Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
sziasztok. elolvastalak benneteket gondoltam reggelek ide mert ti tudtok tanácsod adni nekem...az van,hogy kb 3 4 hónapja el kezdett erősen hullani a hajam. el mentem haj gyógyászhoz meg minden kidertette hogy egy bizonyos fajta hajfesték az oka mait bárhol lehet kapni... nagogy meg ritkította a hajaimat ez a dolog.. 3hónapos haj kúrán vagyok túl ami nem kevés pénz volt... még most is hullik a hajam de a gyógyászom szerint már természetes... be festeni viszont soha többet az életben nem fogom.. arra gondoltam,hogy a meg maradt hajaimhoz szeretnék pót hajat..viszonylag hosszú a hajam váll alattig érő,de szeretném ha dúsabb és hosszabb lenne.föleg hogy lassan a nyakamon az ünnep téma.. szóval a kérdés hozzátok: mit csináljak melyik a jobb?? és melyik látszódik kevésbé műnek használat és viselés közben. az a haj amit hő illesztéssel tesznek föl?? vagy ami varrott...??
utána néztem mind a ketőnek hozzám valahogy a varrás esne közelebb de nem tudom... nem kényelmetlen az hogy oda van varrva több sor haj a hajhoz?? és nem látszik műnek?? ha fel rakatnám akkor nem 1 2 hónapig viselném... vissza nyerhetném az önbizalmam amit a festék okozott és kihullasztotta nagyon szép kis hajacskáimat.... segítsetek már mit válasszak?? és milyen színt? a lenövésem gesztenye barna ez az eredeti színem.. és fekete volt a festék.. szóval maga a hajhossz kopott fekete.. kivagyok borulva mert nem tudom mit csináljk..
Szia!huha te hova jártál ez nagyon durva h 30percet állt még 1percet sem szabadna állnia én tincsenként szoktam hogy figyelek h a keratint érje és egyböl a fogoval húzom is le!persze a haj hullhat mivel nem tud a keratin miatt hullani 3 hónapig de tépödnie nem szabadna!persze kicsit húz ha valaki már túlhordja de erre valók a bőrbarát oldószerek és amik nem károsítják a hajat max mint egy hajfestés!
ezért kell jól megvélasztani hogy ki csinálja a hajad!
Üdv!
Sziasztok csajok!
Légyszi segítsetek: Hőillesztéssel van feltéve a hajam, de szeretném leszedni. Másodjára van most fennt,elsőre hajhosszabbítóval szedettem le, de nem viccelek, a fele hajamat kitépte!Megkérdeztem milyen anyaggal szedi le,azt válaszolta h. 70%alkohollal!Bealkoholozta a tincset,állt rajta kb 30 percet,majd kezdte leszedni,de nagyon nagyon fájt,és éreztem,ahogyan tépődik a hajam!Szeretné megkérdezni, hogy valóban ez e leszedési módszer, és hogy nincs e esetleg valami speciális oldószer,ami azonnal leszedi??
Köszi a válaszokat
sziasztok!
Írtátok,hogy copfos levágott haj van fennt valakinek =) halvány színárnyalatok érdekelnének 45 cm hosszúságban! ez milyen árban lenne körülbelül?:)
(már nem emlékszem pontosan,hogy ki írta,hogy ilyenje van,de segítsem kérem=)
szia!
elvileg nem szabadna,hogy kilátszódjon a gyűrű!!!sztem az normális,hogy hullik a hajad,nekem is hullik vmennyire,bár nekem hőillesztve van...
szia!
a gyümölcssavas samponokat semmiképp,mert azok roncsolják a keratint!
mindenképp proteines, vagy babáknak való samponokat,esetleg szilikonosat!én egyébként sima loreal't használok, pakolásból meg a kallos tejeset!az nagyon jóóó!!!+hajvégápoló és gliss kur...remélem nem probléma,hogy ezeket leírtam?!:)
Sziasztok!
Jó rég írtam már...:)
De ígérem,ma mindenkinek válaszolok a privijére!:)meg vissza olvasgatom a fórumot!:)van mit...:)
szép napot mindenkinek!!!
Ti mit javasoltok a keratinos haj ápolására?
Ki melyik sampont, balzsamot, illetve pakolást használja???
Szia persze, a sima kék schauma sampon, szőke és ősz hajra amit mindenhol lehet kapni.
Mielőtt feltették a hajat a fodrász rajta hagyta a hajon kb. 15 percig és nagyon szépen leszedte róla azt a ronda sárgás színt. Most szép hamvas.
Sziasztok,
Én éppen a napokban adtam el a hajamat ... :) Európai,első osztályú, szőke színű, 55cm hosszú :)
Mit akarok, hogy ha vki keres hőillesztéssel foglalkozó nagyon precíz és megbízható fodrászt, akkor írjon privit, Bácsalmáson tudok :)
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás