Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Az hogy megkérdezed Facebook csoportban és még csak nem is nav-os ír vissza az nem hivatalos infó.
😂😂
Sziasztok
Én január 31en küldtem be neten
Még nem kaptam semmit
Az adó számlán tegnap még mutatta az összeget ma már az is 0
Ilyenkor mi van?
Az jó mert feljebb írják hogy aki 2 adta be ma kapta meg. Plusz rá kerestem és NAV oldalán is úgy van fent hogy nem számít a beadás napja. Pontosabann úgy írja hogy az érkeztetés utáni 30adik napon.
Érdekes hogy még kaptad 😉 más meg nem. ..
Jó reggelt!
Számlán az adóvisszatérítés!
Február 2-án adtam be ügyfélkapun keresztül! 7.50 kor jóváírták MBH bank
További szép napot
Sziasztok
Számlára várom (otp) még semmi
Beérkezés utáni 30adik napon. Azt a napot nem számolják. Van itt ski írta ha vissza keresel hogy másodikán adta be utalva kérte és nem kapta meg tegnap. Ha számolnák a beadás napját meg kellett volna neki kapni tegnap.. de nem ☺️
Volt nekem is hogy február lett le adva (jó pár éve kapom) és nálam is úgy jött ki hogy a beérkezés napját nem számolták bele
Lejjebb már írtam ☺️
Elvileg igen. Gyakorlatilag nem biztos. Ha postán kérted ott szerintem nem, nem feltétlenül tudja hogy van vissza igénylés. Ha számlán ott már sanszosabb hogy igen 😞
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?