Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Ez nem jó egy családnak. Férjem is sokat volt messze, 2-3 hét külföld. Mindent egyedül kellett megoldanom, nem egyszerű. Most inkább itthon vidéken, csak néha más ország.
Drukkolok a fiadnak, találjon egy jó helyet!
egy helyről már vissza is hivták,
szerdán beszélik meg,mikor menjen felvételizni,
nem,Gábor a repülőgép szerelő,
na,most neki sem könnyű,mert a kecskeméti repteret,felújitják,és most pápán vannak addig,és csak 2-hetente tud hazamenni,a gyerekek kicsit nehezen viselik,
remélem,Ádámnak is sikerül gyorsan találni másik helyet,
igaz,neki van ,,,tündér keresztanyja,,,aki fentről figyel rá,
Ó, igen, emlékszem, beszélgettünk is a 12 órás munkaidőről. Embertelen. Ő a repülőgépszerelő?
Ezt már nem tudom...
mert akkor nehéz dolga lesz. :(
Csak érdekesség:
NAPI 5 ÓRA MUNKA, TELJES FIZETÉSÉRT. KIPRÓBÁLTÁK, MŰKÖDIK
Az elmúlt években egyre több vállalat kísérletezik a négynapos munkahetek bevezetésével, és bár a legtöbb esetben pozitív eredménnyel zárult a tesztidőszak, sokan vannak, akik kifogásolják ezt a rendszert. A munkaidő lerövidítésére azonban más módszerek is vannak.
igen,ahol dolgozott ott elszabadult a pokol.
most gondolj bele.12-órás munkaidő,+45-perc kaja idő,
reggel 2,5-óra oda,este vissza,
reggel fél 4-kor indult,ha szerencséje van,negyed 9-kor ért haza, három nap egymás után,
nem a munkával volt a baja,azt szerette volna,de annyi időt nem volt itthon,hogy egy jót aludjon,
besokallt,mert útépités van,és nagyon sokat kellett várni,mert csak egy sávon volt közlekedés,
6-órát volt itthon két műszak között,
azt mondta,nem birja tovább,
egy nagyon halovány remény már villant,
egy helyről már visszahívták,
Jajjjj! Az nem jó, előbb-utóbb minden valahogy megoldódik...
Vigyázz a saját egészségedre is! Az időjárás is tesz mellé egy kicsit...
Unokám is Ádám. 😀
igen,csak néha már besokallok,
most is meghülyült a vérnyomásom,
most éppen Ádám miatt öl az ideg,
de majd az is megoldódik,
Köszönöm a nevében!
Mindig történik valami, ez már csak így szokott lenni!
Gondolom, már azért ti elég edzettek vagytok!
boldog szülinapot a nagyfiúnak,
nálunk karácsonyig már nem lesz semmi,de attól félek abban is lesz még pár kanyar,
Nálunk egyszerűbb volt, mert csak 2 gyerek volt. elbírtunk velük. 😀
De a kicsi lány elaludt, mikor készülődtünk haza. Nálunk most nem volt torta,lekváros aprósüteményt vittem, meg sajtost. Meg a lányom is készült. Délután mentünk.
Előző napon is ünnepeltek, akkor volt torta, és mi nem szeretjük. Nov.1-én volt a 11. szülinapja a legénykénknek, mi másnap mentünk.
nagyon,Peti kint megfőzte a pörköltet,mi meg odabent a többit,minden el is fogyott,
a torta akkora hatalmas volt,hogy miután mindenkinek csomagoltam belőle,az utolja még most fogyott el,
a gyerekek nagyot randaliroztak,
jó volt,
nálatok is lezajlott kellemesen?
Akkor sok egészséget, meg még sok boldog évet kívánok neki szülinapja alkalmából! Valamiért az 5-e maradt a fejemben.😀
Azért gondolom, jól éreztétek magatokat. Ahol sokan vannak, ott nem olyan simán zajlik az élet.
mindent megünnepeltünk már,a papa szülinapja tegnap volt,szombaton mindenki itt volt,csak Szilikém nem,
de ezen nem is vagyok meglepve,
Milán kiverte a hisztit,őt hozta az apja,
nem egyszerű eset,
Szép napot mindenkinek! Esőmenteset...
Látom, sikerült kipihenni a fáradalmakat!
Mi is jól el voltunk, igaz mi csak 9-en. de egy kis lakásban ez már tömeg.
Gondoltam ám rád! Holnap azért még picit ünnepeltek? 🥂
Szép esős napot mindenkinek.
Úgy látom, h szinte az egész országban esik. Nálunk hajnal óta.
Szerencsés és jó utam volt. Néha kicsit csepergett, de nem volt számottevő. Amellett, h az elhunyt szeretteimet felkerestem a fiammal is tölthettem jó pár órát.
Sziasztok Csajok!
Solingen volt az elmúlt hetekben..Matyi nagyon beteg volt..múlt héten magas lázzal.
Aztán ezen a hét elején nagy nehezen elkészült a fűtés, de kár is van benne,mivel az egyik cső eltört,így a mi szobánkban a másikból falfúrással át vezetve össze kapcsolva a mi radiatorunkkal lett megoldva,hogy nálunk is legyen meleg.
Szerdán csütörtökön itt voltak Hugomék..jó volt.
Aztán teltek a napok..ma takaritottam,főztem. .holnap már meló, suli.
Nem sokat,de azért pihentem..
Remélem jól vagytok!
Most is pihenek,férjem dolgozik,még nem ért haza.
Szép délutánt Mindenkinek!
Egészségetekre!
Én is a lányommal iszogatunk:)
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!