Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Kyra 922. Most néztem február 5 én ért be. Akkor szerinted mikorra vàrhatom az utalást így. Köszönöm
Ha postán adtad fel ott ha van ügyfélkapud akkor meg tudod nézni mikor érkeztették be és onnan lehet tudni mikortól kell számolni a 30 napot. Postán kell idő mire be ér stb.
Délelőtt már a számlán is volt!
Sziasztok én január 31 adtam fel a NAV nak ma telefonáltam nekik és azt mondták talán péntek vagy jovohet hétfőn jön számlára a pénz.. Ez most akkor hogy van?
Ezt írtam én is. Azzal kezdtem, hogy nem holnap lesz a 30. napja. Majd példát is írtam.☺️
Ez már nem a nav-on múlik mikor ér oda ha nem a postán 😞 ilyenkor hónap elején azért elég sok mindent visznek postán (családi gyes ápolási fot mindent is) lehet kicsit tovább tart mire oda ér...
Nekem még úgy mutatja hogy túlfizetés.
Szia én meg jan 28 án. Még én sem kaptam postán semmit 🤔
Jajj hat el nézést kérek szepen mindenkitől az agy fárasztásommal be neztem jol a napokat majd csak 7en lesz a 30 dik nap bocsanat koszonom azert
Február csak 28 napos így nem lehet február 6hoz képest március 6 a 30adik nap ☺️
Rendben hat ez nekem alapból magas volt az egesz 6 ert oda azt hittuk az holnap lesz marvius 6 az 30 nap koszi
Ha be adva 02.09 lett akkor onnan számolj 30 napot. a 9 ne számod bele ezért is írja hogy utolsó leválogatás 02.10. március 11 fogod kapni ☺️
Ha szombatra jön ki a 30 nap vagy vasárnap akkor S rá következő első munkanapon utalják ami hétfő ☺️
Igen. Be adástól számolva 30adik napon. Azt a napot be számold amikor be adtad. ☺️☺️ Aki írta hogy de kell aztán írta hogy nem meg is beszéltük ha vissza olvasod ☺️☺️ ha ma azok kapták akik 3 adták be akkor egyértelmű a dolog holnap akik 4en péntek akik 5én stb stb
Szia nekem is utolsó levalohatas.02.10
Utolsó könyvelés 02.11
Szombatra esik nekem a 30nap . Így szerintem vagy hétfő vagy kedd
Hat en mar ossze zavaradtam tehat penteken kapják azok akik 5 kuldtek be ?bocsi ha értetlenkedem
Sziasztok
A adószámlán ugy van írva bal felül, hogy:
Utolsó esedekesseg/levalogatas 2025.02.10
Jobb felül
Utolsó könyvelés
2025.02.11
Melyik dátumot nézzem? Vagy igy mikor érkezik számlára elvileg?
Beadva 02.09én lett ügyfélkapun. Köszi előre is
Holnap azok kapják akik 4én adták be.. pénteken azok akik 5én. Nem egy nagy ördöngösség számolni 30 naptári napot.
Igen és O írta is utána hogy 2 volt a beadás nem 3. Elnézését is kért érte. Velem volt egy kis vitája ☺️ de aztán írta hogy nem 3 adta be ha nem 2. És azoknak tegnap volt a 30. Nap
Ha 5 adta be pénteken lesz 30. nap. Az a nap amikor be lett adva nem kell számolni ☺️
Csak számold vissza akkor 3án adták be és ma kapták nekik ha azt a napot is számolták volna amikor be adták akkor ma már a 31ik lenne
Azt a napot amikor be adod sose kell számolni ha nem onnan a 30. nap
Van olyan aki ide irt hogy 3dikan kuldte be es 4 ert oda es tegnap meg kapta hatha :)
Ahányember annyi válasz nav csak azt mondta 6 dika a 30 nap itt is azt irtak igen,nem majd wl válik
Ha 5.-én adtad be nem holnap telik le a 30 nap. A február csak 28 napos volt. Ma azok kapták akik 3.-án érkeztették, ergó holnap azok kapják akik 4.-én érkeztették.
En is igy adtam be elméletileg holnap van a 30nap szoval holnap nekem is ezt irtak ebbe a csoportba
Én jan.29-én adtam be ügyfélkapun postára kértem már lenullázodot az egyenleg igy mikorra várhatom
Sziasztok. Feb5.én lett be adva ügyfélkapun.számlára kértem. Mikora várható?
Azért mondom hogy valami ott nem volt rendben 😞
Ma írtam nekik Emailt
Jött a válasz, hogy a kiutalási kérvény nem lett meg csinálva
Nem tudom hogy hogy nem lett
Önellenörzésnel nem írta hogy nem jó, és azóta a nav sem küldött semmit róla
Meg próbálom meg csinálni remélem akkor már jó lesz
Addig meg ülnek a pénzen
További ajánlott fórumok: