Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
hát már10.ezer ftra felemelték!!!!!
durva nem!!:))
Köszönöm grácia !
rá kellene licitálni csak én nem vagyok regisztrálva ilyeneken!a licit.hu-n is meghirdette már!
köszi válaszod!!
hogy hogy ha új?
azt írta 5 hónapig volt fenn stb... és h hosszabb kellett neki!!
de nagyon szép láttam!
meg beszéltem a csajszival és nagyon ari!
MIT CSINÁLJAK?ENNYI PÉNZÉRT SZERINTEM NAGON KIKELLENE PROBÁLNI LEHET H JÓL JÁRNÉK:)
sziasztok!bocsi ez nem hirdetés akar lnni meg semmi ez egy egyszerü kérdés!
rendeltetek már expressen hajat!????fontos lenne a válasz mert 7000e ftért csodaszép haj van kínálaton csak nem tudom h ez h trténik!!
kérlek válaszoljatok annyi pénzért nagyon megérné!!!
BÁRKI AKI RENDELT OTT A TAPASZTALATAIT OSSZA MEG VELEM!!KÖSZÖNÖM!!
Keratinos illesztés:
Hőillesztés, azaz keratinnal ragasztják a hajtőhöz a hajat a saját hajadhoz hőillesztőgéppel!
Helloo!
Tudnátok abban segíteni,hogy a keratinos illesztés az mit takar??
Nem kell ordítani :D A másik,h sztem, aki kiad több tízezer forintot is egy hajra, én nem gondolom, h ahogyan te fogalmaztál: sz_r anyaggal kezeltetné.
És, sajnos a tapasztalat az mindig ua., és soha nem pozitív.
KEDVES EDINA!
LEHET HOGY AZ AGYON HÁNTOLT INDIAI HAJ SZ_R SZILIKONNAL BEVONJÁK SZ_R ANYAGGAL VÍLÁGOSÍTJÁK!
IGEN DE MI VAN AKKOR HA NATÚR INDIAI SÖTÉT BARBNA HAJAT VESZEL ANNAK 2ÉV A HORDÁSI IDEJE EZ TAPASZTALAT!
ÉS VAN H NATÚR HAJAT KÍMÉLETESEN LEHET VILÁGOSÍTANI KEMON.VITALITYS-SEL...
JÓ AZ ALAP DOLOG H NEM LESZ OLYAN MINT 1.OSZTÁLYU EUHAJ DE SEMELYIK HAJ SEM LESZ 1.OSZTÁLYÚ HA LESZÍVATJÁK SZ_R ANYAGOKKAL!
DE AKIKNEK FEKETE SÖTÉTBARNA MÉG ESETLEG KÖZÉPBARNA ANNAK TÖKÉLETESEN MEGFELEL AZ INDIAI HAJ!!!
üDV
Sziasztok, annyit mondhatok, hogy egy igazi, hozzáértő szakember, aki nem pénzéhes és, aki tényleg becsületes, az az életben sem fogja nektek ajánlani a teljesen mind1,h milyen osztályú indiai hajat. Azzal semmit nem lehet kezdeni hosszútávon, vegykezeléseken esik át a haj, utazáskor sérül, egy mosás után lejön róla a szilikonréteg-->ezért van,h madárfészek lesz a fejeteken, gubancolódik magyarul. Az indiai hajat csakis alkalmakra javasolják, rövid távú használatra, egy-egy különleges eseményre, de ennyi.
Az európai hajjal kapcs.-ban, én elhiszem,h drága mulatság, nekem is az volt...de el kell dönteni,h mit szeretnétek. Mert, amíg az indiaival gond van, az európaival még nem volt. És a hajról beszélek! Nem a felrakási technikák okozta problémákról. Haj minőségéről besz.
Gondoljátok át,h megéri-e indiait venni.
Puszo
Perrel azokat fenyegetik mások, akik itt konkrét név megadásával mondjuk lekontároznak valakit. Ilyenkor a lekontározott, vagy az ügyvédje ír nekem, mire én tartalomszolgáltatóként köteles vagyok törölni a róla szóló részt.
Gondolom, ez nem sértene, ha név szerint a te webboltodról helyezne el itt valaki negatív kritikát.
Aki pedig személy szerint rólam hazudozik elég komoly becsületsértő dolgokat, az ellen én lépek fel. Így működik ez.
Ha pedig ez, vagy más zavar, akkor isten veled, jól mondja Grácia, nem muszáj itt lebzselni.
Nem írtam sehol, hogy hajat árulsz.
Amúgy meg ha már ilyen szép és önzetlen missziód van, akkor tényleg csinálj egy saját informatív oldalt, futtasd fel! Természetesen fórum is legyen, amit te moderálhatsz, majd meglátjuk 1-2 év után mi lesz a véleményed.
Kedves HOXA!
Te tévedsz!
Nem árulok hajat ! Semmilyen hajat nem árulok!
Én csak vásárolom a hajakat és felteszem a fejekre!
Közel 10 éve!
Nem csak a Socap hajakat szólom le!
Általában a hántolt ázsiai hajat mind leszólom! Tapasztalatból!
Az a "független fórum" valószínűleg előbb-utóbb eldurvulna!
De nem annyira a kereskedők, hajárúsok miatt, hanem a sok laikus, tudatlan, nagy szájú fiatal kislány miatt, akiknek egyszer már valaki feltett hajat és ettől ők már tapasztalt "hajszakértők" lettek!
Kedves HAJAZÓ!
Mindenki látja, hogy te meg csak azért vagy itt, hogy a socap hajakat leszóld :PPP - bármilyen is az, mert én abszolúte nem értek hozzá.
Ezt a fórumot nem én nyitottam, nem én írok bele, és a hirdetéseim elférnek a többi ezer másik fórum mellett. Nem tudom miről beszélsz, te biztos érted.
Azért érdekelne, hogy az a független fórum, amit mondjuk egy socap-ellenes, vagy egy netes hajbolt tulajdonos hoz létre, mennyire lesz majd független. :DDDD Ez már tényleg csak akkor fog kiderülni, ha megcsináljátok. Hajrá!!!!
A tapasztalataimra alapozom a lépéseimet. Itt több forgalmazó is eljátszotta már, hogy több néven regisztrálva hintette el a reklámjait, szidott versenytársakat, stb.
Senkit sem tartóztatok, sőt, örülnék, ha olyanok beszélnék meg itt a dolgokat, akiket nem az anyagi haszonszerzés hajt.
Az érem másik oldala: ha tartalomszolgáltatóként felszólítanak jogilag kifogásolható hozzászólások törlésére, azt is meg kell tennem.
Menjetek, csináljatok független hajas weboldalt, engem nem zavar, sok sikert hozzá! :)
Haj kérdésben egyébként teljesen független tudtam maradni, nem úgy, mint sokan itt. Ez nem hajeladó topik és nem hajhosszabbítók önreklámozó topikja. Akinek ez nem tetszik, nem muszáj itt fórumozni.
Kedves HOXA ! (vajon ezt kitörlöd-e?)
Mindenki látja, hogy ez a fórum számodra csak egy alibi!!
Hogy elhelyezhesd valahová a fizetett hirdetéseket!
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás