Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
én nem hiszek benne.mikor baás lettem se volt pozi pedig az lehetetlen ugye....
most készülünk tesóértvan 3 lehetőség..nem fizetek ha nem kell...
Tomi 13 hós :-) szóval nem most :-)
Köszi 😀 ha kell tapasz,ugyis kapod,ne aggodj miatta. Nekem kellett ösztrogen potlas.
Szia, nekem inszem nem volt, csak lombik, de elküldöm az árlistán mi szerepel. Homológ inszem:45.000 ,heterológ inszem. 80.000, heterológ hozott anyaggal:50.000 ft. Nemtudom, hogy melyik mit jelent, de lehet, hogy te igen. :) Meg kell kérdezni, hogy csinának-e most inszemet, mert év elején le volt tiltva, állítólag nem volt rá kapacitás.....
Gratulálok a kis angyalhoz! :)) Lehet akkor rákérdezek legközelebb a dokitól a tapaszra.
Előtte tuti volt, utana már nem emlekszem...mellekhatasok sajna lehetnek, ez ilyen.
Igem, 16,5 honapos a kislányunk 😊
Sziasztok.érdeklodnek győri kaalibs mennyi most egy inszeminacio/?valaki tudna árlistat küldeni?koszonom.
ja és nem tudtam miért fáj a fejem minden nap úgy kb.2hete, és most olvastam, hogy a gonapeptyl okozhatja. eddigi kezelések során nem volt káros mellékhatás a hormonoktól, ezért nem is gondoltam rá,hogy a szuri okozza.....durva.
És azóta lett babód ha jól emlékszem...?
nem. és nem is hallottam még róla. azt beülti előtt, vagy után szokták adni? Te használtad? Ne haragudj, hogy mindig van egy újabb kérdésem...és köszi
Igenm azert csinaljak igy. Igy szepen felepűl a nyalkah.ösztrogentapaszt nem kaptal?
Nem, Kőrösi doktorhoz járok. Méhnyálkahártya biopsziához kell, elvileg az elsőt, mert kettő lesz kb. a pozitív teszt+ 7. napon kellene.
és igen igazad van, az van a kezelési papíromra írva, hogy krio-ET HRT ciklusban. Nekem rendszertelen a vérzésem, most is gyógyszerrel hoztuk meg, akkor azért csinálják így, hogy hormonpótlással? bár ezt sem tudom mit jelent... :O
köszi Csillag80, fogalmam sics, hogy ez milyen.itt Győrben ez-az első fagyis beülti.a doki pedig semmit nem mond soha,csak felírja a receptet, és ennyi.ezért nem értettem, hogy ez most hogy van. és esetleg azt is tudod hogy ez miért van így? mármint a gonapeptyl leállítja a hormonokat,(ha jól tudom) és a progynova mit csinál?
Csodalom, hogy a doki (Bogahoz jarsz, jol emlekszem?) uh-t vagy vv-t nem csinal, abbol konnyebben meg tudna allapitani az ovut (bar ket hete mi is majdnem lemaradtunk, de szerencsere en gorcsoltem es nyakom is volt€.
Megkerdezhetem milyen vizsgalathoz kell?
Sajnos nem tudok okosat mondani a tesztekrol...
Sajnos nem érzek, és látok semmit. Úgyhogy lehet jó a teszt, de ami most feldühített, hogy kétfajtát csináltam ma délután ugyanabból a pisiből, sztem ezek még a jobb fajtából valók, mindkettő kazettás. Az egyik olyan szinten full negatív, hogy meg sem jelent tesztcsík, míg a másik olyan szépen látható, hogy ha csak azt csináltam volna, már majdnem örülnék, és lehet, hogy pozitívnak venném, szinte nem sok különbséget látok, a kontroll csíkhoz képest. És akkor itt a kérdés, hogy melyiknek lehet hinni, és akkor ezek mennyire megbízhatóak?
Egyeb ovura utalo tuneted, nyak, gorcs, nincs?
Lehet... ;)
Amikor idopontot kertunk a recepcion, az egyik nő oda sugta a masiknak, hogy: most többet lehet.
Mindegy vegulis! En csak orulok, ha minden gyorsan zajlik! :)
Igen, sajnos én is így vagyok. Kétségbe vagyok esve, mert mi van, ha a következő hónapban sem tudom megállapítani, hogy mi számít pozitívak, vagy ha tényleg végig negatív.
En egyszer probaltam, hat konkretan ketsegbeesve diagnosztizaltam magamon, hogy nincs peteeresem, mert sosem volt a csik ugyanolyan eros, vagy erosebb. Nekem nem valt be, de van olyan ismerosom, akinek igen.
Lehet mazlitok volt, mert valaki lemondta :)
Sziasztok!
Volt valaki, akinek kellett LH tesztelnie? Nekem az orvos egy vizsgálat előtt, ezt írta elő, akkor kell telefonálnom, ha pozitív, de egyszerűen képtelen vagyok megállapítani. A papírja szerint akkor pozitív, ha erősebb, vagy legalább olyan erős a tesztcsík, mint a kontroll csík. Nekem olyan soha nem volt, 11. nap óta használom, napi háromszor, legtöbbször van tesztcsík, de halványabb mint a kontroll. Már három fajta tesztet próbáltam, volt, hogy kétfajta tesztet használtam, ugyanabból a vizeletből, egyiken nem jött ki tesztcsík, míg a másikon szépen látható, de halványabb a kontrollnál. Amúgy nem is tudom, hogy van e egyáltalán pém minden hónapban. Volt már így valaki? Az a baj, hogy egy vizsgálathoz kell, és gőzöm nincs mitévő legyek, azon túl, hogy ez a hónapom szerintem már elúszott. Persze fel fogom hívni őket, csak érdekelne, hogy volt e már valakinek tapasztalata ezekkel a tesztekkel, én korábban soha nem használtam. Köszi szépen.
Koszi a valaszokat! :)
Akkor en tenyleg nem ertem, hogy mire mondtak a novembert.
Mondtuk, hogy szeretnenk feliratkozni.
Mondtak, hogy november, de az oktober vegi ciklusommal indulna. Nyilvan a vizsgalati eredmenyektol fuggoen.
Oktober elejen megyunk ujra. Akkor gondolom ugyis kiderul.
Mar ok is bevezettek a varolistat, nekunk azt mondtam majus 31-en, h mar novemberi a tb-s losta, ezert volt most nekem is fizetos a beultim. Ha fizetosre mesz, akkor nem irnak fel tb-s listara
Ez a HRT ciklus,hormonpotlasos. Nekem anno ugy volt,h.spontan ciklusban lesz de közben kiderült h.nem egyenletesen emelkedett hanem hullamzo az ösztrogen termelesem (hogy csak akkor vagy mindig az nem.derült ki) ezert a köv.ciklus HRT volt blasztos fagyibabákkal. 2-ből egy megtapadt (sajna akkor missed ab lett de annak már semmi köze a beültihez)
köszi pillangó, Neked ha jól tudom már évekkel ezelőtt volt.ugye?
én mindent vittem.spermiogaram kell ottani mindenképp.most nemtudom mennyi idő..nekem mindkétszer konzitól 1-2 hónap volt a kezdés
cn 1. napján kell telózni és akkor mondják meg befértek -et-re.ha nem csúszik
További ajánlott fórumok: