Hajfestés (beszélgetés)
Sziasztok!
Most regisztráltam és remélem tudtok segíteni nekem.Hosszú,nagyon dús és természetes göndör hajam van,eredetileg barna,de már évek óta rézvörösre festem,sokféle márkát kipróbáltam,de egyikkel sem tudtam elérni,hogy igazán intenzív,narancsos színt kapjak.
Köszi szépen.
Ha fodrász kellékesnél nincs, akkor hol tudnék ilyet beszerezni? Csak 2-3 árnyalattal szeretnék világosabbat, hogy a mostani 3/0-ás Londa Colorral festett hajamat befogja a BES 5,76-os.
Igen, érdekel a menete a dolognak. Küldtem Neked privátban is üzenetet.
Köszi előre is a választ!:)
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Szeretnék világosítani a hajamon, vettem Efassort, de csak a vizes-samponos keverést szeretném kipróbálni, de nem tudom, hogy milyen arányban, mennyi percre tegyem a hajamra...Ha valaki tud, kérem segítsen! /nincs rajta a csomagoláson :( /
Sziasztok!
Megjöttem a fodrásztól és iszonyat boldog vagyok :-)
Ugy volt hogy az eredeti középbarna hajamat akarom vissza,de hát ez nehéz lett volna az elcseszett szőkéből,végül is ilyen sötét barna lettem de nagyon jól áll és kiemeli a kék szemeimet.Lényeg hogy vágattam is belőle,egészségesebbnek néz ki és a vágás is klassz :)
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni? Sajna anyagi okok miatt kénytelen vagyok áttérni az otthoni hajfestésre a fodrász helyett. Esetleg valaki meg tudja mondani, hogy a nagyon sötét hajamat, hogyan egy lépésben világos vörösre festeni? Most ilyen a hajam, de már van 5cmes lenövésem és be kellene festenem. A fodrászom nem akar segíteni a témában. Hogyan tudok olyan festéket keverni, ami egyszerre szív is és közben be is festi vörösre?olyan mint a liptai klaudiáé. Dobozos nincs ilyen ugye? Előre is köszi a segítséget :)
ne haragudj a fodrászra. nemcsoda hogy 4 év után csak 15 cm-t végott. hidd el sokkal jobb lenne ha min. 2-3 havonta vágatnál 1 cm-t a végéből.
Gondolom az a 15 cm, amit levágott, teljesen töredezett volt. a törött végű haj, nem nő úgy, mivel fésülés közben letöredeznek a hajvégek.
de tanácsolom, hogy használj hajvégápolót. pl szilikonost. isteni lesz tőle a hajad. próbáld ki.
Nekem a szinezőt is úgy kiszedte az oxy reloda, mint a pinty......! igaz nem az volt utoljára rákenve, hanem sima hajfesték, de előtte csating volt.
az oxy reloadot, tincsenként tekerjétek be melírpapírba. higgyétek el hatásos.
Ne keverjétek be egyszerre azt a nagy adagot, hanem részletekben, de mindig egyenlő arányban. én digit.mérleg segítségével mértem ki pontosan az adagot.
Sziasztok!
Régóta keresek kék hajfestéket, de egyelőre semmi használhatót nem kaptam. 1-2 mosás után kijött vagy be se fogta a hajamat. Nem tudtok ajánlani valamit, ami tovább bírja a hajon, vagy nektek bevált?
Mostmár értem! Azt hittem hogy ugyanúgy kivilágosítja szőkére bármelyik hajszínt mint a szívatás! Akkor ez nem jó megoldás édesanya számára! És ez az amonnia mentes szívató, ez olyan mint a rendes, csak nem roncsolja?
Nagyon szépen köszönöm hogy válaszoltál, és gazdagabb lehettem ezzel az infóval!:D
sziasztok,
ez a szinleszedö valami ami nem karositja a hajat, az eredeti hajszinemet adja vissza? nekem szokitve volt a hajam,( de sargas voroso volt sajna) majd rakentem egy natur kozepszoke szinezot, amitol sotetbarna lett szinten voros beutessel( fodraszfestek wella) es utana nehany helyen szokitokremmel es 9%os oldattal belecsikoztam h megtorje azt a borzaszto sotet szint. igy most a vilagosabb csikok arany szinuek. ha erre rakennem a szineltavolotot akkor milyen szinem lenne ? :)ja, eredeti hajam szokesbarna, fodraszskala szerint kozepszoke
Sziasztok!Valaki legyen szíves írja már le hogy ez a színleszedő technika mit is jelent? Ugye nem egyenlő a leszívatással, mert ez teljesen tönkreteszi a hajat!? Édesanyámnak vörös a haja, másodjára festettük be barna festékkel, a fodrász sötéttebb barnát, és 6-os oxit ajánlott hozzá, de a hajszíne még mindig vörös, csak most sötétebb.
Hallottam egy kíméletes szívatóról, és most nem tudom hogy ti is erről beszéltetek-e? És ha meg tudnátok ennek a nevét mondani, nagyon örülnék!
Köszönet!
képzeljétek kiderítettem, hogy ez a "balayage" technika a "painting" techikával egyenlő. művészi hajfestésre használják a kifejezést, tavaly egyértelműen ez az eljárás volt a legnépszerűbb a melírcsíkok készítésénél. Az eredmény nagyon finom, természetes és hihetetlenül hatásos. Az úgynevezett lowlights (sötétebb színek) mélységet adnak a hajnak, a highlights (világosabb színek) ragyogó reflexeket visznek a frizurába.
A technikát időközben még tovább fejlesztették. Az „újgenerációs painting” során a lenőtt hajtöveket mossák össze a festett részekkel, így érnek el még természetesebb hatást. A haj színjátékai így még intenzívebbek lesznek.
Na ilyen fodrászt keresek aki meg tudja ezt csinálni. Sajna eddig senkit sem találtam.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?