagyis szöke elsz azis, de nemtudom.. :D áááá, lehet a szinnel nemis lenne gond, csak amiota nekem megvan hosszabbítva a hajam, azóta nm is voltam fodrásznál mert ugy döntöttem, növesztem! DE nem nött 1 centit se. vagyis nőtt csak letört! Szóval egy jo hajszin egy pofás kis forma midnenképpen elönyös.
Mindenképp festesd be nekem is ilyen volt a hajam évekig, én is vasaltam és letört undorító volt de nem akartam megválni tőle.Befestettem barnára mindenki azt mondja tök jól áll azóta nő ezerrel a hajam és visszaszőkülök majd fokozatosan ha megnőtt és megerősödött,de az nem mostanában lesz.A régi képeimet elnézve pedig undorító ahogy kinézett a hajam hiába volt szép szőke,most levágattam amit muszáj és sokkal szebb.Tedd ezt te is ha még hajat is felrakatsz rövid sem lesz és gyorsan megnő!:)Bár nekem a varrás is odavágott neki, megritkult tőle.
sziasztok! Akinek hofehér, vagy nem hofehér, de nagyon világos szőke haja van.. Nekem 3 éve már, hogy szinte hófehér a hajam, nyáron döntöttem úgy, hogy rakok alulra feketét, nekem tetszik, jól áll. Viszont! Pothajam is 2 éve van, ami igazandiból azért is van mert miutan kilettem szökitve, nem nött egyáltalán a hajam, néha azt vettem észre, hogy még talan rövidül is :D De komolyan. Enyhén hullamos hajam van, ugyhogy vasalom is, ami még rátesz a dologra.. Törik, de nem hull..Bár a hajhosszabbítom mondta, hogy pár év és nagyon ritka hajam lesz, vagy még hajam sem lesz ha igy folytatom. Kék szemem van, alapból is szöke a hajam. Hamas szöke de idövel ugye besötétült már.. Gondolkoztam a barnán..feketén.. Sokan mondjak, hogy jol allna mind2, de jol all annak, akinek alapból szöke haja van?! Nekem a szöke tetszik! Barna is tetszik.. Elrontani nem szeretném! Vagyi megbánni, hogy sötétebb szinre váltok. Tulajdonképpen kéne egy kis pihenés a hajamnak, és a sötétebb pothaj is hosszabb ideig örzi meg a hosszuságát, mert az én szőkém speciel fél év alatt letörik 10 centit minimum. Érdemes befesteni és pihentetni? nehezen válnék meg a szökétöl :-)
Szia Pauline:)
Neked varrva van a hajad vagy höilleszve és milyn hajad van most eu?:)
szép:)
Hát amit én "orosz" hajnak vettem,az elég vastagszálú,de nem sprőd! 1 éve vettem,de még mindig van belőle a fejemen :D
Az orosz haj vastag szálú???
Heló ! Én nem a varrásos stb módszeres póthajas technikáról szeretnék érdeklődni,hanem a csatos megoldásról!Lehet,vannak itt már,akik megosztották a véleményüket,de kicsit sok lenne visszanéznem minden oldalt! Szóval én szeretnék magamnak ilyen szintetikus csatos hajat (kék színűt) és neten néztem,hogy a parókashop oldala elég megbízható lenne,ahol van is ilyen extrém színben csatos-tincses póthaj.Valakinek itt van ilyen?Mert igazából érdekelne,hogy mennyire tartós,vagy mennyire kell kezelni..hozzáteszem,hogy én csak 4 kis 2,5 cm széles tincset szeretnék,h feldobja a hosszú,fekete hajam..és természetesen nem vasalnám,sem mosnám.Nah valaki aki hallott/tapasztalt?:D
Bocsi, még nem csináltam, de fogok majd! Bár még kicsit vöröses, szóval lehet a kép elrettentene, amúgy párom azt mondja, inkább barna, mint vörös.
Na majd csinálok!
Pauline ott vette (azt hiszem) és nagyon elégedett volt.
Légyszi, légyszi aki tud vmi tapasztalatot mondani hajkeres hajakkal kapcsolatban az légyszi priviben ossza meg velem..Köszi, köszi...:-)
Nem teszel fel képet, milyen lett az új hamvas barna hajad? Csak mert most én is olyanra fogom festeni, és megnézném, neked hogy sikerült.
nem feltátlen kell vágni a hajból mikor újra keratinozzák. én pl. megoldom, h ne kelljen!
a raszta pedig nyilván nem normális, de azt sem kell tőből levágni, bontottam már ki rettenetesen nagy gubancot kb. 5óra alatt.
sok sikert hozzá,de sok múlik a hajon és a fodrázon ;)
Köszönöm szépen a segítséget!
Csak tényleg szeretném ha jól sikerülne és utána nem kellene levágatnom a hajam mert úgy elroncsolódna.Hiszen ha már hosszabbíttatom ne vágassam már le!:D Remélem sikerül és nem csalódom majd benne.:)
nekemis berasztásodott,de ez nem probléma,mert egy kitartó fodrász,aki tényleg törődik azzal,hogy neked mi a jó, az ki fogja bontani,jójó,fájni fog, de a szépségért meg kell szenvedni:D nekem azért eléggé be volt rasztásodva a töve, és nem jött ki több hajam annál,mint amennyi kijött volna, ha négy hónapig tudom ott fésülni a hajam. és a nekem keratinos technikával van csinálva, és puha maradt alatta a hajam,és elég sokat nőtt:)
Na most már kezdek megijedni! :) Olvasom azokat amiket írtatok és nem tudom eldönteni h mit csináljak.Akkor hosszabbítsak vagy ne!Mert van aki azt mondja h persze mert tök jó de van olyan aki meg azt írja h berasztásodott a haja és majdnem tőből le kellett vágni.Akkor most melyik az igaz?Vagy ez mitől függ?Hogy van felrakva?Vagy hogy bírja ezt a saját haja?Légyszi valaki segítsen mert már csak pár napom van h eldöntsem h rakassak vagy nem.
Sziasztok csajok!
Igazából nem sokat értek a hajhosszabbitás technikai oldalához, de aki tudja irja meg lécci,hogy keratinozásnél hány cm-t "vesznek le' a haj hosszábol? Remélem nem fogalmaztam tul bonyolultan:)
Tényleg? Akkor nem cseszem el, mert amúgy olyan szép, csak hát a hajamat tegnap előtt szívattam ki ilyen barnára, és mondom ha a póthajnak sem ártott volna, akkor azt is kivilágosítottam volna. Így akkor marad az eladás... :-(
További ajánlott fórumok: