Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Pontositok, chlamydia :D
Plusz mèg nem art ha elore megvan a HIV, es Hepatitis B es C vervetel. Mert velunk most csinaltatjak. De ezt itthon csinaljuk. Haziorvos adott beutalot.
Sziasztok!
Ahogy latom, csendes a forum :( csak a kèrdèsek jonnek!
Cirmoscicajaj en csak arra tudom, Neked a valaszt, hogy Gyorben is van az akcio. 195000ft. Ha jol emlekszem. Nekunk ezt mult heten mondtak, amikor elso konzultacion voltunk.
Minket felirtak novemberre... Csak azt nem tudom, hogy a tamogatottra, vagy nem!? :D persze, majd ugyis kiderul...ha valoban mehetunk.
Konzultacio elott nekem telefonban elmondtak, hogy mi kell.
Atjarhatosagi, rakszures, 3. Napi hormonsor, fel eves ciklus naptar, spermavizsgalati eredmeny. Hazassagi kivonat, vagy elettarsi papir.
Azt hiszem ennyi. Plusz nekem volt bakterologiai es chlamidya eredmenyem is. Ami jol jott.
Remelem segitettem :)
sziasztok!még új vagyok itt.Tagja vagyok a Szegedi Kaáli-s csoportnak,de az mégsem jó,mert ha lehet én Győrbe mennék.
Pár héttel ezelőtt hívtam az intézetet nov.-i időpontért,de azt mondták szept. végén hívjam őket ez ügyben.azóta próbálok nézelődni a neten hátha találok a kérdéseimre választ,de nem járok sok sikerrel.
Azt szeretném megtudni,h kb. mennyi időtartam az első konzultációtól amíg visszahelyezik a sejteket?kb fél év-1 év?mennyire lehet számolni.A sikertelenség valószínűsíthető oka a férjem kevés (1-2 millio) spermaszáma.Még az akciós lombikról szeretnék kérdezni.az minden intézetben van,vagy csak a szegediben?Milyen vizsgálatok kellenek a konzultáció előtt? ha egyáltalán kellenek...vagy mindent ott fognak megcsinálni?ha segítenétek néhány infóval azt megköszönném.
Sziasztok!
Mi mult heten voltunk eloszor a Kaaliban. Igazabol mar majdnem minden viszgalaton tul vagyunk. Egyedul kontroll lesz. (Nekem Tsh vervetel,plusz Uh. Paromnak spermavizsgalat)
Es ha ezek az eredmenyek jok oktober elejen, akkor elvileg novemberben kezdhetunk is.
Viszont ezen nagyon meglepodtem. Es hirtelen meg sem kerdeztem, hogy akkor ez most a tamogatott kezeles lenne-e!?
Mit gondoltok?
Koszi :)
Szia!
Adnak előtte fájdalomcsillapítót (valamilyen por, vízben elkeverve). Semmi különösebb előkészület nincs, átöltözöl hálóingbe, irány a nőgyógyászati szék/asztal és már csinálják is. Nem kellemes,de kibírható, erősebb menszesz-szerű görcs kb. 10 másodpercig. Utána a saját lábadon leszállsz és jó esetben (nekem így voltak) utána már egyáltalán nem fáj. Ne aggódj emiatt és minden jót kívánok neked!
Sziasztok!
Akinek volt a győri kaáliban méhnyálkahártya biopszia, le tudná írná, hogy mi a menete? Lehet bevenni előtte fájdalomcsillapítót, vagy adnak ők valamit? Ahogy olvasgattam a neten, gyors beavatkozás, de kb meddig tart, és van valami előkészület? Eléggé félek tőle, és szeretném tudni, hogy mi fog történni. Köszi szépen előre is, ha ír róla valaki, aki már megtapasztalta.
Sziasztok!
Megtudnátok írni hogy Győrben mi a menete a laparnak? Bent kell maradni a kórházba? Ilyen esetben a dokinak kell pénzt adni? És a legfontosabb, olyan nőgyógyászt tudtok ajánlani aki nem csak legyint hogy fogyni kell és akkor sikerül a baba,hanem tényleg segít. Mindig a súlyomba kötnek bele, pedig 10kg feleslegem van (csak) :( köszönöm szépen
Sziasztok!
Kezelésből megmaradt gyógyszerem, injekcóim Tb-s árnál kedvezőbben eladók! A készítmények helyileg Győrben vannak, de hétvégi időzítéssel Győr-Székesfehérvár vonalon megoldható az átvétel. Telefon: 20/586-70-46
1)Estrofem tabletta
2)Menopur injekció
3)Gonapeptyl injekció
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?