Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
sziasztok!
nekem 3 napja lett meghosszabítva a hajam mikrocsomózással!
és gyönyörűűűűűű!!!!
ajánlom mindenkinek,és nagyon szép,nem is lehet észrevenni!
csepelen csináltattam az erdősoron!majd teszek fel kéépet!
Köszi a választ!
Szupi a hajad:*
Bianka megkérdezhetem, hogy ezt a dögös színt ami a képeden van azt mivel érted el? Szín,márka,hamvasító,stb?:D
Köszönöm a választ:)
Sziasztok, tudna valaki segíteni, hogy a kemon-nál, vagy a mátrix-nál a 8-as színmélység az mennyire világos? Én olyan világos-közép barnát szeretnék elérni, de félek, hogy a 8as színmélység az még szőke.
Valaki tud segíteni??
sziasztok!látom,hogy ki van irva,hogy nem a hajeladokra vagytok kiváncsiak,nem tudom,hogy ez vonatkozik e a hajhosszabbitokra is mert én az vagyok.igazábol csak segiteni szeretnék,ha esetleg kérdésetek van...
höillesztésbe tudok segiteni,ha valakinek valami kérdése van.
Szia!
Én kb. három hete csináltattam meg hőilleztéssel. Ahol én csináltattam mindhárom módszert csinálta a lány, és elmondta az elején melyiknek mik az előnyei és hátrányai. Én eleve a hőillesztést szerettem volna, de elmondta, hogy ez a legdrágább módszer, de pl. szőke haj esetén kevésbé látszik ki, mint a varrás. Szerintem mielőtt megcsináltatod tetess fel néhány tincset és hordd néhány hétig, hogy lásd neked megfelel e. (mosás, szárítás, alvás..:))
Sziasztok!
Én most szeretném meghosszabbíttatni a hajam de nem tudom hogy melyik módszerrel.mert aki megcsinálná ő csak a hőillesztéses hosszabbítást csinálja.De van akivel beszéltem neki olyan volt és azt mondta h kikezdte a fejbőrét.De viszont úgy hallottam hogy szebb mint a varrott.Valaki tudna nekem segíteni h melyiket válasszam?melyik a jobb?
sziasztok. hát okosabb nem lettem... látom eléggé eltérő a véleményetek a hajakat illetően.. én ha tetetek is föl csak európait és nem sporolok a fejemen ha már ott tartok hogy tetessek fel "pot hajat"a rossz munka épp olyan mint a rossz bor...
a jonak meg nem kell reklám....
csak én nem tudom el dönteni hogy varrasam vagy hővel tetessem föl vagy van 3adik is.. mikro gyűrű :))nekem az kéne hogy ne látszódjék és minnél természetesebb legyen.a többi nem lényeg. mármint a pénz.. józanész határokon belül persze. szerintem nem szabad sporolni azon ami a nap 24órájban veled van és viselsz és attól függ az hogy hogynézel mert egy nőn siznte majdnem mindkei az arcot a hajat nézi elősször.. elég szar és hiteltelen lehet egy rosszul föltett haj.szerintem..
Szia, ami a hőillesztést ill. van, akinek nagyon bejön és semmi baja sincs a hajának tőle...és van bizony,akinek nem bírja a fejbőre/haja. Utóbbiak közé tartozom Én is, sajnos. Teljesen egyénfüggő.
Ami a varrást ill., teljesen normális dolog ill.reakció, hogy viszket a fejbőr az első 2 hétben, ugyanis ennyi időre van szüksége általában a fejbőrnek ahhoz, hogy megszokja az illesztést, de elég fura, hogy ha erről nem beszélt a hölgy/úr, aki felhelyezte Neked.
Sziasztok!
A csatos haj valóban nem roncsol, és uúgy lehet fésülni,mosni, vasalni, besütni, festeni stb. :) Nem hullik és nagyon kényelmes, valamint könnyű viselet.
Igazán praktikus ötlet. Ugyanúgy néz ki,mint egy feltresszelt haj (az is), csak a kül.annyi,h vannak rá varrva kis csattok...ennyi :)
Összefogni is összelehet,kis ügyesség kell hozzá és ki sem látszik :)
Szerintetek a hajker-es osztályozott magyar hajak azok tényleg magyar hajak????
Elég nehéz elhinni, hogy ilyen sok magyar nő levágatja a haját. Manapság mindenki inkább hosszabbítja, mint vágja..nem?
szia!
én amit tanácsolnék, hogy bármit is választasz, ha az átlagnál jobban hullik a hajad, semmiképp ne várj 3hónapot a leszedés- visszarakással, sőt, akár talán 2- t sem. 1- 1,5 havonta szedesd le és rakasd vissza. akkor nem hiszem, hogy történhet baj. meg persze, ha ért hozzá a fodrász és rendesen felvilágosít, hogy ez mivel jár. remélem segítettem egy picit. :)
Ja,most láttam, hogy Neked 55-65 centis haj kell.:)
Akkor vedd úgy,hogy meg se említettem a barátnőmet!:)
Viszont egy olyan hosszű európai vagy magyarhaj elég drága lehet!Aukciós oldalon semmiképp ne vedd!
Mégegyszer egy kalappal!:)
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás