Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szia!
Köszi, én is gondolkoztam a hőillesztésen de azt nem ajánlják mert állítólag a szőke haj berasztásodik tőle.Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?Nem tudom mit csináljak mert vékonyszálú szőke a hajam de ezekszerint semelyik módszer nem alkalmas számomra...
szia!
Igen a varrás is kilátszik, ha felkötöd és kényelmetlen úgyszintén. Ilyen szempontból a hőillesztéses a legpraktikusabb.
Sziasztok!
Valaki akinek felvarrt haja van tudna segíteni, hogy amikor összefogja látszik-e?Nekem most mikrogyűrűs technikával van felrakva de megőrülök tőle mert nem lehet úgy összefogni, hogy ne látszódjon és ráadásul kényelmetlen is.Persze azt mondták ez az egyik legészrevehetetlenebb technika.És még lenne egy kérdésem.Az normális ha hullik a póthaj?Nem tincsekben...de sok szál kijön egy-egy fésülködésnél.
Előre is köszi:)
:)
Az az utca neve ahol a szalon van!! Csepelen van ahogy irta. puszi
én ma voltam csepelen az erdősoron,és gyönyörű hajat vettem!
ráadásul nagyon kedvesek!
és most akció van náluk,viszont a goldenhairosokra ráfáztam volna,bár itt nem írt senki sem véleményt,de egy másik fórumon lebeszéltek!
szóval nektek sem ajánlom
Én épp ezért nem fodrásszal csináltatom a hajamat,mert az csak rádob egy csomó pénzt! Inkább megveszem magamnak külön a hajat jó áron,és valahol felrakatom!
Én meg az indiai hajjal ezzel kapcsolatban nem értek egyet:'...az igaz,h sokkal olcsóbb, de ezzel egyenes arányban a minősége is romlik.'
Mert nem az előregyártott,szilikonos szétcseszett sz*r hajat kell megvenni,ami kábé 2 napig szép,hanem natúrat mindenféleképpen..(=festetlen,vegykezelésmentes,FEJRŐL LEVÁGOTT,érintetlen COPFOT!! )
Szét kell nézni neten,keresgélni..Nem egyből minden elénk táruló ajáénlatra igent mondani,sajnos ezzel már énis megszívtam =)
Szia Wickucy! Mutattam a barátnőmnek a honlapodat, és gyorsan meg akarjuk kérdezni, hogy ha én megyek hozzád a haj miatt, tudsz neki is időpontot adni? Lehet nálad így egymás utánit kérni? :)
Köszi szépen :)
Egyenlőre még fekete hajam van, és majd jövőre szeretném ezt szőkére... persze nem egyik napról a másikra,először is leveszem a póthajat, aztán a sajátomat levágatom és lenövesztem (eredetileg sötétbarna a hajam) aztán szépen lassan festetném. Szóval ez lenne egy bő fél év.
De lehet, hogy akkor inkább maradok a tincses - mikrogyűrűs megoldásnál :):) Köszi a véleményt!
sziasztok!
tud valaki valamit a goldenhairosokról?
Szia!
Bár nem próbáltam még, de valószínűnek tartom, hogy igen, instabilabb és, hogy kevésbé feltűnő? Na ezt nem tudom elképzelni, hacsak nem vágják össze tökéletesen és mindig pont ugyanúgy vissza tudod rakni, amit el nem tudok képzelni. :) Ez 1- 1 alkalomra jó, de akkor se tudom mennyire lehet esztétikus. :)
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy volt-e már valakinek csatos póthaja, ami 6-7 sorból állt. Mert nekem most mikrogyűrűs van fent 100tincs, de egyrészt színt is szeretnék váltani, és úgy láttam hogy ez a csatos soros megoldás sokkal szebb,mert nem látszik annyira hogy póthaj, a másik hogy ugye praktikusabb is,mert mosásnál csak lecsatolom,és gyorsabban tudom mosni a sajátom! Remélem valaki tud véleményt mondani,mert nagyon tanácstalan vagyok, és bizonytalan, mert én elég instabilnak láttam így videón ezt a csatos megoldást. Mármint a mikrogyűrűshöz képest.. Nem jön ki könnyen,stb?
Köszii
Eee
Meg persze a hajat is ki kell fizetned,az az alap,ezt nincs mese meg kell venni :D :D :D
Az európai "elvileg" a legjobb minőségű,(és a legdrágább)dehát ez ugye vitatható..:)) Mint ahogy már ezt sokan megtettük/tették a fórumba! Van még indiai,ázsiai..
Mindenki másra esküszik,kinek mi jön be! Báár állítólag nagyon csekély mennyiségben van jelen az európai haj a piacon,sokan adnak el egy hajat "európainak" feltüntetve! Ettől függetlenül nem biztos,h ez a legjobb is!
A legkímélőbb módszerek azok a vegyszermentesek! Pl:Csomózás,varrás,mikrogyűrűzés,gyűrűs varrás,stb..
Ami egy "megviselt" hajon talán ronthat,az a hőillesztés,ultrahang..
Varrás: 2000-3000 Ft egy sor,de a legtöbb helyen eddig 2500 Ft-ot láttam! Általában 3-4 sort szoktak felvarrni..
Csomózás:Kb oylan 30-35000 Ft,de változó,mert van fél,3/4 és telicsomó is..
Hőillesztés: 15-30.000 kb!
Mikrogyűrű: 10-30.000 Ft
Ezek az árak nem pontosak,mert nyilván nem midenkinek ugyanannyi tincs/sor kerül fel a fejére,meg a szalontól is függ,meg persze az egyéni igényektől..:) Ezek kb átlagárak..
A kitincsezésért,és a tresszelésért is fizetni kell..
Sziasztok!
Na most nekem érdekes kérdésem lesz, lövésem nincs erről az egészről, hogy működik, hogy nem. Természetes vörös a hajam, amit szeretnék is megtartani. Ellenben jelenleg 12-13 cm hosszú, ugyanis le kellett vágatnom...:(
Mit tanácsoltok? megveszek már a rövid hajjal, de tönkretenni sem akarom, és nem tudom, hogy a felvarrt(vagy más módszerrel "odavarázsolt") hajat lehet-e erre a színre vajon belőni...És ha igen, milyen módszert javasoltok, kb milyen áron mozog a dolog, és fodrász is kéne, aki tuti jó ebben :) Köszönöm szépen :)
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás