Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Aurórára is azt hitték egy páran, hogy Barbi:) most Rám is:):D
Itt Mindenkinek "BARBIE":)) parája van???
Így van az értelmes Emberek itt a fórumon hajakról,stb... szeretne beszélni, nem a TEE hülyeségedre kíváncsiak!
Mi van fáj az igazság, hogy kamuzol mindegyikünknek??? Nyiss egy fórumot "kamuzósok ide"
Néven:))!!
Szia
Szia
megnéztelek és szép a hajad igazi vagy pót?
és ha póthaj akk ind v. eu haj?
kösszi remélem nem vtam tolakodó!:)
ha lessz képen normi akk teszek is fel:)
mielött velem is veszekszel:D
esetleg ha valaki megosztaná velem hogy ha hajat szeretnék hosszabítani hol éri meg és milyen hajból?!
remélem nem gáz hogy ilyen tudatlan v-ok:(
Jó köszönöm lehet egy probát megér!:)
Paulinne te méért veszekedsz a Gina5-tel én ugy tudom törölnek ha bármi rosszat írok ide!
vagy talán nem?
és mért jó ide álnéven irogatni?
ezegy topik nem?mindenki leírja a véleményét én is sok mindent szeretnék tudni!pl:hol vannak jó hajak...meg ki is a jó szakember és nem vitát akarok!
:)
Szerintem meg húzzál innen el ! :))
Kinek irkálok hazugságokat? Csak azért,mert akinek megrtam a "múltbéli hajas problémát",eddig midnenkinek UGYANAZT a szöveget küldtem el..:) tehát nem tudom hol itt a hazugság??
Egyébként meg Barbi,hogyhogy regisztráltál ide?? :))
Éééén?? Miért úgy érzed??:) Csak hazugságokat írkálsz folyamatosan mindenkinek:)! Eddig akikkel privátba beszélgetek, mindenkinek mást írsz és nem tudunk Téged hova rakni:)!
Ezért is írtam, hogy Neked csak a bajod van Mindenkivel:D...Szerintem próbáld ki ezt a ricinusolajat:DD
Legyél is boldog,van miért! :)
Én is ajánlom a naplómat :DD folyamatosan teszek majd képeket.
Hali!
Mennyi?
Hát Én nem hiszem hogy ennyi pénzért megnöne a hajcsim akkor mindenki ilyen venne 250ft-ért!vagy nem:D
Ha vlakinek itt van szép póthaja,mennyiért rakatattok ami szép,Én a höilesztésröl halottam és láttam gyönyörűeket,uhha varásos naon nem jön be!
Köszönöm elöre is!
sziasztok!
És milyen árban van ez a szer?
kiprobálnám!
Téged is dicsértek így anno emlékszem:)...az nem volt fura?
De sejtem mi jár a fejecskédben..Azt hiszed "ez itt a reklám helye":D..Pedig el kell keserítsek egy pár Embert, mert nem az volt, legalábbis nem annak indult.. Auróra soha nem is találkozott azzal a Lánnyal, csak folyamatosan rendelte Tőle a hajakat és ennyi! Megpróbálta Velünk megosztani, mivel azért vagyunk itt, de a Hajazó aki mindenkiről mindent tud:) közbelépett szokás szerint és elkezdte fikázni azt amivel Ő elégedett volt. Persze, hogy nem hagyta magát, védte az igazát/tapasztalatát/véleményét:)! Ha Neked ebből ajnározás jött le akkor sorry!
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás