Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Egy aláírás hiány volt de Az első dátumot fogadták el a másodikat törölték
Nem kellett javítani? Ha holnap sem érkezik meg, hívd fel őket
Nekem ma sem jött postán pénteken járt le a 30 nap....
Elég ha felhívod öket. Én is azt csináltam minden évben mert csesztek 30 után utlani. Másnap a számlán volt
Aznap amikor letelik a 30 nap. Pontosabban a 30. napon utalnak, ha az hétvégére esik, akkor az azt követő első munkanapon
Szia, sajnos nincs rá esély. Nagyon betartja a 30 napot a NAV, ha az hétvégére esik, akkor az utána következő első munkanapon utal
Sajnos 1 nappal előbb sem utal a NAV. Nagyon betartja a 30 napot, ha hétvégére esik, akkor az utána levő első munkanapon utal
Jövőhèten kedden jár le nekünk a 30 nap másodikán
Sziasztok szeretném megkérdezni ha letelik a 30 nap akkor rá követő nap utalják?
☺️ Szuper! Én tegnap felhívtam őket azt mondták jövő héten küldik. Ahhoz képest felgyorsultak 😂
Neked le nullazódott a számlád?
Szia! Nekem is április 22.- én járt le. Most jött az utalás!
Nekem is április 29én telik le a 30nap.bizunk benne pénteken kiutalja .
Nekem április 22-én járt le a 30 nap.Ma megyek a Navhoz.
Sziasztok
Nekem április 29 telik le a 30 nap az ugye szombatra esik.
Van rá esély,hogy megkapom pénteken mert hogy hétfő az május 1?!
Sziasztok nekem holnap azaz április 26-án jár le a 30.nap akkor holnap kell megkapnom az utalást vagy majd csak csütörtökön?
Szia nekem is múlt héten pénteken járt le várj még csütörtökig ma nekem sem hozta a postás bár nekem nincs is 02 kód az adoszamlán még
Sziasztok nekunk multhet penteken jart a 30nap az adoszamlan 02-es kod van. Postan kertunk szerintetek varjak meg vagy telefonaljak? Ha ugy gondoljatok telefonaljak egy szamot kerhetek? Koszonom
Most kaptam meg Postai úton március 8 óta
Szia nekem márc.22 érkeztették postára kértem még semmi az adoszámlán meg 04.04 van nem értem mivan lehet h én csak májusban kapom meg....
Sziasztok.Én március 21-én adtam postára.Elviekben már meg kellett volna kapnom?
Sziasztok! Március 24.én adtam postára az adóbevallást! Gyermek után járót várom, mivel nem vettem igénybe havonta! Kb. mikor kapom meg? Folyoszámlára kértem! Beleszámít az ünnepnap? Húsvét??
Köszönöm
Pedig ez így van nem érem én sem
Ez hülyeség!
Postán is megérkezik kb. +4 nap alatt.
Ha március 12-én kipostázták, akkor március 16-a körül meg kellett volna kapnod. Több mint 1 hónap nem kell a postának sem!
Én is kértem valakinek postán.
Március 19-én adtam be a bevallását és április 21-én vitte neki a postás, azaz csak 2 nappal volt több, mintha utalással lett volna.
Március 8-án adtam fel de eddig semmi bementem a NAV hoz ott közölték velem hogy március 12 ével kilett postázva a pénz.de eddig semmi
Postai úton a pénz még 2 hét
Megkaptad ma? Én 21-én adtam fel.
Mindenféle képpen csak akkor valószínű az utalás ha az adó számlán nincs az összeg vagy a 02 kodnak kell előtte lenni ?
További ajánlott fórumok: