Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok.Megtudná mondani valaki h milyen telefonszámon tudnám megkérdezni hogy elutalták-e már az adó visszatéritésemet.?Budapesti vagyok.Elöre is köszönöm.
Segítsetek:mi a tapasztalat a postával,hány nap alatt kézbesít az utalás dátumához képest????
Pancsika nem a postára adás dátuma számít,hanem az APEH-hoz való beérkezés.Én 9-én adtam fel 11-én érkeztették.Meg kéne tudnod hogy melyik napon dolgozták fel a bevallásod,ahhoz képest kell számítani a 30 napot.
14.én adtam postára és én is cib bankos vagyok.
Én is 14.én adtam postára ,ma van a 30.nap ,elméletileg ma utalnak de szombaton vajon jóváírja a Cib, így hogy munkanap?
Sziasztok!
Most akkor 14.én adtad fel vagy 14.én ott volt náluk?
az enyém 8. án ért be... postán kértem, de még semmi, du jön a postás reméle hozza a pénzt, mert ez így is már a 39. nap
Sziasztok!
Én február 14.én adtam fel postán és ma hajnal 4-kor érkezett meg a pénz számlaszámra végre!!
Sziasztok!Ha van olyan aki február 8-n adta fel és postán kérte és már meg kapta,légy szíves írj,mert már nagyon unom hogy még mindig semmi és telefonon meg nem lehet elérni őket.Köszi!
Sziasztok mi a 31 napnál járunk személyesen lett be adva az ügyfél kapun le ellenőriztetve. és semmi. de a két ismerősünk tegnap délután és ma reggel meg kapták 9 -én és 10 -én küldték postára.
Hát még nekem sem jött sdemmi.:((Pedig február 11-én érkezett be az APEH-hoz.Most már kezdek nagyon ideges lenni!!!!
Akkor 5 napig még nem idegeskedek,de aztán az asztalra csapok!
Az ember ha tartozik 2 forinttal azt gyorsan behajtják de ha nekik kell fizetni kivárják a 30napot jobb esetben,vagy még tovább húzzák!!
Febr.9-én adtam fel, átutalással ma márc.17-én érkezett meg.
A miénk február 14.én ért hozzájuk és még sehol semmi pedig nem postai úton kértük direkt mert úgy hosszabb.
Ma próbáltunk érdeklődni de semmi felvilágosítást nem adtak hanem annyit mondtak mennyünk az okmányirodába aztán ügyfélkapu stb..
Hát elmehetnek a fenébe az ember 4 gyerekkel várja és ezek szórakoznak!
Az ész megáll!!
A beérkezéstől számított 30 nap, számolj rá 2 napot és február 28 napos volt, ezért a 30 napod még nem járt le :-(
Sziasztok! Én február 15-én adtam fel Győrben és még én sem kaptam meg , pedig a 30-nap már lejárt.Nem tudja valaki,hogy Győrben hány nap után küldik.
Na tegnap meg kaptam a pénzt postán érkezet feb 4-én adtam fel a postán.
ÉN is februhár 8-án adtam postára.
Pedig kellene kapnod arrra apár napra kamatot!!
Ha te fizetnél később bünti lenne.
Én február.8-n adtam postára és úgy is kértem,de még mindig semmi.Tud valaki valami biztatót?
randomra megy, vagy nem tom, hogyan, de ha visszaolvasol, akkor van aki megkapta időbe, vki hamarabb és a többség vár, vagy jóval 30 nap után kapta meg...
Én egyszerűsitett adóbevallást csináltam szerintetek ha jár vissza pénz mikor kapom meg?.....
Én kiemelt adózók igazgatóságához tartozóm és nem a saját megyém, úgy látom a munkahelyem nekem mindenhol hátrány
Nekem nem adnak felvilágosítást, azt mondták kérjek előtte pin kódot. Ezért érdekelne milyen számot hívtál, mert nekem eddig sikertelen.
Teganp kérdeztem meg, megmondtam mikor adtam fel, meg a nevemet, hol lakom.....
197-en kérdeztem meg az adó és vámhivatal telefonszámát, én a Jász-Nagykun-Szolnok-megyeit és ott kapcsolták az adóval kapcsolatos ügyintézést. Ott mondták.
Pisti 86 és hol érdeklődtél? Érdekelne a telefonszám. Köszi
Én február 14-én adtam fel, és ma mondták, hogy holnap küldik és jövőhét hétfőre jön meg majd.
nah már igen csak megjöhetne nekem is már 11. ei beadássa is kaptak emberkék, én 7. én adtam fel 8. án náluk volt de még mindig semi :(
További ajánlott fórumok: