Hajfestés (beszélgetés)
Sziasztok!
Napok óta figyelemmel követem a beszélgetéseket, de konkrét választ nem találtam a kérdésemre, ezért gondoltam most már írok :)
Évek óta feketére festett a hajam ( eredetileg közép barna), kb vállig érő, nem egyenletes hosszúságú. Szeretnék megválni a feketétől és valami szép ( nem túl sötét) barna színt elérni. Vettem 2 csomag Effassort 6%-os oxy-val és egy sötét szőke festéket. Szerintetek milyen lesz a végeredmény?
Köszi a választ.Őszintén inkább fodrászra kellene bíznom mert van egy olyan érzésem hogy elcseszném,egy olyan fodrászt találtam aki jol fest,tudja miből mit lehet csinálni,csak mikor rátaláltam akkor már késő volt a hajamnak,de most szerintem hozzá megyek,félek az otthoni festéstől,olyan színt szeretnék mint az eredeti és igy szép lassan egészséges lesz ismét.Hála égnek még nincs ősz hajszálam,egyedüli a családban aki ennyi éves korára nem őszül.
Örülök hogy végre rászántam magam,pedig csak 1 jó fodrász kellett volna és akkor maradnék szőke de nem,legyen egészséges a hajam azt akarom.
pár év mulva lehet már felsem tünik a kék haj :o)
Sziasztok!
Hát gyerekek én elhatároztam magam 99%ban hogy visszatérek az eredeti barna hajszínemre,kb másfél éve szőke vagyok,kenhetek én erre bármit,száraz és ugy néz ki mint egy cirokseprű :-O
Akkor néz ki jol ha a fodrász simára száritja,de ennyi,akkor tetszik.Amikor a tövét festik akkor picit eltérő és engem ez zavar.
Amikor az eredeti hajszínem volt akkor akár a legolcsobb sampontol is gyönyörűen csillogó volt és egészséges,gyorsabban is nőtt,most meg....... sajna kifogtam egy-két pancser fodrászt aki nem tud festeni,hát köszi elég volt.Most még vállalkoznom kell a festésre,remélem utoljára.Lehet eleinte "szürke kisegérnek" fogom magam érezni,de ha látom a hajam csillogását akkor az nagyon jó lesz :)
Hogy kezdjek hozzá?Befestetni barnára ok,de gondolom 2* is kell,mennyi idő teljen el a 2 festés között?
Köszi a választ.
Sziasztok!
Szőkére van melírozva a hajam, de nagyon sok féle szőke van benne platina, meg egy kicsit sárgás is van benne, az lenne a kérdésem, hogyha fekete hajszínezővel befestem a hajam (mert ki akarom próbálni, hogyan állna, mindenki azt mondja hogy jól) az akkor be fogja fogni teljesen? Palette XXL feketére gondoltam, nem kékes fekete hanem simára. És ha az kijön belőle akkor megmarad ugyanolan színűre a hajam? mert a rendes festék ugye beépül a hajba, a színező meg csak felületi.
Várom a választ! :)
Szia!
Bocsi hogy megint hozzád fordulok!
gondoltam, 2-3 hét múlva ismét átfestem a hajam. most sötét vöröses lett, a casting mahagónitól. ha rákenek olyan opálos mahagónit, szerinted milyen lesz? végül valamilyen vöröses színre szeretném, de nem az a túl rikítósra. padlizsán színt néztem, de az inkább lilás. majd lesz időm, körbenézek a festékeknél, hogy a mahagónin kívűl milyen vöröses színek vannak.
Szija
A fizikai hajszínező befogja. Ez vagy olyan mint amit a drogériákban kapni egy tasak festék és semmivel nem kell összekeverni csak a nedves hajra fölvinni. Mint pl a palette, de ha azt használsz és kékesfeketét akkor az a jégszőkén kéknek fog látszani valószínűleg. Vagy vehetsz professzionális színezőt is. De csak egy fajta van aminek van fekete árnyalata és az a directions la riché színező. Nekem ilyen van türkizben és befogja a műhajat. Ez csak annyi hogy rákened, rajtahagyod 10 percig aztán lemosod és valószínűleg soha többé nem jön ki belőle. A lényeg hogy olyan színező legyen amit nem kell semmivel összekeverni. Sok szerencsét.
Hali!
Nekem lenne egy nagyon nagy kérdésem:D
Netről vettem Futura műhajat, és ugye azt elvileg nem szabad festeni...
A műhaj 60 cm és jégszőke. De mivel nekem csak elöl szőke a hajam a többi fekete, ezért úgy szeretném befesteni, hogy 1 tincs megmaradjon szőkének, aztán 1 tincs fekete...szőke...fekete, így tovább.
És a lényeg az, hogy mien festékkel lehetne a műhajat festeni? Mert valahol olvastam, hogy ruhafestékkel, csak azzal picit bonyolult lenne nekem befesteni, mivel abba a ruhát áztatni kell, én meg szeretnék pár tincset kihagyni...meg hallottam hogy a henna is befogja. De az mennyire tartós? vagy végülis mivel lehetne festeni, ami biztos, hogy befogja?:S Mert a hajfesték nem fogja be...
Előre is nagyon szépen köszönöm!
köszi powerpuffemo mivel nem én fogom csinálni ezért remélhetőleg a fodrász elég ügyes lesz :)
amugy nem tud valaki egy olcsó fodrászt? :D
Sziasztok!
Ismét off :)
Szerintetek ha hajbalzsamot,pakolást ugy rakom a hajamra hogy felmelegitem akkor jobb lesz a hatása?Vagy elég ha fóliába tekerem hajam?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?