Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ha a gyerek nem lakik otthon, és főtt ételt kell neki egy hétre előre készíteni fórum

Ha a gyerek nem lakik otthon, és főtt ételt kell neki egy hétre előre készíteni (beszélgetés)

1 2 3 4
2011. szept. 15. 14:36
Már harmadik hónapja főzök minden vasárnap egy hétre előre. Igyekszem húsos ételt, tésztát, főzeléket és valamilyen édességet is készíteni egy-egy hétre, hogy változatosan ehessen a gyerek, de nagy gondot okoz az, hogy mely ételek maradnak finomat, miközben majd egy hétig elállnak a hűtőben. Rövidebb ideig elálló étel is érdekel azért, legfeljebb azt hétfő-kedden eszi.
3. kitrákotty (válaszként erre: 1. - Rinike)
2011. szept. 15. 14:35
fagyasztórésze van a hűtőnek?
2011. szept. 15. 14:35

Van olyan szakácskönyv, ami kizárólag mikrós ételek receptjeit írja le, meg lehet venni a gyermeknek.

:)

2011. szept. 15. 14:32
A 18 éves fiam egy olyan apartmanban lakik hétfőtől szombatig, ahol hűtő és mikrohullámú sütő áll rendelkezésre, az ételt én készítem neki egy hétre előre. Már mindent megfőztem neki ami eszembe jutott... Segítséget szeretnék kérni olyan étel ötletek formájában, amik lehetőleg sokáig elállnak és mikrohullámú sütőben melegítve is élvezhető marad az ízük.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook