Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok!
Ha nyilatkoztam febr.15-ig arról hogy az apeh készítse el a bevallásomat, akkor szerintetek mikor kapom vissza az adót?Ha magán személyként beküldöm most hamarabb visszakapom? febr.15-től nézik a 30 napot, vagy inkább küldjem be én?
Szia! Aranyos vagy! :-)
Akkor majd még jövő héten beszélünk... szia
Szia!
Azt reméltem azt fogod írni hurrá megkaptam de akkor mégse!Neked is kellemes hétvégét.(hétfőn új hét új "remény")
SZIA
AZ ATTÓL FÜGG MIKOR KÜLDTED BE AZ ADÓBEVALLÁST
azt hiszem 30 napon belül feldolgozzák... és akkor
de ha a munkahelyeden töltik az adóbevallást akkor a májusi fizetéshez csapják....
üdv
Szia
ha határidőben adod fel, tehát pont aznap amikor az utolsó nap van, akkor késve küldik, de 30 munkanap tuti. Ha késve küldik, akkor késedelmi kamatot is küldenek mellé. Célszerűbb előbb beadni, mert akkor időben küldik.
Sziasztok
30 nap, amit az APEH kér akár postára akár bankszámlára kéritek. Ha ennél később utal/küld, akkor késedelmi kamatot számol fel, és azza együtt küldi.
Szia mi is február 2-án adtuk be de postára kértük .
A jövöhéten akkor lehet lesni a postást.
Szia!
Nálad valami fejlemény esetleg .
Szia!
Köszike,hogy megírtad (akkor betartják a 30 napot hurrá akkor talán én is megkapom )
Sziasztok!
Február 2-án adtuk le személyesen, számlára kértük! Ma megérkezett! 30-dik napon!
HURRÁ!!
Sziasztok!
Van valaki, aki postai kiutalással kérte és már meg is kapta az összeget? Köszi előre is az infót!
Ha mindent rendben találnak, akkor 03. 07.-én utalják a pénzt! Mindig a 30. napon.
Mivel a február 28 napos ezért csúszik.
Szia!
Január 27-én.
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?