Hajfestés (beszélgetés)
Igen, és ahogy powerpuffemo írta, ha van lenövésed arra figyelj oda.
Ha felkented figyelgesd, h milyen a színe, a mahagónihoz amúgy sem kell annyira világosra leszívni.
Szia!
Köszi, hogy válaszoltál. Most fekete a hajam, mahagónira szeretném festeni. akkor ezzel a szőkítővel befestem (gondolom úgy kell mint más hajfestékkel), megszárítom a hajam, és festhetem mahagónira?
Szia!
Én régebben ezzel világosítottam a hajam, ha már nem akartam sötétet. Egyszer sötétbarnából vöröses szőkét, egyszer pedig a padlizsánból világosat. Szerintem nagyon jó (színleszedés szempontjából) de ugyanúgy roncsolja a hajat, mint bármelyik szőkítő.
Sziasztok!
Senki nem tud semmit a Garnier Nutrisse Creme kiszőkítő-ről?
Sziasztok!
Én segítségért fordulok hozzátok! Nekem régóta kékesfeketére van festve a hajam. Most úgy döntöttem szeetném mahagónira festeni. Egy mód van rá, nem szeretnék fodrászhoz menni (nem szeretek órákat ülni), és nem szeretném lenöveszteni. Nézelődtem a neten, és találtam ezt: Garnier Nutrisse Creme kiszőkítő. Szóval, valaki használta/használja ezt? Légyszi írjon, aki tud róla valamit. Ha most átfestem ezzel a festékkel a fekete haja, akkor világosítja?
Kár érte:(
Úgy lehet eljött az idő, hogy hupilila hajszínem legyen:D
Köszi:)
Ez pedig az én hülye kérdésem:
Vettem még pár hónapja műhajat, 100% poliészter és azt lehet hennával festeni, mert kicsit elüt a mostani hajszinemtől...
Helló!
Kb. 4 hónapja beszíneztem szinezővel a hajam vörösre, ami elméletileg 24 mosás után kikopik. Csakhogy nálam ez nem történt meg hanem az eredetileg világosbarna hajamról nő le a vörös és nagyon csúnya. Nem tudja nekem valaki megmondani hogyan kaphatom vissza az eredeti hajszínemet???
Szerintetek lehet hennával melíroztatni?
Egy barátnőm fekete melírokat szeretne a hajába, de nem akar semmilyen ammónia tartalmú festéket használni.
Sziasztok!!A helyzet az,hogy nekem sötétbarna
hajam van és be szeretném festeni,csak nem tudom milyen szín illik hozzá....szóba jöhet a szőke(festés/melír)?????Ha igen,milyen módon,hogy ne legyen túl elütő az eredeti hajszínemtől???(esetleg világosbarna,és szőke melírral??)Addig világos,hogy ha csak melírozok az nem roncsolja a hajamat annyira...
Ahan,értem.Csak a tövemet szoktam festeni,néha csinálok egy frissítő festést az egészen,de ez ritka,nem szeretném tönkrevágni a hajamat.
Gondolom,ha az egészre teszem,akkor 1 tubus festék,120ml hidrogén.
Majdnem derékig ér a hajam.
Mennyit ajánlasz rá?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?