Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Egyetértek!! A remény hal meg utoljára.
Ahogy édesapám szokta mondani: "Ki kell tartani az utolsó konzervig!"
:-)
Igazán nincs mit! :-)
Mindenkinek további szép napot!
Remélem Tatabányán is így nyomják! Köszi az infót!
(érdekel valakit ha megjön a megváltó sms?)
Melyik 27-én?
január, vagy február?
Mert én február 15-én adtam le.
Sziasztok!
Szerintetek én mire számítsak? Január 20 körül adtuk le papíron az adóbevallást. Várható, hogy mostanában, mondjuk a héten legyen belőle valami?
De jó neked!! Nagyon örülök!!
Szép napot!
Sziasztok!
Nekem 27-én ért be a bevallásom és ma reggel a számlámon volt a pénz.Pedig még javítani is kellett.
Szép napot mindenkinek! Nekem már az lesz! :-)
Egyébként meg az ügyfelesek nem szivesen válaszolnak, mert talán már hangfelvétel készül, és ha nem jót válaszolnak, akkor ráfáznak.
Mindenre azt mondják: állásfoglalás. Az meg több hónap..
Egyébként már nem APEH - NAV ( Nemzeti Adó és Vámhivatal ) Hülye egy név. Csak megjegyeztem, mert nekem nem tetszik.
Nem tudom mikor fognak utalni. Én már nem nagyon kérdezek tőlük, mert 3 megyében 3 fajta választ adnak a kérdésre. - Nem ebben a témában - Már próbáltam. Nincs egységes válaszuk.
Utalnak. Csak türelem. Ha késnek, akkor viszont valóban fizetnek kamatot. Mondjuk sokkal alacsonyabbat mint amit ők számolnak fel.
Ez akkor azt jelenti, hogy hiába járt le a 30 napom 03.01-én,lehet hogy csak áprilisban kapok pénzt???
Basszus.
Nekem már küldtek levelet, mert volt előző évről 460 Ft hátralékom, és irták, hogy kevesebbet fognak utalni.
február 2-án küldtem el ügyfélkapun, onnan elméletileg ? ( Nem vagyok benne még most sem biztos, hogy nem 20-ához) 30 napra utalnak. Tehát elméletileg elinditják március 4-én, utána hétvége, tehát talán 7-én kapok pénzt. Talán.....
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?