Hajfestés (beszélgetés)
Ha undorító lesz a töve már frissen is, akkor miért nem keresel másik fodrászt? :)
Nem találtam a képeidet... :(
"Tudom, hogy azért, mert akkor az eredeti barna hajamra megy rá, mégis olyan hatása van néha, mintha kopaszodnék!"
Ezt nem értem... Dunaújváros. :)))
Szia!
Utolsó 5-10 percre ráhúzhatod a végére is. Ha ledobja, érdemes néha hajszínezővel rámenni,mert jobban befogja a korábban szőke hajrészeket. A képen a csajnak eredeti sötét hamvas szőke haja van... Szívesen és szorítok hogy sikerüljön! :)))
Szia!
Ez valóban gyönyörű hajszín,de nem ajánlatos világosszőke hajra ráfesteni. Mivel szőke hajra vinnéd fel, jóval világosabb lenne azokon a hajrészeken ami most szőke, mint a tövén. Ez egy kevert szín és elég sok vörös pigmentet tartalmaz, ne tévesszen meg a "karamell barna" név. Szőke haj nehezebben veszi be a festéket,ezért ajánlom hogy ne festékkel, hanem normális hajszínezővel sötétíts először a hajadon, később már lehet festeni is. Wella Color Touch hajszínező nagyon kímélő és ammóniamentes. Nézd meg a színskálán a 6/7, 6/77. Festéket semmiképp nem kennék rá... :)))
Szia! Holnap lesz a nagy nap! Egy utolsó kérdés! Mivel télen még szőke voltam....a nyári nap megtette a hatását. /vége méz szőke/Ha befestem a tövét, a végére /ha jól értelmeztem a korábbi írásaidból/Az utolsó 5-10 percre húzzam át az egész festéket. Így egyenletes világosbarnát kapok. A képeidnél Corner 7 hajszíne lenne számomra tökéletes! De gondolom ez eredeti hajszín.
Remélem sikerül! Köszönöm a szakszerű hozzászólásaidat!
örülnék neki, ha elküldenéd priviben az elérhetőségét!
köszi!
Szia!
Egy volt kollégámat szívesen ajánlom, az Andrássy úton a Zsidró-ba dolgozik. Ha gondolod megadom a telefonszámát, illetve az üzletét és hogy kihez kell bejelentkezni. :)))
sziasztok!
tudtok ajánlani olyan fodrászt budapesten, aki nagyon jó a festésben? az enyém kiválóan vág, de én otthon jobbat festek, mint ő, sajnos. színezett barnából szeretnék kicsit kivilágosodni/szőkülni.
köszi!
Szia!
Igen lehet úgy festeni, sőt ajánlott is a korábban már festett hajrészeket csak az utolsó 5-10 percre befesteni. De ez egy többször használt színmélységnél és árnyalatnál érvényes. Mivel most világosabbra fogod festeni, mint korábban, nem biztos, hogy egyenletes lesz a színe, mivel a középbarna festett hajrészeket nem világosítja annyira ki a középszőke festék, mint a festetlen hajrészt a tövénél. Nem lesz egyenletes a festés... Azon nem gondolkoztál, ha már ennyire törik a hajad a festéstől, minőségibb hajfestéket kéne használni? A palette lehet hogy jól van reklámozva, de haza is vágja a hajat tapasztalatom szerint. A boltokban max a Loreal drágább tipusai minőségiek, esetleg még a garnier. A többi abszolút lutri. Kellékesben lehet csak normális hajfestéket venni,de ezekhez már jó ha van egy kis szaktudás is. Én hagynám a helyedben a középszőkét mert nagy lesz a színkülönbség a töve és a vége között. Nem tudom mennyire sötét most a hajad vége,de a középszőke és a középbarna között óriási a külömbség. Válassz egy 1-2 tónussal sötétebb színt, vagy bízd fodrászra a színváltást... :)))
Sziasztok!Egyszer már írtam ebbe a fórumba most szeretnék még egy kérdésre választ kapni:)
Szval befestettem középbarnára a hajam még márciusba azóta nem volt festve mert eléggé töredezett s festéktől a hajam ne meg a hajvasalástól:S Tegnap levágattam a hajamból a töredezett végeket és most szeretném megint befesteni mert eléggé látszik hogy le van nőve.
viszont most középszőkére festem(palette)mert attól nem lesz olyan sötét mint a középbarnától..
Az lenne a kérdésem h belehet-e úgy festeni a hajam, hogy a hajvégekre csak 10percre hagyom a festéket és akkor talán nem törne meg??
Aki tud segíteni az lécci írjon:Delőre is köszi:)
Sziasztok!
Már régóta vágyódom a szőke hajra. Kék szemem van, világos bőröm, de nem túl világos.
Fekete tetovált szemöldököm, ami szép. (Saját formája lett megtartva)
Sokan azt mondják nem lenne jó a fekete szemöldök miatt. Pedig én már sok lányt láttam, akiknél így van, és nem volt rossz.
Szerintetek?
Jaj ez az oxy reload :D
Már többször megmostam a hajam, sampon, balzsam, hajpakolás, hajspray, minden van már a fejemen, de még mindig érződik ez a büdös oxy reload szag :D
Meddig marad ez így?
Továbbá segítsetek már, hogy mit tegyek. A hajam töve elég vöröses lett, meg néhol a többi hajam is, de azért még mindig inkább sötét barna.
Rá merjek festeni valamilyen 4-es, vagy 3-as festéket, vagy színezzem, vagy kicsit szívassak rajta fodrásszal? Vagy mit csináljak???
Kihagytam a leglényegesebbet VILÁGOS aranybarna. Fodrászkellékes csaj mondta, hogy a 8.0 elég mély vörös mentes és jól befogja az őszt... húha, már megvettem. Megnéztem az itthoni készletem.8.0,7.1,6.3,6.0,7.
Másik terv: 7.1 fél + 6.0 1/4 és 8.0 1/4. Ez a varjálásom OK? Köszi
Szia!
Emlékszem rád... :) Félek, ha a 7.1-be 8.0-át keversz még vörösesebb árnyalata lesz, mivel ez már szőke. Én maradnék a 7-es színmélységnél, mert ez még nem szívja úgy meg a hajat, mint a 8-as színek. Inkább a 7-esbe kevernék egy kis 6-os és akkor a 1-es 2-es próbálkozás közötti szín jöhet létre. Szerintem a 3-ik receptől már nagyon világos lesz a töve, a hosszát meg nem fogja be ugyanúgy... :)))
Szia Naguel! Visszatértem egy kis segítséget kérni tőled! Biztos emlékszel én használom a Loreal Majirel-t + 6% oxi...aranybarna szín elérése a cél.
1. próbálkozás:6.0 és 6.3 - sötétbarna.
2 próbálkozás:7.1 és 7 - Kicsit vöröses világosbarna/talán a 7 miatt/
3 próbálkozás most jön: 7.1 fél és 8.0-ás 1/4rész/ez olyan érdekes -állítólag intenzív, jobban befedi az őszt és sötétebb is - ahogy a6.0-nál jártam/és 7-es 1/4 rész.
Szerinted ha középbarna a hajam + 30% ősz, Így jó lesz? Köszi
Szia.
Az alfaparfnak is van Jean's color és az is tényleg lila. A Directiomns la riché nek is van és az is olyan mint a manic panic. Azt is lehet magyarországon kapni. A jena's color a legtartósabb ezek közül de minden ilyen színezőhöz ki kell szőkíteni a hajat. Tartós lila nem létezik.
Szia!
Ezeknek a színleszedőknek csak első festés után garantált a színeltávolító hatásuk. Ha több alkalommal volt festve a hajad, már nem biztos, hogy eredményes... :(
Hát én húztam rá mindent, még szatyrot is :D
De sajna csak annyi, hogy a teteje sokkal vörösebb lett, az többi meg olyan kopott hatású sötétbarna...
Nekem sajnos nem nagyon szedte le a színt :-(
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?