Hajfestés (beszélgetés)
de mondjuk ha így csinálom akkor az egész tök sárga lett volna, nem?? szerintem ma csak a tövét áthúzom még egyszer, aztán majd meglátjuk, vagy meg barnával bemelírozom. Mert sajna még mindig csúnya és így nem járkálhatok...
Köszi a segítséget! :)
Valószínűleg nagyon sok a természetes vörös pigment a hajdban,ezért sárgul.Ha túl nagy lenövést hagysz az sem jó,ill a havi ciklus is befolyásolhatja!
Esetleg nem volt elegendő a tőre felvitt festék!Csak a tövét kented?
Az eredeti szőkés-barna, palette-vel festettem, azt hiszem ezüst szőke, v. vmi ilyesmi volt a megnevezése.
Szerintem igen :)) Akkor messze vagy sajnos :(
Azeredeti hajad milyen színű?Mivel festetted?hány %os oxival,hány percig?
Szerinted fodrász vagyok?:)))(a dunántúlon,közelebbit?)
A hajtövem sajnos most kicsit sárgásra sikerült, de néhol ezüstös beütésű, a hajvégeim aránylag ezüstös színűek, az a rész nagyon jól sikerült. Egyszer egy fodrász azt mondta, h sok hajam van, csak az a baj, h vékonyszállú.
1ébként ezüstös színű hajat szeretnék.
köszi h próbálsz segíteni, te 1ébként fodrász vagy? ha igen +kérdezhetem hol?
Én is festem a hajamat már jó pár éve.
Utóbbi 6 éveben saját magam.
Hogy miért? Nem tetszik az eredeti hajszínem, a vöröws árnyalatokért meg odavagyok. :)
Általában rubin színűre festem.
Bár ha világosabb színűre szeretném befesteni, soha nem fogja be, mégha megfogadom a fodrász barátnőm tanácsait is.
Nem tudom,h. mi lehet a baj? :(
Hogyan? Ecsettel. Vagy mire értetted a kérdést?
Általában 1 hónaponként festem be, csak akkor előbb, ha vmi rendezvényre vagy hivatalos eseményre kell mennem.
sziasztok!
figarina: annyira nem értek hozzá, de gondoltam, hogy jót nem tesz a hajnak. Akkor ez a hajszín már ilyen marad? Mit tehetetk h elérjem amit akarok?
Nekem szőke volt a hajam és arra festettem ezt a szőkét. Ezért nem is értem, h miért fogta be ilyen furcsán. jó a töve kicsit le volt nőve. Most hajpántban járkálok, mert a töve nagyon gázos...
Katalin: nem fekete volt a hajam, hanem szőke, 1ébként régen voltam fekete is, akkor melíroztattam szőkével, és egész jól leszívta a tincseket (persze 18-as oxival), viszont a hajam levágattam, majd lenövesztettem, sztem a lenövesztés a legjobb megoldás.
Szia!
Bocs,de ki kell,h javítsalak:a szőkítés/blansolás nem teszi tönkre a hajat,HA KELLŐ SZAKÉRTELEMMEL végzik!!!A fodrásznak tudnia kell mit ígérhet a vendégnek,feketéből szőkét nem szabad egy lépésben csinálni!!!Aki ezt ígéri,onnan fejvesztve meneküljetek!Viszont nem kell hozzá 1 év,2-4 hónap alatt kivitelezhető(természetesen ez hajfüggő).A hamvasító nem jó megoldás,mert a nagyon porózusrészeket"bekaphatja",csinos kék vagy szürke árnyalatokat létrehozva!A megoldás egy megfelelő hajalapra festett hamvas árnyalat.
sok sikert , remélem szép leszel!!!
Én évekig így használtam !!!!
Nem károsít jobban mint bármelyik szőke festék!
Dobozos amit reklámoznak!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?