Hajfestés (beszélgetés)
Ettől amit írtál nem károsodik a hajad, visztont nem vagyok biztos benne hogy a jeans color tartós lesz ha nem volt soha kiszívatva a hajad. Ha még sose volt szőkítve akkor kipróbálhatod a palette wild light világosító melírfestéket amit megkapsz drogériákban vagy szupermarketekben. Ha már volt korábban szőkítve és leszeded oxy reloaddal aszínét akkor talán megfogja a lilát. Próba szerencse.
nekem nagyon sötétbarnára van befestve a hajam, sokan azt hitték hogy fekete. előtte feketére volt csak hullott tőle. ha vki fekete festéket használ és nagyon hullik neki annak ajánlom hogy inkább fesse ilyen nagyon sötétbarnára. ettől már egyáltalán nem hullik nekem:) am silky-t használok. 1000ft körül van és 100ml így kettőt se kell vennem bőven elég a hajamra. most szeretnék bele sötétlila csíkokat. visszaolvastam a kommikat és írtátok az oxi reload-t. erről még nem hallottam. ha pár tincset bekenek vele akkor kiszedi a sötétbarnát (de megmarad az eredeti hajszínem) és átfestem lila festékkel akkor sztetek úgy jó lesz? nem károsítja a hajam? mert már így is eléggé káros... fodrászom azt mondta vegyek jeans colort, mert akkor nem kell kiszivatni a hajam ahhoz hogy lila legyek, de hogy az 3-4 hajmosás után kifakul, mert csak szinező. én vmi tartósabbat szeretnék mert nincs kedvem 2hetente kenegetni a hajam...
Fodrászkellékesnél,bár nem tudom ,hogy ez a cég kiadja -e boltoknak a termékeit.
Sziasztok!
Ezt az oxy reload-ot hol lehet kapni? És milyen árban van?
Én is hallottam már róla de ilyen hajlevágós történenet még nem. Annyit tudok hogy ez is a hajfestéket szedi le de hogy tönkrett volna hajat olyat még nem. Mivel más mint az oxy reload elképzelhető hogy tönkreteheti a hajat de biztos hgy ez nem igaz mindenkire mert akkor nem árulnák. Lehet hogy ezt nem érheti hő vagy ezt nem lehet tovább rajtahagyni és azért tette tönkre a hajat.
Az is szinleszedő,ami kiszedi a hajból a szint.Olyan mint az oxy reload.Viszont minden szinleszedő után bekell festeni a hajat,különben visszaoxidálódik.Én már jártam már úgy,hogy leszedtem a szint,gyönyörűen leszedte,de mikor ráfestettem a kivánt szint,vissza jött a régi szín amitől megakartunk szabadulni,ezért én mindig alávilágositok egy kicsit.
Ki mit hallott a Loreal Efassor-ról? Sokan szidják egy másik fórumon, mert tönkre vágta néhány csaj haját??? Szerintetek? Én csak 2-3 árnyalatot akarok világosítani a sötétbarnás fekete hajamból????!!!!
Szia! Én otthon csináltam magamnak, szerintem felesleges fodrászhoz menni ezért, hiszen nem tudod elrontani, és nem károsítja a hajat, hogyha tovább rajta van mint a haszn. utasításban írják. Amúgy a haszn. ut.-ban minden pontosan, lépésről lépésre le van írva. Amúgy nagyon jó kis szer.
Es az Oxy Reloadot valaki hasznalta mar otthon, vagy csak fodrasz csinalhatja?
Sziasztok! Egy ismerosom azt tanacsolta,ha fekete hajambol sotetbarnat szeretnek tobbszor fessem be vilagosbarnaval. Ez sikerult is igaz nagyon sotet de megsem fekete. A gond csak az h a lenoves az vilagosabb es eleg rondan nez ki, nemtudom mit tegyek. Nem akarom az egezet sotetbarnaval festeni, mert ugy lettem fekete is, hogy sotetbarnaval festettem es fekete lett sajnos Nincs valakinek valami otlete h mit csinaljak a lenovessel?
Az mindegy, mert nem kimondottan szőkítő, így a sötétet biztosan nem fogja be.
Igen csak kicsit kíméletesebb és lehet vele egyenesíteni is. De nem ajánlott házilag ilyemiket csinálni. Pláne nem festett hajon.
Garnier 100% Color 512 számú,világos kávébarnához sikerült olcsón hozzájutnom.Akkor az nagyjából csokibarna ugye?A kép szerint is.
A kávébarna sötétebb,de nem sokkal.Mondjuk ez a festék fajtájától is függ.
Az Alfaparf hydratexture mire jó? Olyasmi mint a dauervíz?
Mi a külömbség a csokibarna és a világos kávébarna között?Mindegyik vöröses barna nem?
Az oxy reload lényege hogy visszafordítja az oxidációt amit az oxidációs festés közben végbemegy a hajba, és visszaoxidálja a mesterséges pigmenteket. A színező viszont nem oxidálódik bele a hajba csak a felületét festi át egy másik módszerrel minta tartós hajfestékek és erre nincs hatással az oxy reload. Ezért nem szedi ki a színezőt. Viszont a színezőt már egy gyengébb leszívatással is el lehet tüntetni.
Én úgy tudom, hogy a színezőt nem szedi ki, de azért egy próbát megér, nem is értem, hiszen a festék jobban beivódik a hajba. A Selective honlapján megye szerint rá lehet keresni az értékesítőkre, én is így jutottam hozzá.
A castingot nem szedi ki. Az oxy reload az nem a márka hanem az anyag neve. A selective csak egy márka. Van még pl vital remover amit én használok, vagy loreal effassor vagy alfaparf vagy goldwell. Mindegy a márkája igazából csak ne hajradír legyen hanem hajszíneltávolító vagy remover vagy ilyesmi. A fodrászkellékesben milyen van?
Nem tudjátok hol lehet ilyen oxy reload-ot venni, mert webshopokban nem láttam, nálunk pedig fodrászkellékesben nem árulnak csak más márkát (nem selective). AMúgy szerintetek ez a casting hajszínkrémet is kiszedi? Mert az elvileg hajszínező...
Kedves Rilla! Van egy olyan nevű szer(oxi reload) ami kiszedi a hajadból a festéket, úgy hogy a saját haj pigmentjeit nem bántja és nem roncsolja a hajat. Nekem vörös volt a hajam és szőke akartam lenni, elmentem fodrászhoz, és blansolta, majd befestette szőkére, mondanom sem kell narancssárga lett. Itthon megcsináltam az oxi reloaddal és 2szer kentem fel, az eredmény: szép világosszőke haj. A lényege hogy csak a festéket szedi ki a hajból, aztán olyannal fested be amilyennel akarod. Próbáld ki! Kb 2500 Ft-ba kerül.Ha további kérdésed lenne, keress meg nyugodtan. Kinga
De ez nem csak világosabb színű, hanem 8-10 árnyalattal világosabb.
Szerintem ha csak simán a világosabb színű festéket kened rá, semmilyen változás nem lesz.
úgy értettem igen, hogy hidrogén és szőkítőpor. szóval azt akarom kihagyni. csak simán rámenni festékkel. egy nagyon világos, hamvas színnel. 2x átfesteni a tincseket és utána pár 7 múlva mégegyszer. bízom benne hogy összejön és nem leszek sárga, mert attól rosszul vagyok. :)
Hidrogén minden festékhez kell!!!!!!Te a szőkitésre gondoltál inkább,nem? Megpróbálhatod az extra világos szőkével,de először próbálj ki egy tincset milyen lesz.Az a baj,hogy a bolti festékek mind besötétednek,hiába van az ráirva hogy világos barna,nem szabad hinni a képnek!
Szisztok!
Nekem olyan gondom lenne, hogy vettem egy Loreal excell 10 hajfestéket, de mivel hosszú a hajam, ezért 30percig hagytam rajta, úgy voltam vele ha már kiadtam érte 2000ft-ot, akkor már fogja be rendesen.
De jól ráfáztam, mert nagyon sötét lett. A neve nyagyon világos barna, és a képen is gyönyörű világis színe volt, hát nekem nagyon sötét barna lett.
Na, az a lényeg, hogy szép fokozatosan szeretném kiszőkíteni a hajam. De hidrogénezni nem akarok, hanem kinéztem magamnak egy loreal preference extra világos szőkét és gondoltam csinálok bele melírcsíkokat. 2x befestem, és hátha világos lesz.
aztán utána 2-3 hét után megint átfestem. Szőke leszek egyszer, vagy szinte lehetetlen elkerülni a hidrogénezést???
Ezt nem ismerem. Tudom melyik az, de sosem próbáltam. Szerintem ez nem kimondottan világosításhoz van, mint a másik.
Tudtok olyan oldalt, ahol sokféle frizurát és hajszínt lehet megtekinteni?
Változtatni szeretnék!!!!!! :)
Köszönöm a válaszod! Neked is Ada12!
Ma voltam a tescoban, és ás nem volt olyan kiszőkítő. Csak palette color XXL-ben, szőkítő. Rá van írva: 4-6 árnyalatot világosít. Ez is jó? Nekem kb félhosszú hajam van, egy doboz elég rá?
További ajánlott fórumok: