Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Sajnos most csak arra lenne pénzem,h egy ilyen licitálós oldalról rendeljek.A csaj aki eladja,az értékeléseinél láttam h sok lánynak adnak el,akik ezután pozitívat írnak vissza.Bár ahogy olvastam ezt valszeg akkor írják,amikor még nem hordták meg semmi,szal még jo h nincs vele akk gond.:/
Na mind1 igazából h rátérjek a kérdésre h ha olyat veszek h 125cm széles 50cm hosszú,akk a 125centinél 3 részre kell majd vágni,h 3 sor legyen belőle v mii?mert még akkor az a 3sor is többször átérné a fejem.vagy nem?:DNa remélem értitek h mit nem értek :D
Sziasztok!
Ahhoz mit szóltok h európai és indiai kevert haj?:S
Köszönöm a válaszokat:)Hát én nem már nem tudom:D csak a mai világban már annyi minden lehetséges...mert olyat is hallottam már, hogy ha meghal vki,a szerettei az illetőnek levágatják a haját és eladják (mert esetleg anyagi gondjaik vannak).Lehet, hogy ez mind hülyeség és elnézést kérek ha butaságokat írok vagy kérdezek:D
Akinek van már hajhosszabbítása, ninc solyan aki biztosra tudja hogy kitől vagy honnan származik a haja?Ha igen, hol rakatja fel a póthajat?
Előre is köszönöm:)
Nem hinném hogy lehetséges. Elég elvetemült fodrásznak kell lenni ahhoz hogy egy hulla haját levágd és utána eladd. Szeritem ennél rosszabb ha egy csöves adja el a haját és azt kapod meg nem?
A halottaknak amúgy is mindegy már. Bár így belegondolva, biztos ezt mondogatják maguknak azok is akik hullákkal szexelnek.
Nem tudom, de akár ez is elképzelhető.
Amit tudok az az, hogy nekem a fodrászom 15dkg hajért 25 ezret adott, amikor levágattam (és vajh mennyiért adhatta tovább?)
Szerintem ha biztosra akarsz menni, akkor te magad keress egy delikvenst, aki meg akar válni a lófarkától. Olcsóbb lesz és legalább tudod kitől kapod.
na ezt honnan tudod meg...sztárhirdetés európai ázsiai...
lehet 25x tetűirtott,vegytisztított,atkátlamított.
nos szerintem a tuti amit előtted vágnak,barátnőm mindíg úgy rakat fel...kinézi az alanyt rábeszéli hogy neki jobban áll a rövid:-)és megveszi jobb pénzért
Sziasztok:)
Olvastam egy weboldalon, hogy a póthajak hullaházból, halott emberről is származhatnak. Nagyon megrémített...szerettem volna meghosszabbítatni a hajam, de ahogyan ezt olvastam, már nem vagyok benne biztos.Lehetséges ez?Vagy Ti tudjátok, hogy honnan származik a haj?
Nagyon megköszönném a válaszokat!
Kösszike!!!de nem találoom sehogy sem!!!!!!!
de azért ari vagy!!!!!
nem tudtam privit írni mert nem küldte el:( nem tudom mért!!!!
pussz
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás