Hajfestés (beszélgetés)
sziasztok! hallottam a "balayage" techikáról... esetleg Magyarországon tudtok valakit aki csinálna ilyet? Nekem tegnap rontották el a hajamat, így most sárga. Kivagyok! 26 évet vártam a hajfestésre, és rögtön katasztrófa lett.
Ez a "balayage" ugyanaz mint a fésűs melír? előre is köszi
Kb. négy éve vágattam le utoljára a hajamból. Megkértem a fodrászt, hogy csak annyit vágjon, amennyit muszáj, erre ő 15 cm-t vágott le. :( Azóta nem voltam fodrásznál.
A szinleszedő megkönnyiti a hajszintől való megszabadulást úgy hogy nem roncsol és egymás után többször megismételhető! Hát nem tudom,hogy fodrász kellékesnél lehet-e kapni,nézd meg!
Milyen időközönként vágatsz? Lehet hogy azért nem nő hosszabbra,mert letörik a vége.
Nem vagyok szakmabeli.
A színleszedő konkrétan mit takar és hol lehet ilyet venni?
sziasztok.Én egy igazi kaméleon vagyok.Remélem egyszer leállok vele!A lényeg,hogy most evégből van egy érintetlen,ám felesleges Loreál Casting Creme Gloss,ammóniamentes hajszínkrémem,(535),csokoládé árnyalatban.Megtettszett a vöröses csillogása,így most vörös lettem.Most úgy érzem egy darabig így is marad.Szóval baráti áron továbbadnám.Én 1499 ft-ért vettem.800 ft-ért eladom.Akit érdekel,kérem írjon privit!
Sziasztok! 16 éves korom óta festetem a hajam. Már 7 éve szőke vagyok. (Az eredeti hajszínem sötétbarna). Itthon festem már két éve, Palette c10, sarki ezüstszőke színnel kéthetente, mert kb 6 mm-t nő a hajam, és nem szeretem, ha nagyon lenő. Mellette vasalom is, hetente kétszer. Nagyon szeretném, ha derékig érő hajam lenne, 3 éve nem is vágatom le. Szedtem Biovanne-t is 3 hónapig, most újra elkezdtem, de egy bizonyos szintnél, amit a képemen is láthattok nem lesz hosszabb, pedig gyorsan nő. Pár hónapja méregetem, hogy kéthetente mennyi a lenövés, és boldog is voltam az eredménytől, viszont a tavalyi fényképeimen ugyanekkora a hajam, és ez nagyon elkeserített. Mitől lehet ez?
Neked is szinleszedő előszőr aztán egy kis szőkités azon a részen ahol szükséges.Mivel irtad,hogy 1 éve volt szivatva,azon a részen a szinleszedő szőkére fogja szedni.
szia,
nekem is ez a gondom.majdnem fekete a hajam és kicsit világosabbat szeretnék. most BES 5.76-al festem. ez a szín nagyon tetszik, de egyelőre csak a lenövés olyan, illetve a hajam vége, mert 1 éve le lett szivatva.
mit tegyek szerinted?
feketéből nem fogsz tudni világosabbat szőkités nélkül.Én szinleszedővel szoktam kezdeni és utána már nem kell olyan erős hidrogénnel szőkiteni ahhoz hogy világosabb legyen.És nem megy tönkre a haj.
a rézvöröshöz le kell világositani egy kicsit.Ha rátszed a rézvörös festéket a töved szép rézvörös lesz a vége megmarad rubin vörösnek.
Feketéből lehet világos (de legalább világosabb) barnát varázsolni leszívás nélkül?? Leszivatni nem akarom mert akkor tönkreteszi a nagy nehezen újra életrekellt hajamat....
Igen a vörös hajszínt a legnehezebb kiszedni a hajból mert az kis pigmentekből áll. Így ez ragaszkodik a legjobban! :)
De tényleg nem lehetetlen.
Az igaz hogy vörös hajszint nehéz eltüntetni de nem lehetetlen.
köszönöm a válaszokat, a privit is. bátor leszek és belevágok a hajvilágosításba. képzeljétek egy idősebb fodrásznő ahol megkérdeztem azt mondta hogy a vörösből sosem lesz világosbarna. szerintem adja vissza az oklevelét vagy mijét.
Hahó,irtam egy ideje lehet nem vettétek észre,de ha valaki tudna nekem ajánlani megköszönném ismételten....
szal "hogy befestettem a hajam selyem violett árnyalatra. . . nagyon tetszik, de a szin állandóan engedi magát, hajmosáskor teljesen vörös vizet kapok, és már a második alkalom volt h egy hónap után átfestettem mert az eredeti barna hajam a szőke melirral összekeveredett a szinnel és ilyen eléggé érdekes fejet kaptam xD persze tudom a szőkét igazán nem lehet eltüntetni, de nem tud-e valaki egy hajfestéket ajánlani ennek a szinnek a környkékén. . . . vagy valami tipp h kicsit tartósabbá varázsolhassam. . . . csak igy jön a strandszezon és igy nem lehet vele vizbe menni mert még azthiszik valami bajom van :D Ár nem akadály. Köszi előre is!
jaj, és Schwarzkopf Brillance/859/ van most nekem. . . ."
sziasztok!Barátnőm haja most vörös és narancssárgát vagyis olyasmi szint szeretne és szeretmék tanácsot kérni hogy szőke vagy amilyen szint szeretnék hajfestékkel fesük be!MERt régebben raktam a hajába szőke melirokat akkor ilyesmi szine lett amilyet szeretne.De nem merünk kisérletezni!Szerintetek?Előre is köszi
Szia!
Igen lehet! Lehet hogy először még lesz egy pici vöröses beütése, de az a következő festésnél eltűnik. Az hogy mennyi az nagyon változó! Attól függ hova mész! :)
Szia!
Hiába kensz a hajadra világosabb festéket mint a mostani hajszíned mert nem fogja befogni. Csak a töved lesz világos, hossza meg marad sötét. Kicsit le kell szedni a hajszínedet.
sziasztok! most rubin vörös(sötétpiros) a hajam és rézvörös szeretnék lenni. szerintetek milyen festékkel kéne befestenem? fodrászhoz most nem szívesen megyek, mert nemrég nagy csalódást okozott és nem is volt olcsó. köszi előre is!
Lehet.Én most csináltam a vendégemnek vörösből világos barnát.
sziasztok. feltennék nektek egy hajas kérdést. szerintetek egy vörösesre festett hajból, lehet-e világosbarnát csinálni? és mennyiért kb?
Háth van a fodrászom és hát szerintem rá fogom bizni.Még nemvolt soha melirozva a hajam remélem nem rontja el.Ez a legjobb fodrász errefele :)Meghát barátnőm ismindig ottmeliroztatja a haját és neki mindig jól csinálja,szóvaloda fogok menni :)
Amugy nincs msn vagy vmien cimed ahol lehetne beszélgetni? :)
Nincs mit:)nincs a kozeledben jo fodrasz?pl akihez anyukad,baratno,ismeros jar es dicseri?
Köszi a tanácsot.Akkor a melirozásnál maradok és ha jóláll késöbb jöhet az egész haj befestése.Márcsak vmi jó fodrászt kéne találjak aki nem rontja el.
Nah tettem fel képet.Asszem az elöbb vmit elrontottam és azért nem találtál.
Ja az más:)szerintem először csak melíroztass.
További ajánlott fórumok: