Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Csak 3-at írtam és most meg kettőt.ez az utolsó.
sziasztok:o)
Nézd el Nekem tényleg tök boldog vagyok! Nem volt jó úgy élni,hogy kilátszódott a fejbőröm.
Tovább már nem zavarok itt.
mindenkinek szép hajkoronát,póthajjal vagy anélkül!:-)
Persze,hogy megértelek:-)
Csak most annyira boldog vagyok,mert nem számítottam ilyen változásra,főleg,hogy már a paróka vásárlás gondolatával is barátkoztam,több százezrembe benne van,hogy visszahozzam a hajamat,és csodák csodájára egy 240 forintos cucc oldotta meg a problémámat,amire még a hormonális terápia sem volt képes.
Annyira boldog vagyok most,és ezért ennyire lelkes,.Nézd el nekem:)
További szép napokat!
Paulinee!
Ahol te vetted az indiai póthajat, ott voltak olyan indiai copfok, amik nem sötétbarnák, vagy feketék voltak, hanem olyan csokibarnás színűek is?
Nagual..ha már itt jársz:) tudnál Nekem póthajra ajánlani valami jó szilikonos hajvégápoló olajat??
Köszi!!!
Hihi, ez jó volt: "Mindegy nem buzdítok tovább itt senkit a ricinusra, mert a végén, még nem kell senkinek sem a póthaj és a fodrászoknak csökkeni fog az árbevételük. :) "
Haha
Öhm, nem lesz zsíros tőle a haj? Pontosan mi az alkalmazás módszere?
Megértem,hogy szkeptikus vagy,Én is az voltam az elején.De leírta,hogy mennyit Nőtt a haja és lexykee is.Még a fotója alá is kiírta lexykee.
Mindegy nem buzdítok tovább itt senkit a ricinusra,mert a végén,még nem kell senkinek sem a póthaj és a fodrászoknak csökkeni fog az árbevételük.:)
Akinek meg 26 centit nőtt lexykee,remélem jól írtam a nevét,meg lehet nézni az Ő képét is.Ő adta Nekünk a tippet.:-)
az Én hajam már 3-at nőtt 11 nap alatt,sajnos elől teljesen megkopaszodtam a szoptatás után,de már nagyon sok apró hajszálam van.:))
Annyira nem vagy fontos, hogy olvasgassam amiket írkálsz:D
Az eddigi hozzászólásaidból amit láttam Nekem ez jött le, de ha nem így van Én kérek elnézést:)!
Nem kell ide csajok póthaj.Mondok egy tuti tippet ricinusolajos hajpakolás.Nézzétek meg Csigusz 79 naplóját neki 1 hónap alatt vagy már 10 centit is nőtt a haja a ricinusolajtól.Előtte és utána képek vannak feltöltve.Egy másik lánynak 2 és fél hónap alatt 26 centit már derékig ér a haja.
Az enyém 11 nap alatt 3 centit,töltöttem fel képet a naplómba.
Nézzétek meg a képeket.:o)
100000%-ban igazat adok a szabályzattal kapcsolatban és igen! Ez az egy kib. topic, ami mindig ell.-ve van...
Én fórumozó vagyok egy másik topicab is, ahol a doki nevétől kezdve a címén át és,h milyen árakon dolgozik,mindent be lehet írni és be is írnak..érdekes,nem?
Mi meg egy k**** fodrász nevét nem írhatjuk ide, röhejes :D
Én nem reklámozok senkit, nem én kezdtem el írogatni NÉVVEL EGYÜTT (!!!!) arról a nőről.
De teljesen mind1 sztem...
sziasztok lányok!
nekem már volt 2x is hosszabbítva a hajam. mind a 2x india hajat választottam, mert nem szerettem volna elsőre sokáig hordani, amolyan próbának indult. elég sokat kell vele foglalkozni, balzsam, pakolás, ilyen-olyan szer.mikor először csinálták nem is volt vele gond, csak másfél hónap után én szedettem le, viszont másodjára mikor tetettem kb 1 hét után tincsenként elkezdtett hullani barom módra. mind2 szer ugyan az a fodrász csinálta.ő azt mondta, hogy a 2. haj minősége sz..rabb volt mint az első emiatt hullott. marhára örültem.
most viszont nagyon jó minőségűt szeretnék és egy szupi fodrásszal aki szépen dolgozik.
valaki tudnak nekem ajánlani bp-en. meg hajat is hol érdemes venni, és árakat is szívesen nézegetnék. jó priviben is.,
köszike, és bocs , hogy hosszú voltam.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás