Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Szia nekem is szombatra jön ki 30 nap
Február 6dikan adtam fel 7-diken érkezett be elsőbbségivel
02.09.től számold ☺️ 11én kapod
Ha 4től kellene számolni tegnap kaptad volna 😉
Úgy mondták hogy holnap utalnak és lehet hétfő lesz?
Na itt látszik nincsenek tisztában a dolgokkal az ügyintézők sem. A NAV most már harmadik éve az napos utalással utal. Tehát amelyik nap utal aznap rajta is van ☺️ ezt kb azért mondhatta mert tudja jól hogy hétfőn fogod kapni. Holnap azok kapják akik 5én adták be akik 6án mint ti majd csak hétfőn. Mert a harmadik nap szombaton jár le és akkor nincs utalás csak utána az első munkanapon.
Holnap azok kapják akiknek 5ért be. Akik 6 kapták nekik szombat jár le a 30 nap és majd csak hétfőn kapják meg.
Egy némelyik ügyintéző nincs a helyzet magaslatán.. azt a napot amikor be érkezett nem kell számolni. Mint ahogy ha vissza nézed itt is ki derült, akik kapták és írták mikor érkezett be mindnekinek úgy jön ki a 30 nap hogy a beadás napja nem számít.. ha ezt mondták hogy ők holnap utalank de lehet csak hétfő ér oda az nem véletlen ☺️☺️ mert ők csak hétfőn fognak utalni és akkor is lesz rajt.
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?